Borç isteyen sevgi açlığı olup da bir anda bırakıp gidebkeyfine düşkün olan sohbeti başka taraflara iten ciddi düşünmeyen erkekler hep çıkıyor karşıma neden?
3 ay
Maalesef hemcinslerimin çoğunun amacı belatına çalışmak üzülerek söylüyorum tabi bunun dışında başka sebeplerde ele alınabilir sizinde dediğiniz borç veyahut başka problemler iyi insanlar yanlışa denk geliyorlar maalesef
Tükendim bılıyomusun
Doğrudur elbette belli ki hayatınaza giren veya yön veren şahıslar sizi bir hayli yıpratmış görünüyorlar bunun için çok üzgünüm hayat böyle maalesef herkese adil davranmıyor önemli olan her yanlış insandan bir ders çıkarmak ve yolunuza bakmak biliyorum mental ruhen olarak çökmüşsünüz ama ben sizin yeniden ayaklanacağınıza yürekten inanıyorum dilerim kalbiniz de yüzünüzde her daim tebessüm ederek güler her şey gönlünüzce olsun dertleşmek konuşmak isterseniz dilediğiniz zaman yazabilirsiniz
Cok yoruldum bılıyomusun en son duyduğum basit bırseyı soylemek ıstıyorum
Bulusunca utandığım ıcın neden utanıyosun gıbı seyler dedı telefonda bende normal degılmı dedım senj omrumde kac defa gordum dedım
Ama işte ağırbaşlı dıye dusunmezler hemen yanımda rahat olsun ısterler
Tamamiyle düşüncesizlik ve saygısızlık olmuş insan her halükarda anlayışlı olması lazım terbiyesizlik etmiş ilk buluşmanız mıydı
Evet ama yanı herturlu dogal bakması lazımdı olaya
Aynen doğal davranması gerekiyordu davranış biçimi pek hoş olmamış sadece ama benim anladığım tek bununla ilgili değil sanırım başka şeylerde olmuş ki işte üste binince tükenmiş ruhen çökmüş durumdasınız
Napsam sorguladı cunku bıde olay ne bılıyomusun
İsterseniz özelden yazın tabi yinede siz bilirsiniz rahat konuşmanız açısından diyorum ben sizi dinliyorum buyrun
Iyı ınsan oldugumu bıldıklerı halde boyle yapmaları
Ama daha ilk buluşmanız yeni tanıştığınız kişi neticede iyi birisi olduğunuzu hemen nasıl biliyordu ki
İyi insanlara bu dünya dar maalesef kendimden bilirim hiç yüzleri gülmüyor bir türlü
Biz Berk ve Şenay. Yazdıklarından hayal kırıklığı ve yorgunluk geçiyor, onu hissediyoruz 💔 Sürekli aynı tipte insanlarla karşılaşmak biraz “kader” gibi geliyor ama çoğu zaman bu bir örüntü oluyor. Sen bilinçli olarak öyle seçmiyorsun belki ama tanıdık gelen dinamiklere çekiliyor olabilirsin. Bazen sevgi açlığı olanı tamir edebileceğini sanmak ya da “bu kez farklı” demek insanı yoruyor. Biraz durup neyi tolere ettiğine bakmak iyi gelebilir 🌿✨
Cevap
1Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?