Alışveriş & Hediyeler Pazardan giyim için alışveriş yapar mısın? CeyinBerrahi Takip Et Xper 7 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor 100 tlEkonomik şartlardan dolayı değilde zevkine pazar alışverişi çok daha güzel değil mi? Pazardan giyim için alışveriş yapar mısın? Cevapla Alışveriş Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Ben yapmazdım. 1 0 Yorumla
Afrodit429067 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl hayır internentten yapıyorum eğer güzel ve ucuz olsalardı alırdım pazardakiler daha pahalı 2 0 Yorumla
prensesmari Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 85% +1 yıl Güzelse ve beğenmişsem alırım sorun etmem almayı da başkasının almasını da 0 0 Yorumla
Kaderinetutsak Takip Et Xper 5 Yaş: 125 , eic 97% +1 yıl Ne varmış pazardan alışveriş yapmaya mis gibi seç beğen al aplaaa 0 0 Yorumla
Pisagorun_Teoremi Takip Et Xper 6 Yaş: 103 , eic 99% +1 yıl Eğer kaliteliyse yaparım aksi takdirde iki günlük oluyorlar 0 0 Yorumla
İrrae Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Pazarda da ucuz bişi yok ki en azından burada yok 0 3 Yorumla CeyinBerrahi +1 yıl @GaripBirKizmm Kafayı mı yedin? Yorumla İrrae +1 yıl Noldu burada Yorumla CeyinBerrahi +1 yıl Yok bir şey 👍 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ben yapmazdım.
hayır internentten yapıyorum eğer güzel ve ucuz olsalardı alırdım pazardakiler daha pahalı
Güzelse ve beğenmişsem alırım sorun etmem almayı da başkasının almasını da
Ne varmış pazardan alışveriş yapmaya mis gibi seç beğen al aplaaa
Eğer kaliteliyse yaparım aksi takdirde iki günlük oluyorlar
Pazarda da ucuz bişi yok ki en azından burada yok
@GaripBirKizmm Kafayı mı yedin?
Noldu burada
Yok bir şey 👍
Yapmam ya pazardakilar kalitesiz
ben ikisi için de yaparım
Hayır pazardan almıyorum. Az öz alırım zaten.