Alışveriş & Hediyeler 1 ay Fiyatı ucuz olan ürün kalitesiz midir? berkayalperdogan Takip Et Guru Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Herhangi bir ürünün fiyatının ucuz olması kalitesiz olduğu anlamına mı gelir? Fiyatı ucuz olan ürün kalitesiz midir? Görüş Yaz 8 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 1 ay Alışveriş & Hediyeler konusunda 3,2b görüş paylaştı. Bence kalitesizdir ama bu ülkede ucuz olan ürün yok Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 ay Bu devirde ucuz olan şeyler kalitesiz algısı beni umursamaz bence ucuz şeyler kalitesiz algısı şehir efsanesi Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 46 , eig 53% 1 ay Öyle derler belli olmaz Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
solitaria_bayan Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eig 95% 1 ay Hayır yerine göre değişiyor bence hepsi değil Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
merhabakitty Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eig 100% 1 ay Pahalı olan bile kalitesiz çıkabiliyor Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
badfingerre Takip Et Bilge Yaş: 37 , eig 100% 1 ay aynenn Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eig 98% 1 ay Yani öyle Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
AleynaDerenoğlu Takip Et Master Yaş: 19 , eig 96% 1 ay Genelde öyle oluyor. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
3Görüş
Bence kalitesizdir ama bu ülkede ucuz olan ürün yok
Bu devirde ucuz olan şeyler kalitesiz algısı beni umursamaz bence ucuz şeyler kalitesiz algısı şehir efsanesi
Öyle derler belli olmaz
Hayır yerine göre değişiyor bence hepsi değil
Pahalı olan bile kalitesiz çıkabiliyor
aynenn
Yani öyle
Genelde öyle oluyor.