RealistPanda | Alışveriş & Hediyeler konusunda 416 görüş paylaştı.
Fenomen
13 gü
Ortaya karışık Online alışveriş sitelerinden beğendiğim şeyler olunca bedenine bakıyorum uygun görürsem alıyorum, bazen bazı problemler çıksada beğendiğim ve istediğim şeylere değiyor. Mağazalarda da pek fazla denemeler yapmaktan hoşlanmam zaten.
Online alışveriş sitelerinde her hangi bir ürünün farklı renkte veya bedende olanını çok rahat bulabiliyorum, ayrıca ürünü beğenip etiketine baktıktan sonra bir burukluk yaşama gibi bir durumum olmuyor çünkü bütçemi aşacak ürünleri filtrelerde eliyorum. Ayrıyeten kasada ödeme yapmadığım için daha çok ürüne daha az para vermişim gibi bir his uyandırıyor böylesi de daha hoş oluyor benim için 😂
1|0
0|0
Gizli Üye
13 gü
Deneyerek mağazadan almak daha mantıklı ve daha akıllıca, çünkü online sipariş verdiğin ürün göründüğü gibi çıkmayabiliyor, istediğin gibi üzerine uymayabiliyor onu geri iade etmek veya değiştirmek için dolambaçlı yollardan yürüyorsun Buda insanı yoruyor. Hiç uğraşamam öyle.
Önceden denemeden kesinlikle almıyordum fakat pandemi süreci girdiğinde beri çok fazla alışverişe çıkmayarak online sitelerden yapmaya başladım. İlk başlarda zorlandım fakat şimdi çok kolayıma gidiyor. Çeşit ürün aradığından fazlasını bulabiliyorsun
Önceden zorlanarak alışveriş yapardım hijyeni, bozulup katlanması, denenmesi derken online hayat her anlamda benim gibi üşengeçlere sonsuz bir derya sundu.
deneyerek mağazadan aldığımın aynı bedenini net ten sipariş veririm bende böyle bi manyaqım işte napım
1|0
0|0
Gölgesizkarakter | Alışveriş & Hediyeler konusunda 180 görüş paylaştı.
Master
13 gü
Son dönemlerde online alıp geçiyorum genelde. İçinde bulunduğumuz süreç malum, gidip denemek yanlış geliyor.
1|0
0|0
nordun_gadasi | Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,5b görüş paylaştı.
Master
13 gü
Mağazadan deneyerek almasını daha çok seviyorum gadası. Hem evden sipariş verdiğin zaman zevki pek olmuyor. Mağazaya gittiğim zaman hem zaman geçiyor. Hemde stres atmış oluyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
3841Online alışveriş sitelerinden beğendiğim şeyler olunca bedenine bakıyorum uygun görürsem alıyorum, bazen bazı problemler çıksada beğendiğim ve istediğim şeylere değiyor. Mağazalarda da pek fazla denemeler yapmaktan hoşlanmam zaten.
Buda insanı yoruyor. Hiç uğraşamam öyle.
Giydigim bedel belli xl xxl
Magazadan Almam kesinlikle.
Online Sitelerden Siparis veririrm.
Belirli Markalarim vardir.
bunlarin dışına cikmam Genel de.
Denemeden hiç kiyafet almam.
Aynı ben