Sizce pahalı olmalarının sebebi hangisi?
Kaliteli olduğu için.
Adları duyulduğu için.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kaliteli olmadıkları için değil ama bence bu kadar pahalı olmalarının sebebi gerçekten temelde isimle alakalı. Marka değeri olmasa hiçbir ürün bu kadar pahalıya satılamaz çünkü üründen bahsederken bilmem ne derisinden vs deyip ürün özelliklerinden bahsetmiyoruz. Aksine Chanel çanta aldım diyoruz mesela. O çantayı çanta yapan şey Chanel olması çünkü...
Son zamanlarda bazı marka ürünler kumaş kalitesi dikiş kalitesi gibi en önemli noktaları atlamaya başladılar tamamen kaliteden uzak kullan-at tarzı giysiler sektörde çok bulunmakta ama 2020-2023 senelerinde sürdürülebilir moda yani daha uzun ömürlü giysiler doğaya zarar vermeyen giysiler üretilmeye başlayacak
Markalı ürünler kaliteli üretim yaparak bunu reklam ettikleri için pahalılar. Hem ürün hem reklam giderleri maliyette etkin rol alıyor. Maliyet düşürmek için günümüzde çoğu firma fason üretim yaptırıyor ama belirli şartnameler esas alınarak kalite güvence sistemlerine dayanarak üretim yaptırıyor.
Cevap
16Cevap
Bazıları kalite ile adını duyururken bazıları sadece tanıtımlarını iyi yaptıkları için ve belli kalıplar üzerine markalaşıyorlar
İnanılmaz vıtrınlık bır soru reıs bu oncelıkle bu soruyu sorduğun ıcın teşekkür ederım sana cevaba gelince fıkrım yok
marka değeri diye birsey var markalar ürünlerine bu marka değerini yansıtırlar
Kaliteli olduğu bazı ürünler var ama genelde isimden prim yapıyor
Ne kadar pahalı o kadar kalite akıyir. Kalıp desen meteryal icerik çok farkediyor.
ilk vakitlerde kaliteli olurlar sonra marka haliyle unlenir ve kalite pek de eskisi gibi olmaz
Kaliteli olduklarını bildiğim markaları tercih ederim.
Tamamen aldı yönetimi. Adını duyurdukları için. Arz talep meselesi yani.
adlarını duyurdukları için..
büyük paralar harcıyorlar reklama..
2si de, şöyle ki markaya zarar vermemek için kaliteden ödün veremezler böylelikle fiyat ve kalite birlikte artar...
Kaliteli oldukları için bide marka farklı bi kalite katıyor insana
İçinde kullanılan malzemeler kaliteli olduğundan dolayı pahalılar
İlk kaliteli olup sonra ise adları duyulduğu için
Çoğu gerçekten kaliteli değil abartı ve pahalı
Çoğu ismini pazarlıyor
Kaliteli mal reklam gerektirmez.
Adları duyulduğu için.
Adları duyulduğu için.
Piyasa değerlerine göre
Reklamı güzel yaptıkları için
İkisi de
Kalite şart ama paran çoksa