Hepinizi o kadar çok seviyorum ki, kıyamam takılmalara :(
Ama karşıma hep takılmalik çıkıyor. Bıktım artık evlenilecek erkeği nerden alabiliriz?
Ama karşıma hep takılmalik çıkıyor. Bıktım artık evlenilecek erkeği nerden alabiliriz?
Takılmalıklar öne atlıyor dikkat çekiyor.. Biraz düzgün erkeklerin çoğu Takılmalıklar kadar erkeklik özelliklerini öne çıkarmıyor..
Yani suç biz kızlarda değil.. Düzgün erkeklerin aktif davranmamasında
Onun konusmalrindan anlardin takilmak mi ciddi biri oldugunu
Sen dürüstsen er geç dürüste denk gelirsin takılmalık erkeklerle takılırsan sen de takılmalık kız olursun takıldıklarının gözünde o yüzden attention!!
Takilcam tabi napcaktim?
Sen bilirsin sadece dışarıdan görüleni söyledim ben takılmalık erkek yoktur ona yüz veren kız onu o hale getirir duygusuz olur çıkar bir de karakteri bozuksa kızı da harcar sonra gelsin pişmanlıklar
Takilmalik erkek yok? Evladim git yaşın kadar konuş. 24 yasindayim. Gördüklerimi bana inkar mi edeceksin?
yaşla hiçbir baskınlık kuramazsın bu bir ikinci olarak burada o senin takılmalık dediğin (şerefsiz veya sapıklar hariç) erkeğe suçu yıkmayacaksın onunla takılan kız da en az erkek kadar suçlu ve aklımın zekatını versem seni ezer soru sorduğunu hatırlatayım ve yaşa değil başa bak
Aklinin zekatini sevsinler. Aklin degil bilginin sadakasidir paylaşmak. Laf kalabaligi yapiyorsun.
Senin konustugun gibi degil hersey. Erkekler niyetini belli etmiyor. Yanindaki kizi kandiriyor. Çok biliyorsun degil mi? Senin boyle agiz dolusu konustuklarinin bircogu karsima cikti. Yaşla çok alakasi var. Anlayamazsin anlamayacaksin. Cunku erkeksin!
Sen duygusal düşünüyorsun ben erkekleri savunmuyorum ama sen kızları savunuyorsun objektif düşünsen anlarsın sadece iki tarafında iyi bir halt yapmadığını söylüyorum kız açık saçık giyinip flört işaretleri vermese erkekte gözünü indirip devam eder uç nokta erkek (abaza sapık vs) zaten erkek değildir erkeklik cinsiyetini kirletir o ayrı ama iki tarafta suçlu oluyor işte yinede düşüncene saygı duyuyorum ama yaşını kusura bakma önceki yorumundan dolayı eşit kabul ediyorum hanımefendi
Açık saçık giyinmiyorum. Genelde salaş giyiniyorum. Problem ne peki?
Öyleyse sapığına kanı bozuğa denk gelmişin Ahir zamanda da sapık arttı Allah yardımcın olsun
İşte onu da aradığın yeri bileceksin. Kusura bakma ama pazar da satmıyorlar evlenicek adamı.
Neden ama? Belki satışı vardir
Yok bu aralar dolar aldı gitti başını. Piyasaya çıkartmazlar kolay kolay.
Üzdün :( hayallerimi yıktın
Kusura bakma kuzu :(
Cevap
25Cevap
Şansın yok desene gadasi..
Yok be gadam
Tam olarak nasıl bir şey istiyorsunuz? Eldeki modellerimize bakalım istiyorsanız
Yakisikli, zeki, tatli ve evlenmelik olsun
Yalnız öleceksin 😀
😂 Allah kahretsin
Bunları istiyorsun da karşılığında ne var?
Hepsine sahibim😂
O kısım düşündürücü 😀
Neden?
İnandırıcı gelmedi normal olarak.
Inan diye soylemedim. Inanmasan da öyle :D
İşte orası göreceli. 😀
Bizim bakkalda satiliyor😂 muhtemelen sende takilmalik. hatunsun o yuzden cekiyorsun
Evet takilmaligim😍
O zaman yarin takilalim. seninle😂😂😜
Tamam takilalim
Yaz oyleyse 😜😜
Ok bb
Çekim yasasını yanlış yönde kullanıyorsun galiba bilinçaltı kalıpların incelenmeli
Biri beni mi cagirdi bende onlarin dişi versiyonlarini goruyom hep evlenmek istiyom
:( gel sarılam
Ama sarılamayacaksam nasil evlenme karari alcam?
Yav dalga geciyorum. Bana hep sarilmalar öpmeler olmadan olmaz diyorlar ben de şutluyorum. Ayni dediklerini sana yazdim.
Cogu zaman
Dün işte bir teklif aldim. Seni seviyorum deyip duruyor ama istemiyorum. Takilmalik cunku.
Ne zamandir yok, gelenler falan oldu da sevgili diyecegim biri olmadi hiç. Flörtte kaldik😂
Birkac gun once tanistigim arkadasimin arkadasi.
Iyi geceler takilmalk Bey
Seni nerden aldılarsa onlara bir sor orada bulursun knka 😅
Sen evlenilecek bir kız mısın ki?
#DeliSorular
Şüphen mi var hocam
Sigara içiyorsun
Gece gece dışarı çıkıyorsun
Erkek arkadaşların var
#UzakKalsın
Sigara bagimlisi degilim. Dertliyken içtim yalan yok.
Gece disari cikanlar evlenmiyor mu ya da gece disarda olmanin nesi kotu?
Erkek arkadaslarimin oluşu ile ne alaka simdi?
Malak gibi mi bekleyecegim sizi? Durumlar neyi gerektiriyorsa onu yaparim. Gayet de duzgun bir insanim. Benden iyisini bulamazsiniz
Yaşımı sorun etmezsen sana yar olabilirim😊
Sana nenelik mi yapcam? :(
Çocukta değilim ya ici dışı bir deli dolu biriyim olgunum yani öğle olduğunu düşünüyorum😉
Öğle mi ikindi mi?
Öyle😂
Hiii😝 ben deli dolu değil vinç gibi herif istiyorum :(
Kusurlarım var fakat kalbim aklım vinç gibi zaten kendimle barışık bir insanim kusurlar engel değildir unutma
Ne kusurun var yav? Ben kusur görmedim
Doğuştan kalp hastasiyim 2 kere baypas yani açık amaliyat oldum bebekken kilo olarak zayıfım ama bugünlerde kilo almaya başladım😊göğüs kafesimde bulunan çiviler göbeğine kadar yani kusurlarımı seviyorum
Onlar kusur mu ya? İyice sacmaladin. 😤 kizdiriyorsun beni
Tabiykide değil
Sen noldu kpss ye girdinmi😁
Yok ya girmedim 😃 mezuniyeti bekliyorum. Tek dersim kaldi. Lanet derd
Sen ne bölüm okuyo idin😊
İnsaat müh
Senin doğru insani bulamamana hayatta inanmam
Neden? Yok valla hic cikmadi
Akıllı, usturuplu kadınsın ee güzelsin de, esprilerin felanda yerinde
Valla hep takilmaliklar buldu beni :/ :(
O zaman hep beraber " forever görücülüüüük" diyoruz
Görücüye de karsi degilim de görücü olacak yakinim yok. Yakinlarim daha kaypak ayrica
Aman acele edip saçma sapan biriyle olmaktansa geç olsun, hayırlısı olsun
Amin de evlenmelikleri nerden bulcaaaaz?😂😂😂
Görücü usulu çok eğlenceli denemelisin ayni evde iki aile herkes konuya mevzuya hâkim. gençler şokta ve gözlemleniyor insan elini kolunu nereye atacağını şaşırıyor felan
Yok zor bende o iş
Çok takılmış kızlarla evlenirler mi ki
Yok işte evlenmiyolla
Okul bir bitsin ufaklık...
Bitti amca 😃
Evlendirelim mi seni ufaklık... ?🤣
Yok amca sen bana yaşli buluyorsun😂😂
18 yaşında var. Olurmu ufaklık 🤣🤣
Of amca 😂
😂😂😂🌷🌷🌹
İkisinin arasındaki farkı nasıl anlıyorsun hocam:/
Gezcez tozcak eglencez kafasindaki öyle oluyor hocam :D
Yok işte gezip tozduklarim ile evlenemem ben. Ben iyi aile herifi ile evlenirim
Evet aynen hocam
Amin
Ks den talip arayan yurekli ablamiz...
La sanki sitedekilerle muhabbet ediyorum özelde de takipci kasacam! 6 senedir bu sitedeyim. Siteyi taktigim mi var?
tamam bacim sen haklisin tamam
Evet hakliyim
Zor bulunuyorlar nedense
pazarda bak bı ıstersen
Yazmayı denedin mi bna hem imamım
Sana mi yürüyeyim hocam?😂
bir ara ciddi düşündüğünde ara
Denk gelir ya çok arama 😅
Senden kaynaklı olabilir :)
30 yaş ustu bakin.
Kac kilo olsun?
80-85 falan :D boyu da 185 olsun