Gerçi çevremdeki kız arkadaşlarımın çoğu da öyle ve genel piyasada bence erkekle cimri ama yine de öyle olmayanlar da var. Ama bana hiç denk gelmiyor. Birçok erkekle buluştum flört ettim baba sarkan etkilemeye çalışan oldu ya da ilişki denedik ama hepsinde net sorun cimri olmalarıydı. Zaten ilk buluşmada kahve filan içiyoruz yarısı onu bile zor ısmarlıyor ya da yüzü düşüyordu ya da diyorum ya flört ediyoruz ama hep cimriler. Aman onu yapmayalım onu etmeyelim o pahalı şu bu ya da hemen ay param bitti az muhabbetleri daha 3-4. buluşmada ya da hesap öderken pasif durmalar, yüz buruşturmalar. Yani izin versem ve ilişkiye devam etsem baya çekinmeden baba kitleyeceklerdi hesapları sen öde diye hepsi o kadar yüzsüz haysiyetsizdi. Sadece Türk değil yabancı olanlar da böyle. Baya da güzel hani imkanları olan bir kızım. Niye böyle erkekler karşıma çıkıyor anlamıyorum. Şöyle cidden şımartan. Lüks hediyeler alan yemeklere götüren filan erkekler nerde?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 688 cevap paylaştı. hesap ödetenler ödemek istemeyenler haysiyetsiz ve yüzsüz mü oluyormuş. dd sen erkekleri para kaynağı olarak görüyorsun sana az bile lüks hediye bekliyor birde ya. d sevgilide aradığı kritere bak :p
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
5Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı.
+1 yılEvet nerdesiniz para avcısı kadınları üzen erkekler !!!
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 13,1b cevap paylaştı.
+1 yılBelkide ekonomi onları böyle davranmaya itmiştir
011 Yorumla
Soran+1 yılYok eskiden de böylelerdi ben son 10 yıldan bahsediyorum. Ayrıca kendilerine gelince harcıyorlar.
- +1 yıl
Sende bir şey var o zaman
Soran+1 yılBende bi şey filan yok. Erkeklerle tanışıyorum ve cimriler genel yani.
Soran+1 yılBen de zaten böyle olursa devam etmeyeceğimi söylüyorum kendilerini acındırıyorlar seni çok seviyoruz ediyoruz ama paramız yok idare etsen diye. Diuprum niye edeyim banane.
Soran+1 yılBi de ben şımarık kızlardan değilim yani öyle. Hani bana bunu al bunu et diyen. Ona rağmen cimri olmaları sinir ediyor.
Soran+1 yılDaha ilişkideki en temel şeyleri yapmıyor çoğu hani yemek ısmarlama ufak hediye veya çiçek. Bir kere yapıyor onu da zorla böyle üzüle üzüle.
- +1 yıl
O manada değil sorunluları çekiyosun mıknatıs gibi
Soran+1 yılEvet öyle cidden herkes öyle diyor. Bi tane düzgün normal denk gelmiyor ya. Çok şanssızım.
- +1 yıl
Şakasız Bir kurşun falan döktürün
Soran+1 yılEvet haklısın. Ama kim bilir kaç para olmuştur.
Soran+1 yılAldım eve
Gizli Üye(25-29)+1 yılOkurken benimkine şükür ettim 😆 Genelde kadına yatırım yapanlar cinsellikte istiyor canım
176 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle işte ona rağmen böyle cimriler
Soran+1 yılBen de ona şaşırıyorum. Zaten arzulamasa ölsem su vermezler.
Cevap sahibi+1 yılKarşılığını bekliyorlar illaki erkekler yatırım yaptığına değer verir
Soran+1 yılYa o yaptıklarını da sevdiğimden yapmıyor cinsellik isteyecek ya ona tutunuyor. Bak sana bunu aldım bunu ettim hadi seks yap diye. Sen reddedince de direk çirkinleşiyor zaten ya ben sana bunları yaptım o zaman geri ver filan ya da çok kötüsün filan diye sitem edenler. Götümle gülüp gidiyorum sen daha çok dilenirsin diye.
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum ben denk gelmedim ya da . Karakter meselesi işte , şuanki sevgilimle 4 aydır yapmıyoruz ama aldıklarının haddi hesabı yok. Sürprizleri saymıyorum
Cevap sahibi+1 yılAyrılık olunca bile istemedi hiç
Soran+1 yılNe güzel yok benim hiç öyle olmadı ya. Hep seks delisi Abaza cimrilerde alsa da almasa da her an cinsellik ve temas isteyen tiplerdi ondan hiçbiriyle birkaç haftayı geçmedi ilişkim. Hiçbirini sevmedim.
Soran+1 yılZaten gerçek ilişki seks üstüne olmaz. Yani seks olmasa da seni sever alır şımartır ama bana doğru biri gelmedi işte sorun o. Ondan zaten yıllarca süren bi ilişkim olmadı hiç.
Soran+1 yılNasıl düzgün bi ilişki bulurum bilmiyorum hepsi Abaza sadece seks odaklı tiplerdi evlenmek istese bile tek derdi seks olan
Soran+1 yılHa seks istemeyenler de ilgisiz sevgisizdi yine hediye vs almazdı öyle
Soran+1 yılBu arada ayrılık olunca bende de hepsi istemedi ama isteyenler oluyor. Ama geneli bende de istemedi sadece bi tanesi istedi.
Soran+1 yılBen de vermedim tabii ki çöpe attım
Cevap sahibi+1 yılBence de verilmemeli. Umarım bulursun istediğin gibi birini ama artık çok zor herkes seks manyağı. Özellikle genç yani 20 24 yaş erkekler böyle. Olgun , elinde güzel bir mesleği kariyeri olan , ne istediğini bilen bebekler gibi seven birileri nadir bulunuyor.
Soran+1 yılYok ta bence sadece 25 yaş altı değil ben 26 yaşında ilk seks yaptım o zaman da 30 yaş civarı erkeklerle birlikteydim onlar da hep seks delisiydi max 3 buluşmada taciz ısrar ediyorlardı.
Soran+1 yılYani çoğu öyle aşk dediği abazalık. Diğerleri de zaten takmıyor. Şuana kadar benim ruhumu seven cidden en iyi arkadaşım olan hiçbir sevgilim olmadı. Hepsi samimiyetsiz yalancılardı işte seks için.
Cevap sahibi+1 yılNasıl denk gelmiş sana onlar ya
Soran+1 yılİşte hep kötüler denk geldi bana bıktım ya of. Cidden kız arkadaşlarım da şaşırıyor.
Cevap sahibi+1 yılBaştan söylüyor musun istemediğini. Genelde erkekler hemen olmasa da ilerleyen dönemlerde cinsellik bekliyor maalesef
Soran+1 yılArkadaşım Seksi baştan konuşmam tabii ki ama bekli ederim konuşurum da ama bazen ortam oluyor istiyorum yapıyorum ama hiç seks yapmadığım sevgililerim de oldu ayrıca hepsi Max bi haftada istedi bende. Hepsi o amaçla geliyor çünkü.
Soran+1 yılNeyse ya bıktım sinirim bozuluyor. Allah kahretsin herkesi. Bu kadar güzelim iyiyim ve bin tane erkek benden hoşlandı ama hepsi aynı bok tek dertleri seks ve beni kullanmaktı hiçbiri değer verip hayat arkadaşı olmaya çalışmadı. Allah kahretsin hepinizi. Bulan kızlardan da nefret ediyorum.
Cevap sahibi+1 yılKızlar ne alaka ya 😃😃 neden gerildin bu kadar
Cevap sahibi+1 yılBu işler nasip kısmet belkide sende sıkıntı vardır 😆
Soran+1 yılSanmıyorum bende olduğunu. Olda derlerdi bilirdim. Ne olacak ki sıkıntı. Çünkü sinirim bozuluyor güzel bi aşkım ilişkim yok diye. En mal insanlar bile buluyor ben bu kadar güzelim ve beğenen var ama asla bulamıyorum mutlu olamıyorum. Şöyle beni şımartan seven havalı bi erkek.
Cevap sahibi+1 yılSöylemezler ya. Ben ilk tanıştığımda sevgilim çok şımartırdı ilk zamanlar bu ne derdim hatta , bu bana böyleyse herkese böyledir diye. Şimdi çoğu zaman kendim istiyorum yaptıklarının dışında
Cevap sahibi+1 yılSenin ortamın hiç yok herhalde nerden buluyosun onlaro
Soran+1 yılOrtamım şu an yok zaten aylardır kimseyle de flört etmiyorum ama ortamım varken okul iş tatil sosyal medya applerden spor salonundan filan buluyordum ya da işte etkinlik.
Soran+1 yılşu an hiç ortamım yok öyle olsa da hep bekar kızlar ama onların da erkek arkadaşları sarkıyor tamamen ezik tipsiz Abaza tipler hep.
Cevap sahibi+1 yılşu an bi işte çalışmıyor musun
Soran+1 yılEvet neden.
Cevap sahibi+1 yılOrada ya da başka yerlerde illaki ortamın olurdu
Soran+1 yılÖnceki çalıştığım yerde erkekler vardı ama iyi olanların hep ilişkisi vardı zaten bekar olanları da beğenmedim. Ayrıca hiç ortam yoktu orada. İş dışında asla görüşmezdik. Şimdiki yerde de yeni başladım daha samimiler böyle arkadaş ortamı var gibi. Bakalım görücez.
Soran+1 yılDaha önceki çalıştığım yerlerde de hep evden çalıştık ve asla özel hayatta arkadaş samimi değildik görüşmüyorduk.
Cevap sahibi+1 yılOndan da olabilir aslında. Kaynaş bakalım şimdikilerle zamanla olur herhalde
Soran+1 yılTMam da ben işyerinden flört istemem ya. Sonuçta yüzde dolsa bitiyor zaten sonra sıkıntı olur ayrıca seviştiğiö biriyle de aynı yerde çalışamam hoş değil. Evet yapan var ama bence yanlış yani.
Cevap sahibi+1 yılİşte olması şart değil belki o kişinin arkadaşı olur vs hiç olmadı sosyal medyada aktif ol güzel kızsan kimse reddedemez zaten. Uzun süre incele adamı. Bana istek atarlardı o adamın bana yazmasını isterdim ama hiçbir şey yapmazdım en fazla 3 gün sonra bana ulaşırdı. Biraz da enerjinle alakalı
Soran+1 yılAbi zaten enerjim çok çekiyor ama hep abazalar işte onu diyorum. Tek dertleri seks ve bu da beni mutlu tatmin eden bi şey değil. Ben zeka karakter ve düşünce hayat şekline de bakıyorum yani. Ayrıca sosyal medyadan evet hergün bin tane istek geliyor ama hepsi boş mal abaza yani. Ondan reddediyorum. İkinci lafta seks konuşuyor çünkü itici.
Soran+1 yılDiyorum ya seks konuşan erkekten soğurum ben. seks konuşan erkek zaten ezik sefildir ve net sekste kötüdür.
Soran+1 yılBen kaliteli bana değer veren zeki yatakta iyi erkek istiyorum ama bulamıyorum tek birinde işte. Yatakta iyi olan diğer her şeyde bok oluyor. Diğer şeylerde iyi olan yatakta kötü vs. Geneli zaten cinsiyetçi ve cimri oluyor. Onlardan da tiksiniyorum.
Cevap sahibi+1 yılAşko çok da bir şey istemiyosun aslında ama senin ilişkiler bozukmuş. Sal bir süre akışına bırak
Soran+1 yılBi de boş boş insanlarla konuşmak flört etmek de istemiyorum. Yıllarca çok yaptık onu ve bıktım. Çok anlamsız ve gereksiz artık öyle önüme gelenle mesajlaşmak istemiyorum. İkinci lafta midem bulanıyor. Ya da öyle kahve bile içmek istemiyorum. Zamanım kirleniyor gibi.
Cevap sahibi+1 yılHepsinde iyi olan yoktur bence bir konuda eksiktir bence sen bu isteklerini biraz törpüle
Cevap sahibi+1 yılE nasıl tanıyacaksın o zaman
Soran+1 yılİşte aynen saldım zaten. Evet çok bi şey filan istemiyorum yani. Düzgün ilgili sekste iyi bana değer veren eğlenceli arkadaş olacağım temiz düzenli bakımlı zeki eğitimli birini istiyorum ama dediğim gibi yok. Olanlar hep kapılmış. Bana sarkanlar hep canım kardeşim. İlk laflarında anlıyorum öyle yavşklarla da ilişki yaşanmıyor zaten.
Soran+1 yılE abi mutsuz oluyorum öyle de üstüne bi de üzecek kötü şeyler yapıyorlar. Diyorum lan zaten hen kriterlerimi düşürüp bunla oldum bi de kazık yedik bok muamelesi gördük oluyorum.
Cevap sahibi+1 yılEvet iyilerin genelde sevgilisi eşi vs oluyor
Soran+1 yılAbi tanıyorum da midem bulanıyor ilk laftan tanımak istemiyorum yani. Zorla mı
Soran+1 yılİstemediğim irite olduğum kişilerle niye zorla görüşeyim yani canım istemiyor
Cevap sahibi+1 yılUzun bir süre düşünme bence sen
Soran+1 yılÇoğu erkekten hemen soğuyorum irite oluyorum zaten. İlişki yaşadığım dönemler resmen kendimi bilerek kör ettim zaten net baksam hiçbiriyle bir gün bile duramazdım. seks ve hormonlarla kendimi kör edip kusurlarını görmemeye çalışıyorum ama ona rağmen iğrençler. Birkaç haftada kaçıyorum.
Soran+1 yılZaten düşünmüyorum canım da istemiyor ama canım sıkılıyor güzel bi ilişkim olsa diyorum
Cevap sahibi+1 yılYani haklısın da adam bulduğunda da sıkılıyosun ki sen. Artık erkek düşmanlığının olduğunu düşünmeye başladım 😃
Soran+1 yılAbi benim kafam çok karışık. Yani hiçbir erkeği sevmiyorum hoşuma gitmiyor. Çok aşık olan da sevmem. Değer vermeyen de sevmem. Sexe çok düşkün de sevmem. Sexe düşkün olmayan da sevmem. Yani bana bi erkek yetmez zaten yetmedi. Ben açık ilişkici bir insanım ben sexe başlayınca pek doyamıyorum hep yapmak isterim. Ama erkekler bana yetmiyor.
Soran+1 yılOndan uyuştıruxu gibi hiç bulaşmamak en iyisi çünkü seks yaptıkça yapasım geliyor ve normalde yüzüne bakmayacağım tiplerle haftalarca ilişki yaşıyorum. O nedenle en iyisi aseksüel yaşam. Çünkü sadece seks ilişkisi de beni doyurmuyor. Yarım olacağına hiç olmasın. Mastğrbasyon en temizi canım saçma insanlarla muhatap olmuyorum sinirim bozulmuyor.
Cevap sahibi+1 yılZaten O tiplerle olup kaliteni düşürmemelisin bence. şu an böyle takıl sana göre en iyisi
Soran+1 yılAynen işte onu diyorum hiç aşık olduğum bi erkekle olmadım beni hak eden denk. Hep benden ezik aşağıda erkekler bana sarktı etti peşimden koştu ben de hep reddettim ama sonra baktık hiç deneyimim yok vs yaşadım bi şeyler ama hep pişman oldum çünkü kalitesiz iğrenç şeyler yaşadım. Hayat kalitem düştü yani ben zenginken fakir ya da eğitimliyken eğitimsiz aptallarla oldum. Bi de ayrılacağım zaman öirkefleştiler. Yani lanet ettim iki seks yapıcam diye yaşadığım kalitesiz şeylere. Ondan çok soğudum erkeklerden ve ilişkiden. seks veya romanztim ilgi için asla değmez.
Soran+1 yılOndan öyle cidden profilinden etkilenmediğim. Kaliteli eğitimli yakışıklı olmayan birileriyle olmayacağım. Ve yok öyle birileri işte onu diyorum.
Soran+1 yılBi de sadece seks arzu yeterli değiş ben bunu çok gördüm en iyi seks bile birkaç haftada bitiyor ondan artık seks aramıyorım. Yani artık zekasına ruhuna aşık olmalıyım sonra beden ve sexime.
Soran+1 yılOlmayacaksa da olmasın kafasındayım hiç ilişki flörte aç değilim çok doyduk. Kustum. Çok yaşadım çünkü artık her şeyi gördüm. Merakım kalmadı.
Soran+1 yılArkadaşlıkta da öyle. Boş insanlarla görüşmem.
Cevap sahibi+1 yılKimseyi kendinle ödüllendirme. Seninle olmak onlara öyle bi hava verir ki seni tanımazlar , nankör olurlar. Zaten bir adamı ayrılıkta tanıyosun , nasıl da çirkinleşmişler baksana. Böyleleri mide bulandırıcı. Zekasına , yaşantısına , kalitesine bak devamı illaki gelir. Ben bir adamla oldum bundan 2 yıl evvel. Varlıklı , Olgun , ne istediğini bilen , fiziğine vs her şeyine dikkat eden biriydi. Seks sırasında adam hayvana döndü. Dışarıdan eğitimli , nazik , zeki olan adam dönüşüm yaşadı resmen. Normalde cinselliğe düşkünümdür adam iyi hoş ama sanki hayatında ilk defa dişi görmüş gibiydi. Ağladım en son orada. İşini bilmiyordu rezalet işte bazıları
Soran+1 yılÇok şükür öyle bi şey yaşamadım ama aynen öyle oluyor olay sadece seks değiş birileriyle mesajlaşmak sadece kahve içmek bile onları hadsizleştirip kendilerini bir bok sanmalarına neden oluyor. O kadar rahatsız ve pişman oldum ki. Daha iki saniye önce sana tapan hayalini kuran herifler senden bir dakika yüz buldu onay aldı hayatına girdi diye kanka başları oynuyor. Saygısız bencil pislik tipler oluyorlar. Ondan gerçekten hep zor olmak lazım. Yani evlensen bile hep tehdit edip zor olacaksın asla iplerini salmayacaksın. Ne zamanki erkeği alttan alıyorsun seviyorsun bunlar bozuluyor çünkü ben bunu gördüm. Ne kadar ezer sevmez küçümser ve eksik hissettirirsen sana o kadar saygı ve sevgi duyuyorlar.
Soran+1 yılYani ben çok yalnız olduğum için ilişkiler yaşadım ama artık öyle değilim. Yalnız değilim ondan canım insanlarla laf olsun diye görüşüp ilişki yaşamıyorum.
Cevap sahibi+1 yılEvet ben de böyle düşünüyorum. Ezmezsen ezilen sen oluyorsun o yüzden teslim etmiyorum kendimi genelde ben yönetiyorum ve daha çok bağlanıyolar böyle olunca
Cevap sahibi+1 yılYalnızlık için çekilecek gibi değiller ya
Soran+1 yılAynen öyle. Zaten genelde erkeklerle seks yapınca onların gözünde değerim düşüyor. Ne kadar zor olursan ve seks yapmazsan o kadar sürünüyorlar peşimde. Benim yıllarca köpeğim olan o kadar çok oldu ki. seks yapınca kendilerini bi bok sanıyorlar abi böyle bu kadın benim artık istediğimi yaparım triplerine giriyor çoğu ondan zaten ayrılmak isteyince deliriyorlar.
Soran+1 yılAynen asla değiller ya. Baş belası resmen ama bir yandan seks de güzel. Ben şey düşünüyorum. Böyle genç seksi temiz efendi jigolo tutucam. Sadece seks için haftada birkaç gün görüşücem o kadar. Öyle yapabilirim belki ama para vermeye acıyorum peşimde bin tane erkek var sonuçta. Gerçi onların hepsi bok ve baş ağrıtıyor çoğu da kötü seks yapıyor.
Cevap sahibi+1 yılBende aksine seksten sonra onlarda bağlanma oldu ve devamını istiyorlardı. Yaptıktan sonra reddettiğim kişiler hep geri döndü. Biri vardı seks yaptık sonra ben başkalarıyla da takılmaya başladım. Bana bağlanırsın seksten sonra terk edemezsin diye düşünmüştüm dedi. Adamdaki kafa yapısına bak ne yaşıyosun içinde yani
Soran+1 yılYooo bende de öyle oldu. seks yaparken bana aşkım seni seviyorum diyenler oldu ben böm böm bakıyordum. Hatta ilkimi yaşadığım çocukla bile ben sevgili olmak istemedim dedim ki senle şunu yapalım zaten birkaç haftaya ayrılırım ben senden benim profilime uygun değilsin dedim çocuk yalvardı devam etmek için.
Soran+1 yılGenel erkeklerde öyle bi önyargı bar yok seks yapınca kadın bana yapışcak diye alakası yok asıl yapışan erkekler. Hepsi yapışmıyor ama çoğu yapışıyor ben de seks kötüyse direk çoğuyla yaptıktan sonra bitirdim. Çoğu da dumur oldu baya bu önyargısından. canım işte. Ama benim çoğu kız arkadaşımda da böyle. Tek gecelik yapıp çocuğu terk ediyorlar tamtwrsi olay hiç görmedim yani. Hep kızlar terk ediyor sonuçta seçenek çok. Ama erkekler bi yerini yırtsa da bulamadığı için yapışıyor.
Soran+1 yılBen bi de şuana kadar uzun tüm ilişkilerimde birkaç hafta geçince dedim ki ben başka erkeklerle de seks yapmak istiyorum. Bunu duyunca baya şaşırdı çoğu. Nasıl yani işte filan dedi. Dedim işte açık ilişki olsun sıkılıyorum ben tek eşlilikten dedim sen de istiyorsan git yap dedim. Yok ben istemiyorum dedi hepsi.
Soran+1 yılİşte iyi seks yapan erkek bulsam keşke de yok. Bulsam ben de bırakmam da. Bulamıyoruz hepsi mal.
Soran+1 yılbir ilişkinin ilişki kılan tek öğe sadece seks değildir. lakin seks garip bir olaydır. insanın teninin kimle çok iyi uyuşacağının, kimle senkronize olacağının ne yazık ki bilinen bir formülü yoktur. bu uyum ya vardır ya yoktur. bununla birlikte bu uyumun sağlandığı insanla karakter özellikleri ya da bir ilişkinin gereği olan diğer özellikler açısından da eş olunacak diye bir zorunluluk da yoktur.
seks; kadınlarda -hatta inkar etseler bile erkeklerde- tuhaf bir bağımlılık yaratır. düzenli seks yapılan, seksüel açıdan iyi uyum sağlayan çift birbirine mantıksız bir şekilde duygusal olarak bağlanmaya başlarlar. bundan dolayıdır ki kadın bazen kaçma ihtiyacı hisseder. (bazen bunu erkek de hisseder. ) canının acımasından korkar, kendisine ilişki yaşamak açısından uygun olmayan "bu adamı" seksüel bağımlılığı nedeni ile sevmekten korkar. feromonlarının ve libidosunun esiri olarak yanlış bir erkeği sevmekten kendini alıkoymak ister. bu sadece insani bir "kendini koruma içgüdüsü"nden başka bir şey değildir
Soran+1 yılİlkimi yaşadığım ve son seximi yaşadığım iki erkekte sadece bunu yaşadım deli bi tem uyumumuz vardı ama onun dışında ikisinden de nefret edip tiksiniyor asla sevgili olmak istemiyordum. Ondan seks anlamında ayrılınca çok zorlandım.
Soran+1 yılCiddem seks uyumu ayrı bi şey. Kafa uyumu ile alakalı değiş.
Cevap sahibi+1 yılTabiki ten uyumu farklı ya
Soran+1 yılİşte kafa hayat tip ve ten uyumu bulmak çok zor. Bulamıyorum.
Gizli Üye(18-24)+1 yılÇünkü kendini beğenmiş erkekler size özgüvenli karizmatik geliyor skskskk
02 Yorumla
Soran+1 yılYooo tamtersi hadi ordan basarım
Cevap sahibi+1 yılOk boomer
Gizli Üye(30-35)+1 yılO aradığın erkekler genelde cinsellik de istiyor ama
029 Yorumla
Soran+1 yılE istesin. Ben de isterim zaten hoşlanmazsam çıkmam.
Soran+1 yılBen cinselliği bedavaya yaşamaya çalışanlara sinir oluyorum.
Cevap sahibi+1 yılBedava derken?
Soran+1 yılYani kadına bi çiçek hediye almıyor. Bi kahve yemek ısmarlamıyor ama görüşelim sevişelim istiyor.
Soran+1 yılBen hoşlansam seksten keyif alsam sohbetimden keyif alsam bile erkek bi jest yapsın isterim. Sen istemez misin
Cevap sahibi+1 yılYani jest falab yapsın şımartsın beni. Seksde de iyi olsun ama ajajjs
Soran+1 yılAynen işte kanka ikisi olması lazım. Mesela ben bi manevi maddi şımartan gördüm ama o da sekste çok kötüydü bana hiç zevk veremiyordu ondan ayrıldım ama sekste iyi olanlar da cimri ge öküzdü hani ondan onlarla da Seksi kestim. Özetle yalnızım.
Cevap sahibi+1 yılEn iyisi f*ckbuddy lik bence
Soran+1 yılBen onu bi kere yaptım da olması araya duygular girdi filan beş ay oldu çünkü normal ilişkilerim bile o kadar sürmüyor. Bi de açıkçası ben bi yalınlık sohbet istiyorum ya. Sadece öyle seks yap kalk git bana göre değil. Kafamın uymadığı anlaşamadığım biriyle fb de olamam bence. Ha ama acayip seksi olur o zaman okey. Ama seksi olup iyi seks yapanlar genelde öküz kaba bencil tavırdalardo ondan bir iki kez görüştüm bir daha görüşmedim. Hani bakıyorum adam hiç bana değer vermiyor hani boşaltmaya çalışıyor ama içten değil bitse de gitsem modunda. Öyle sevmiyorum cidden bana değer vermesi lazım.
Soran+1 yılBi de işte seksi terbiyeli temiz güvenilir erkek yok çevremde hiç. Öyle olanlar da hiç seks flört meraklısı değil.
Cevap sahibi+1 yılYakın arkadaşlar oluyo genelde zaten. Ben de kankam dediğim insanla fb oldum bi ara mesela. Normal zamanda da arkadaşım bana iyi davranır iyiliği düşünür falan. Hem de cinsellik açısından birbirimize açık açık konuşabişdiğimiz için istediklerimizi söyledik mesela
Soran+1 yılHmmm anladım. Ya şöyle benim kankam olan erkekler çok çirkin. Acayip çirkinler. Ondan insan olarak çok iyiler seks de konuşurum ama asla hiçbiriyle yapmam. Tipleri iyi olsa yapardım. Mesela bi kız arkadaşım da kankasıyla öyle denedi dedi valla başka beğenmiyordum ama şu an çok beğeniyorum.
Soran+1 yılYa benim kankam vardı teklif etti bana ilişki ama çok kıro kıskanç biri bi de kel esmer kıllı ve kassız zayıf. Çok itici hiç dokunasım gelmez.
Soran+1 yılZaten erkeklerin hepsi kadınla seks yapma hayaliyle arkadaş oluyor. Bana sarkmadan erkek arkadaşım olmadı ondan çok ikiyüzlüler. Ondan artık seks yapmayacağım erkeğe selam bile vermiyorum veya özel mesaj buluşmaya gitmiyorum. Çünkü direk seks olayına girmeye çalışıyorlar ve bencil cimriler bi de. Hani hiçbir incelik ısmarlama jest yok hadi bedavaya fb olalım. Ben de oldu götüm diyorum. Başka.
Cevap sahibi+1 yılYa hiç eli yüzü düzgün ve sadece arkadaşın olan yok mu aahha
Soran+1 yılYokkkkkkk hiç yok. Tipi düzgün olsa da karakterlerini sevmiyorum. İtici geliyor.
Soran+1 yılSen nerden buluyorsun ben normal erkek arkadaş bile bulamıyorum. Hiç yok kesinlikle. Olanların hepsi de tipsizdi eskidendi. Asla seks yapmak istemem.
Cevap sahibi+1 yılOkuldan biri vardı mesela normal arkadaşım. Ders çalışırdık beraber falan. Bigün dışarı çıktık eğlendik biraz. Sonra evine gittik yemek flan yedik sonra bi baktım altındayım ajsjdjd
Soran+1 yılOha hdkdksksk yok ben zaten hiçbir erkek arkadaşımın evine gitmedim ama bana gelen üç tane oldu ve bana yavşadılar ben de reddettim.
Soran+1 yılYa birine tensel çekimin varsa zaten 1-2 görüşmede yakınlaşma oluyor. Yoksa da asla olmuyor bence. Ben sonradan kimseyi arzulamadım mesela.
Soran+1 yılOndan erkeklerle flört ediyorum mesela birkaç hafta ay oluyor bazen sevgili oluyoruz ama hiç öpüşmek istemiyorum ya da keyif almamış oluyorum. Bitiriyorum. Çünkü o çekim yoksa yoktur. Erkekler çok zorluyor mesela mallar. Yani zevk almamışım ve seni istemiyorum mal neye ısrar ediyorsun. Hepsi öyle değilde zorlayan var.
Soran+1 yılSen kaç yaşındasın.
Soran+1 yılBen odtüde okudum baya çevrem vardı ama hiçbir erkek bana çekici gelmiyordu hiç aşık olmadım beş yıl boyunca okulda bitine. Sadece birinden hoşlandık o da abazaydı böyle aceleci davrandı bana öpmek istedi. Ondan soğudum bitirdim.
Cevap sahibi+1 yıl24 yaşındayım ama bu olay geçen sene oldu. Bilmiyoeum ben bazı erkekleri ilk görüşte arzuluyorum. Biraz istekli biriyim ondn galiba. Yakınlaşmak için de öyle çok bişey beklemiyorum. İlişki olsun vs falan haha
Soran+1 yılBende de öyle. Yani bependiysem direk 1-2 buluşmada yakınlaşırım ben de sonra olay zaten ilişkiye gider. O arzu varsa var yoksa yok zaten. Onu dedim.
Soran+1 yılAma ben öyle herkesi beğenmiyorum. Çok az öyle arzuladığım oldu yani bin erkekte 2-3 kişi de filan. Zaten erkeklerde öyle çekici yakışıklı temiz bakımlı olan çok yok.
Cevap sahibi+1 yılSenin etrafında yokmuş ahahaha benim etrafımda nedense hep arzuladığı erkekler oluyor. Hatt baya merak ediyorum onları ama tutuyorum kendimi
Soran+1 yılÇüş ya nerdesin ki ya benim hiç olmadı öyle bi ortamım.
Cevap sahibi+1 yılBursadayım. Gel tanıştırayım ahahaha.
+1 yılErkekleri böyle cimri yapan maalesef “benim param var sana ihtiyacım yök diyen”gerisekalı kadınlar yüzünden bir insan nerden konuşursa ordan eksiktir hani o kadınlar yüzünden onlar bunları alıştırıyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılBen cimri değilim, arabam da var :D
00 Yorumla Sizin orada bi sorun var ozaman
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026