Alışveriş & Hediyeler Kalitesiz olduğu halde kaliteli sanılan markalar nelerdir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor var mı bildiğiniz öyle markalar? Güncellemeler+1 yıl Marka kalmadi be😂 Kalitesiz olduğu halde kaliteli sanılan markalar nelerdir? Cevapla Marka Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Teόmάń Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Adidas, Zara, Bershka, Pull and Bear, Mavi, Sheckers 1 0 Yorumla
Yurina48 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Ipekyoldan 160 tl ye bir gomlek aldim ama cok rahatsiz 0 0 Yorumla
Dindardarwinist Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Mavi'nin ürünleri kalitesiz geliyor bana 1 0 Yorumla
HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Markasız olanlar etiketsiz abuk subuk markalar 0 0 Yorumla
Mystery1994 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Polo Zara Pull&bear berhska stardivarius 0 0 Yorumla
BulgariaBoy Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 68% +1 yıl IPhone tam bir çöp 2 3 Yorumla sıradanbirsijaja +1 yıl Dandroid😔 Yorumla BulgariaBoy +1 yıl Hmm. Yorumla sıradanbirsijaja +1 yıl ╭━━╮╱╱╱╱╱╭╮┃╭╮┃╱╱╱╱╱┃┃┃╰╯╰┳━┳╮╭┫╰━╮┃╭━╮┃╭┫┃┃┃╭╮┃┃╰━╯┃┃┃╰╯┃┃┃┃╰━━━┻╯╰━━┻╯╰╯ Yorumla
Muzafer_Tuğkan Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 546 cevap paylaştı. Mavi LC Waikiki hanımefendi 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,2b cevap paylaştı. Boyner 1 0 Yorumla
Serebral Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Polo 0 1 Yorumla Askmbksnabna +1 yıl Kesinlikle bende bunu yazacaktım Yorumla
GezegenAdam Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 301 cevap paylaştı. herpsi :D 0 0 Yorumla
blondeaddict Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 696 cevap paylaştı. Evet var 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Adidas, Zara, Bershka, Pull and Bear, Mavi, Sheckers
Ipekyoldan 160 tl ye bir gomlek aldim ama cok rahatsiz
lcw bershka stradavirus
Mavi'nin ürünleri kalitesiz geliyor bana
Ülker, Mavi, Zara, Jakamen
insanlar çok kalitesiz
Markasız olanlar etiketsiz abuk subuk markalar
LCW, Koton, Zara, Polo.
New Balance, Hummel, lotto sanırım