Pazardan
Mağazadan
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Pazarlarda genellikle mağazalardan daha uygun fiyatlar bulunabilir. Ancak, mağazalar indirimler ve sezon sonu satışları gibi fırsatlar sunabilir. Bütçenize göre, hangi seçeneğin daha uygun olduğunu değerlendirebilirsiniz.
Kalite: Mağazalarda genellikle daha kaliteli ve markalı ürünler bulunabilir. Pazarlarda ise daha uygun fiyatlı ancak kalitesi değişken olan ürünler bulunabilir. Kaliteli ve dayanıklı ürünlere önem veriyorsanız, mağazaları tercih etmek daha iyi olabilir.
Seçenekler: Mağazalar genellikle daha geniş bir ürün yelpazesine sahiptir. Pazarlar ise daha çok geleneksel ürünler, el işi ve vintage ürünler gibi farklı seçenekler sunabilir. İhtiyacınız olan ürünleri ve kişisel zevkinizi göz önünde bulundurarak seçeneklerinizi değerlendirebilirsiniz.
Defolu markalı kaliteli şık kıyafetler oluyormuş benim bulunduğum ilde yok bahsedenlerden duyuyorum uygun fiyatlı belirli pazarlar da bulunuyor kaliteli ürünler ama hemende bitiyor ve sabah erkenden gitmek lazım aceleci olmak ta gerekli vede satan kişileride öğrenmek önemli kısmı gerçi mağzalara yakın yapmışlar fiyatlarını artık kimisi mağazadan bile pahalı çok seçiciysen
Cevap
6Cevap
Fiyatı makul olduğu sürece pazar ya da mağaza fark etmez. Markaya özgü ürünler tabii ki mağazasından.
Aynen öyle pazar veya mağaza olup olmaması benim içinde fark etmez. Aslında neresi hesabına uygun geliyor ise oradan alışveriş yapılmalı. Yani marka takıntım yok ama olanlar tabikide mağazasını yerleri tercih edebilirsin.
Markaya bakmadan her yerden alabilirim. Kaliteli olsun yeter
Aynen öyle benim içinde fark etmez nereden olduğu falan. Yani benim için en önemli olan şey o ürünü beğenmem onun dışında önemli değil nereden alışveriş falan yapacağım. Kaliteli olması yeterli benim içinde aynı şekilde.
Pazardan. Çünkü aynı şeyi daha uyguna almak varken neden "marka" olduğu için bütün paramı dökeyim ki?
Dışarıda giydiklerimi mağazada bulurum. Ama pazarda evde yiyeceklerini seçerim.
Magaza daha güvrnli bence
Yani evet guven açısından belki mağaza bir tık daha iyi olabilir tabi. Ama pazarda da bence güzel ve kaliteli kıyafetler satılıyor. Yani sadece mağazada yok öyle kaliteli ve güzel şeyler diye düşünüyorum.
Kaliteli olsun yeter her yerden giyerim
Aynen öyle bende aynı şekilde. Sonuçta mağazada aynı pazarda aynı ne fark eder. Bazen mağazada istediğin birşeyi bulamıyorsun birde çok pahalı oluyor o yüzden pazar bir tık daha önemli.
pazardan ahaha o kadar düşmedim
@fesfs dilediğince gül o halde :)
Online oda mecburen pazara gidecek vaktim yok.
Mağazadan
mağaza
Mağazadan
Çoğunlukla mağza
Yani bazen neresi uygun oluyor ise oradan yapmak daha doğru olur diye düşünüyorum. Bende bazen pazardan yaparım bazen aradığım ürünü mağazadan falan bulamıyorum öyle ya pazarada bakıyorum.
Aynen pazardan da alıyorum fiyatı daha uygun oluyor
İnternetten.
İnternetten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?