Genelde öyle oluyor ama benim fikrim her zaman bu durum geçerli olmayabilir çok para verdik diye her zaman o kadar kaliteli veya kullanışlı olmayabilir 🌺
Pahalı ürünler evet daha kaliteli oluyor bu yüzden daha uzun süre kullanma şansımız oluyor. Her üründe marka takıntım yoktur ama alacağın şey çanta, mont, ayakkabı, aksesuar, elbise ise marka olmasına özen gösteririm çünkü marka olup iyi para verdiğim şeyler uzun süre benimle kalıyor. Bunun yanı sıra şöyle bir şey de var herkes tabii ki de kendi bütçesine göre almalı. Ama bir şeyden iki tane alacağına bir tane alıp iyisini almak daha doğrudur. Bir laf var hatta; ucuz mal alacak kadar zengin değilim. Ekstra bir de şöyle bir durum var çok para vermemiş olup eşyasına gül gibi bakabilen insanlar da var o yüzden belki biraz kişinin kendisiyle de alakalı olabilir.
Ben bana yakışanı giyerim. Pahalı olup dilenciye benzeyen kıyafet giymektense ucuz olup üstüme yakışsın daha iyi. Önemli olan kıyafetin pahalı ve ya ucuz olması değil. "Nice adamlar vardır ki, giymeye kıyafeti yok, nice kıyafetler vardır ki, içinde adam yok."