Asıl karısını çalıştırmayan erkeğin kendine güveni yoktur.
Ayrıca erkeklere o kadar da güvenme. Temizliğini, yemeğini, ütüsünü yaptırır, cinsel ihtiyaçlarını görür, köle gibi kullanır sonra da az bir tartışmada paranı ben veriyorum, boğazını ben doyuruyorum beğenmiyorsan babanın evine git der.
Hadi bunu demedi diyelim. Sen evde oturup kendini geliştirmezsen, akşama kadar faydasız tv programları, diziler falan izlersen zamanla kendini köreltirsin, üniversite mezunu olsan bile kendini köreltirsin ve kocan artık seni cahil görmeye başlar. Seni beğenmemeye başlar. Çünkü dışarıda bir sürü kültürlü, ayakları yere basan, kendine güvenen kadınlar görecek. (Bunu bir yakınımdan biliyorum.)
Ama yok evde kendimi köreltmem, komşularla lak lak etmem, kendimi geliştiririm, çocuklarımı düzgün yetiştiririm, kitaplar okurum dersen, ve eşinin maddi durumu sizi bakmaya yeterliyse evet ev hanımı olmak kadınlar için çok iyi bir şey. Hayat tasasını çekmek yok, para kazanma derdi yok. Ne güzel.
Ama ben erkek olsaydım ev kızıyla evlenmezdim. Genelde zenginlere kapak atmaya çalışıyorlar çünkü. Çalışmiyim, hiçbir şey yapmiyim, akşama kadar lak lak yapayım, evde g*t büyütiyim kocam bana baksın diye düşünüyorlar sanki.
Bir de benim dikkatimi çeken bir şey var. Ev kızları erkek tarafından 10-15 tane bilezik falan istiyorlar, ne bileyim en şatafatlı düğünleri isteyip en olmadık isteklerde bulunuyorlar. Dikkat edin karı koca çalışan kişilere bakın, düğünleri sade oluyor, abartılı bilezikleri olmuyor ve evlendikten sonra beraberce borç ödüyorlar. Yani hayatı paylaşıyorlar.
Çalışan kadın ayakları öpülesi kadındır. Hem evinin işini, yemeğini yapıyor. Hem de erkeğine yardımcı oluyor maddi olarak.124 Yorumla- +1 yıl
ISTE BAZILARIniz YAZMIS SEN OKUMA YAZMAYI BILDIGINE SASTIM DIYE YAZMISTA
Kizlar ya :))
Soyle diyim ev kizi olmak benim tercihim tamam mi?
Senin o tiytirik meslek lisesinden meczun oldugunu ben lisede sayisal dersleri gordum allah bilir benim bildigim integral polinom matris kalitim entropisi intrefazini bile bilmiyordursnz emin
Ollun ben hepsini biliyorum ama ev kizi olmak benim tercihim sizene bundan !!! Sana ouleleri denj geldiyse banane ya ben esime yektw yaparim utisunude yaparim kocam degilmi sanane yani sanane bak guzelim - +1 yıl
Verdiğiniz kibarca yanıta yazılan yorum içimi acıttı,+1 ile telafi ettim..:)
En İyi Cevaplar
Bu kafayla okuyup yazmayi bilmene gercekten cok şaşırdım.. öncelikle bunun için seni tebrik ediyorum. Kendine güvenmeyen erkek değil çalışan kadın isteyen asıl gururu olmayan kadındır -bu zamanda kocasının eline bakan ondan harçlık isteyen. Peki sen kocadan ayrıldin diyelim ozaman ne yapacaksın? Mal gibi ortada kalcaksin.. ozamanda gidip annenden babandanmi para dileneceksin? Bu arada haklısın senin gibi geri düşünceli kizlar/kadınlar olduğu sürece ne yazikki türkiyede hiç bir zaman kadın -erkek eşitliği diye bisey olmicak.. senin gibilerde hep ezik kalacak.
126 Yorumla- +1 yıl
çok güzel :) +1
- +1 yıl
Senin o tiytirik meslek lisesinden meczun oldugunu ben lisede sayisal dersleri gordum allah bilir benim bildigim integral polinom matris kalitim entropisi intrefazini bile bilmiyordursnz emin
Ollun ben hepsini biliyorum ama ev kizi olmak benim tercihim sizene bundan !!!
hahahaha sana şöyle söyleyebilirim bulunmaz hint kumaşısın kadında çalışmalı evde oturmamalı gibi bir düşünce var ve bu yerine göre dogru yerine göre yanlış mesela erkek 1000tl maaş alıyorsa kadın evde oturursa o ev geçinmez mecburen kadınında çalışması gerekiyor ama eger erkek 2000-5000 gibi para alıyorsa veya ailen kalan ev araba gibi mirasa sahipse kadın çalışsada olur çalışmasada bu bence kadının tercihidir evde oturan kadından bir b*k olmaz gibi cümlelere kesinlekle katılmıyorum çalışan kadındanda bir b*k oldugunu söylenemez çalışsın veya çalışmasın bu insanı üstün kılmaz üstün kılacak tek şey zekadır çalışıp çalışmamak zorunlu kalınmadıgı sürece tamamen tercih meselesidir ve her erkegin evlenecegi kadından istegi farklıdır kendi tercihimi söylemem gerekirse evde oturmasını tercih ederim ama illa evde otursun demiyorum çalışmak istiyorsa onada saygı duyarım cocugumuz olmadıgı sürece pek bir önemi yok ama cocuk oldugunda bakıcıya cocuk emanet etmek bana saçma geliyor eger bakıcı bakıcaksa neden cocuk yapıyoruz eger cocuk yapma gibi bir niyet olursa kadının kesinlikle evde cocugunla ilgilenmesi gerektigini düşünüyorum sana tavsiyem ne başka kadınları nede başka erkeklerin düşencelerini takma senin içinden nasıl geliyorsa öyle davran ama tabi takma derken eger bir sevgilin veya nişanlın varsa kısaca evlenmeyi düşündügün bir insan varsa onun isteklerini takmak zorundasın oda senin isteklerini takmak zorunda ortak yol bulmalısınız sonucta evlilik 2 kişilik ve bu 2 kişininde istegi olması gerekir aksi taktirde mutlu bir tablo göremessiniz sorunun cevabını vermem gerekirse (kendi görüşürümdür) ev kızı olmak kötü birşey degil aksine iyi bir şey
08 Yorumla- +1 yıl
Ohh olsun cevaplayan..:D Ne güzel yemişsin lafı hem de savunurken.. Şimdi ne dersin bu hanım (!) kızımıza?
- +1 yıl
Resmimi çalmış bu y. llu.. İtibar etmeyin... Alın size övdüğünüz kız! Dava açacağım siteye bildirdim.
Ev kızıyım nasıl bir tabirdir ya 😂 Sokak kadınıyım, süs kadınıyım gibi türevleri de var mı?
Neyse cevabıma geçeyim. Soru detayını pek olumadım ama içeriği az çok tahmin edebiliyorum. Bence bir kız zaten çalışmamalı, evinde kocasını beklemelidir. Bu dediğim kiminize göre yobazlık, kimine göre geri kafalılıktır; ama benim umurumda değildir. Benim eşim geç saatte kalksın, ev işi yapmasın, televizypn izlesin; akşam ben geldiğimde yemeğe çıkarız, alışveriş yaparız falan filan. Benim eşim çalışmayacak keyif yapacak kardeşim.
Sloganım da hazır:
#YeryüzündeCennetHayatı 😉33 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
126Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yıldusuncelerın kısısel olrak dogruluk tasıyabılır. ama cumlelerınde kadınları yerın dıbıne sokmussun.. buda kendını ezdırmeyı sevdgıını anlayor ınsanlara.. erkek ne kadar guclu olursa olsun, ekonomik sorunlar ve ulkenın ekonomik yaptırımlarından dolayı erkegın maddı gucun sınırı olabılır..
bunlar dısında kadını calısmasıın onemınde dusunmen gerkenlerden bı baskası , kocasının elden ayaktan dustugu zmanlarda ona destek olabılecegı ,
arzu ettıgı bır esyayı almak ıcın kocasısnın para brıktırmesını beklememesını saglar.
unutmman gereken sey evlılıkte kım para kazandıgı onemli degıl onemlı olan ortak yasama hissiyatıdır.
karsıdaki insanın dusuncesını anlayamayan birisin , muhtemelen okumak ile ilgili takıntıların var..
kadının calısması kolelik degıl kendı gucunu kaanması , eger bı aıle kurulacak ıse o Aileyi daha yetistirmek adına daha iyi maddi imkanlar saglamasına olanak tanımaktadır.
bunun dısında kımseye namus bekcılıgı yapma lutfen. asagıda yeterınce yazmıslar gercı.. bırde bu sorunun kopyası bu, buradakı terbıyesız kız degılsındır umarım.. www.kizlarsoruyor.com/.../q1809444-universiteli-erkekler-birsey-sorabilir-miyim14 Yorumla- +1 yıl
Ben emin olarak yazdım kardeşim bu o kız..
Cevap sahibi+1 yılcumlenızden cok net bısı anlamadım aslında ama evet bu o kız
Cevap sahibi+1 yıl2 kzıından aynı oldugundan suphelıyım yalnız su aralar
- +1 yıl
Doksandört kim?
+1 yılValla guzelim senin o koca seni bir boşarsa 2 çocukla tıpış tıpış donersin baba evine, babanın eline bakarsınız artık. Babanda öldümü, sıçtın ;)
Hem okulumu okurum, hem mesleğimi yaparım, hem kocamla paşalar gibi ilgilenirim, hem her akşam yemeğini yaparım, hemde vakti gelince çocuğumuda yapar miss gibi buyuturum.
Hicbir erkek senin kişisel masraflarını karşılamak durumunda değil, bunu cıkar aklından. Senin ev hanımı olman için kocanın en az 2.500 tl maaş alması lazım. Ev kirası, elektrik, su, gaz, market alısverisi, giyim alısverisi, cocuk ihtiyaçları.
Birlikte avcunuzu yalarsınız artık.
Evlendik diye adamın kölesi mi olmamız lazım, kocamın kahrını falan çekmek zorunda değilim.
Çalışırım, akşamda kocamı kapıda paşalar gibi karşılarım.66 Yorumla- +1 yıl
Helal !!
- +1 yıl
Sen burada oyalanma hadi kalk kız soğan falan doğra yemekler yap hazırlık yap ilerdeki eşine.
Adam seni boşamak isterse bana gelin ha, darılırım gelmezsen. Senin gibi cahilden kurtarayım adamcağızı hemen. - +1 yıl
Ollun ben hepsini biliyorum ama ev kizi olmak benim tercihim sizene bundan !!! - +1 yıl
Meslek lisesi mi?
Güzelim bak, ben Ankara anıttepe lisesinden mezun oldum, sayısal okudum, şu an Ankara UNİVERSİTESİ HUKUK okuyorum.
Gelde sana integral polinomu gözüm kapalı hem çözeyim hem öğreteyim..
Ev kızı olmak tabiki senin tercihin, kimse kimseye karışamaz, yukarıda yazdıkların ile okuyan ve çalışan kadınları yargılamışsın, yargılayamazsın küçük kız :) hadi git evcilik falan oyna, soğan moğan doğra, ne bileyim örgü ör, ya da bir oje almak için bile babandan kocandan para dilen :)) olmadı git integral polinom falan çöz, evlenince integraller kurtarıcak seni :)))
+1 yılhelal olsun kardeşim aynen katılıyorum söylediklerine, olayın hem dini hemde gelenek görenek kısmı var, dini kısım bir bayanın yüzünü erkeğin görmesi bile haramken aynı ortamda çalışmaları dinimiz açısından ben uygun görmüyorum kıskanç bir insanım onunda etkisi var tabi, gelenek görenek kısmına gelecek olursak erkek çalışıyor kadın çalışıyor evde düzen yok ikiside yorgun gelecek ne doğru düzgün yemek ne doğru düzgün muhabbet olacak aralarında, bunlardan dolayı benimde görüşüm kadının evinin sultanı olup çocuklarına bakması yönünde
13 Yorumla- +1 yıl
art niyetli kadinlar mi? insanlar ayakta birine muhtac olmadan kalabilmeye calisiyor parazitlik yapmiyor
- +1 yıl
kardeş sen salla milleti ne güzel düşüncen var Allah gönlüne göre versin inşallah
canım senın ıstegın bıraz kolaya kacmak okul hayatım benı o kadar cok zorluyorkı zorla dayanıyorum dayanmayıp evde koca da bekleyebılırım sırf elıme gucumu alayım kımseye muhtac kalmayayım kocama aıleme kım olursa tek basıma yetebılıyım dıye lazım calısmak ısı olan kadın ısteyen erkek kendıne guvenmedıgı ıcın degıl kazandıgı paraya ek gelır getırerek daha rahat bır yasantı cekmek kı kadında aynı dusuncede oluyor ben ne den kocamın ıkı kurusuyla kıtkanaat gecınmek ıcın ugrasayım rahat etmek varken demı ama bır yerde eywallahında olmaz kımseye buda onemlıkımse kendıne muhtac dusunemez o zman senı kullanamazlar
43 Yorumla- +1 yıl
Calisan kadin cocuk doguramiyor mu nasil bir kafa var sende neyle yetistin?
Ne kadar geri dusunceler yaaa kadinin kendini geliştirmeye hakki yokmu. Tabiki caliscak. ben 4 sene okudum kocami kapida karsilamak icinmi benim ailem yokken bile bana para gonderdi etti. uzak yerlerde cile cektim. annemin babamin omuzları dik dursun gogsunu gere gere ovsun. ben onlara katkida bulunayim. cocugum olunca egitimi misal devlet okuluna gitcegine ozele gönderirim kurslar aldiririm. Ben kocamada cocogumada bakarim. kadin dedigin fedakardir. 8 de ise gitceksem 6 da kalkar aksam yemegimi yapar camasirlarimi asar oyle giderim ise. bukadar net bu olay. Bu dunyada kendin degil cocouklarin için ugrasmazsan k. bakma hanimlik beylik kalmiyo.
76 Yorumla- +1 yıl
Helal
- +1 yıl
Ollun ben hepsini biliyorum ama ev kizi olmak benim tercihim sizene bundan !!! - +1 yıl
Safmisin nesin meslek lisesinde bahseden kim sana allaha Şükür lisansimi tamamladim yuksek lisansimi yapicam. Senin bahsettigin turev integral i biz babasini gördük. Ha ayrica sayisal bolum olman ise yaramamis ki iş sadece beyinde biter. Ama sen dersin sayisal mezunu ev hanimiyim :)) biz bunlari sadece sinavlarda kullabiriz BOŞ laflarla degil. Bana TOFEL YDS TUS tan bahset bunlardan degil.
+1 yılo biraz kapasite şekerim. hacmin geniş mi , vizyonun var mı, ev içinde ne kadar pratiksin.. her bir şeyi kapsar. şahsen evde oturacak değilim çocuk dışında. hem işimi yapar hem de evime bakarım. çocuğum olursa ona da bakarım. sabahtan akşama kadar asıl evin için ev işleri bittikten sonra oturmaya sen nasıl dayanacaksın? asalak gibi sadece zengin bir kocam olsun da bana baksın diyerek mi yaşayacaksın? herkesin doğrusu kendine. ağır mı oldu biraz, o zaman sen de senden olmayana saygını göstereceksin.
56 Yorumla- +1 yıl
ergen olduğunu anladım bebişim.. ama bu kafayla ben yaşa geldiğinde nasıl görünürsün bilmiyorum işte :D eminim yan yana gelsek senden daha alımlı ve genç duruyor olurum. yazık ki şimdiki ergen kızlarımızın tek derdi bir koca nasıl ağlarına düşer. hay Allah iki lafı bir araya getirmeyen bireylerle ne konuşuyorum.. bay bay cicimmm.
- +1 yıl
Soruyu soranin yazdigi cevaplara bak okurken onun adina ben utandim:)
+1 yılKadın dediğin tabi ki de kocası eve gelince onu karşılamalı, yanında olmalı, evine geldiğinde karşılaştığı soğuk duvarlar değil karısının sıcak kolları olmalı fakat kadınlar çalışmamalı fikrine katılmıyorum açıkçası. Sürekli evde oturan bir kadın zamanla o duvarlar arasında sıkışacak, kilo alacak, çocukları olursa sürekli onlarla olmaktan kafayı yiyecek belki de. O zaman da aile dağılacak. Kadın dediğin herşeyi yapabilmeli. Yemeğini de yetiştirmeli, kocasını da karşılamalı, çocuklarına da bakabilmeli ve işte yapabilmeli.
32 Yorumla- +1 yıl
Sen görmemişsin demek ki, kadın da insan sonuçta. Sürekli aynı ortamda bulunması boğar bir insanı, istediğin kadar inkar et yani ama doğrusu budur.
+1 yılEv kiziyim bu kotu birsey mi?
İnsanların düşüncelerini bu kadar önemseme. Ne güzel bu yaşına kadar muhafaza olunmuşsun. İnsanlar kendinde olmayanı kendinden bir başkasında görünce aaa şuna bak diyebilir. Olsun desinler sen namusunla yaşadığın müddetçe bir sıkıntı yok. Birde kadının en önemli görevi benim düşünceme göre evladına hakikati yani doğruyu öğretmektir. Şuanda bu düşünceden çok uzak bir toplum var. Cebine giren para evladından daha önemli. Sen o çocuğa para, mal, mülk, rütbe vs. vs. verebilirsin. Evladına güzel ahlak bırakmadıktan sonra ne kadar para bırakırsa bıraksın hepsi boş.10 YorumlaBen doğuluyum inan bana senin bu anlattıklarını bahsinden çok daha iyi bir şekilde defalarca gördüm. Senin düşüncelerine saygı duyarım umarım istediğin gibi birisini bulursun.
Ancak sana önerim şu. 2 kişi evlendikten sonra gerek hayat şartları gerek farklı konulardan dolayı aksilikler çıkabiliyor. Bu sebeplerden ötürü kadının ayakta kalabilecek kadar güçlü olması lazım. Eli ekmek tutmasa bile erkeğine eli mecbur olmasın. Gerekirse çekip gidebilsin ki erkekte ona göre davransın. En kötüsü Allah göstermesin erkek öldüğünde kadın ortada kalmasın.
Erkeğin durumu iyi kadının çalışmasına ihtiyaçları yoksa çocuklarla ilgilenmesi benim gözümde de daha iyidir. Ancak her ne olursa olsun kesinlikle evlenene kadar en azından bir meslek konusunda bilgi sahibi olması gerekmektedir ki, kendi geleceğini de güvene alsın.40 YorumlaEvlendiğinde evinin kadını ol elbette.
Ama bu senin kendini geliştirmene mani olmaz.
Günah işlemeyecek şekilde kendini geliştirebilirsin, kitaplarını okuyabilirsin, dinini daha fazla tanıyıp ibadet edebilirsin. Benim de düşüncem şu;kızlar kendini her konuda geliştirmelidir. Ancak evlendiğinde çalışmamalıdır. Erkek eve bakar, kadın erkeğe ve ev işlerine.21 YorumlaPaylaşdın yazının tamamını okumadım yarısını okudum demek isdedinide anladım
doğru diyorsun bende senınle aynı fıkır deyım ben benımle olan kızın calışmasını kesınlıkle isdemiyorum hatta benle olmadan öncede inş calışmamış birisini isdiyorum benleyken de calışmıyacak o kışı zaten benım aldım mahaş onada yeter cocumuz olursa cocumuzada bazi erkekler kendıne ğüvenmiyorlar ben evleneyimde nede olsa alcam bayanda calışcak ya ğeciniriz diye düşünerek evleniyorlar copu evliliklerde bu yuzden bitiyor zaten anlaşamamazlik tan10 YorumlaYa burdaki çevrenin cevaplarına mi güveniyorsun? Çoğu 18 bile değildir eminim. Kadının çalısması kadının özgürlüğü nedir biliyo musun? o duygusallık dediğin durumdan sıkılan ve dışarıdaki Kadınlara gidebilitesi olan o kocanın seni bıraktığında ortada kalmamak demek. Sırf nereye giderim diye düşündüğün için dayak yediğin sevmediğin hatta iğrendiğin adamın yatağında yatmak demek. Ev kızı olmakla alakası yok o bahsettiğinin. Ben de çok güzel yemek yaparım ben de kocamı çocuğumu çok severim sadık olurum ama ilerde yollarımız ayrılırsa kendimi geçindirmem gerekir.
31 Yorumla- +1 yıl
+111
+1 yılKendini geliştirdiğin sürece hiçbir problem yok. Yaşadığımız devir de etrafıma bakınca en doğrusu da senin yaptığın diye düşünüyorum. Sen halinden memnunsan diğerlerinden sanane? Türkiye'nin böyle kızlara çok ihtiyacı var. Yeter ki ne olursa olsun iffetini ve kendini korumayı bil.
32 Yorumla- +1 yıl
Gerek yok. Ekonomik özgürlüğünü kazanmış kızlarımızın yarısından fazlası erkeklere olan saygısını da yitirmiş bulunmaktalar. Bunu dine bağlayıp açıklamalar yapsam, yobaz olurum, örümcek beyinli olurum o yüzden hiç uğraşmaya değmez. Tabii Herkes kendinden sorumludur kimsenin tercihi kimseyi ilgilendirmez.
Kuzum sana kesinlikle katılıyorum. Bir erkek karısını kesinlikle çalıştırmamalı. Ama sen buna güvenerek okumamışsın sanırım? Ya evlenmezsen.. ya da evlendiğinde ayrılmak zorunda kalırsan sana kim bakacak? En azından çalışıp ailene destek çıkmalısın. Erkekler neden çalışan bayan istiyor çünkü iki tarafta para var. Geçim kolay. ya da şöyle düşün eğer çalışırsan kocanın eline bakmak zorunda kalmazsın elinde kendi paran olur. İhtiyaçlarını kocanın vereceği harçlıkla karşılamazsın. Yine de senin bileceğin iş her şeyi göz önüne alıp çalış bence. Ha yok ben çalışmam kocam bakar bana bende razı olurum diyorsan amenna
10 Yorumla
+1 yılBir erkek kadınını çalıştırmayacak çalıştıranları bilmem memur olan kadınlara bir şey demiyorum eğer başka konfeksiyon, fabrika v. b çalıştıran erkek erkek dediğim için özür dilerim madem maddi durumun düşükse niye evleniyon bir erkek her şeyi maddi manevi bunları hallettik den sonra evlenmeli
21 YorumlaAile & Toplum konusunda 569 cevap paylaştı. Öyle lafla peynir gemisi yürümüyor hanımefendi. Bir erkeğin tek başına evi geçindirebilmesi için raha 4000-5000 TL maaş alması lazım. Peki 20'li yaşlarda hangi erkek 4000-5000 TL maaş alabiliyor. Onu geçtim İstanbul gibi bir şehirde tek başına bir adam 1500-2000 TL aldığını varsayarsak, sittin sene ev alamaz. Adam gibi biryerden ev almaya kalksan fiyatlar olmuş 300.000 TL ortalama. Bu adam bu evi nasıl alsın. Kiralar olmuş 900-1000 TL. Maaşının yarısını kiraya verecek. Faturalar, mutfak giderleri, nasıl geçinecek bu insanlar. Öyle toz pembe değil hayat hanımefendi.
86 Yorumla- +1 yıl
++1 verdim. Bu kızı şikayet ettim ve siz de edin.. Ağır hakaret ve küfür var çünkü..
Gizli Üye(30-35)+1 yılCanim benim ilk once okumadiysan bu yolu sectiysen bize ne, baskalarini da elestirme duygusal manada esit olmayabiliriz lakin bir cok konuda esitiz erkegin kolesi olmak ister gibi bir halin var bu senin secimin kimse seni elestirmez durumun konusunda da diyecegim bir sey yok anlasilan yalniz kalmissin ama calisan kadinlari de elestirmeye hakkin yok ayrica kizlik konusuna da ayrica deginirsek bunu yapan kisinin kendi ayibidir sana ne, size ne? Erkek yaparken neden onu elestirmiyorsun mustakbel kocan bir suru kadinla yatarken sana gelip dursa nolur? Onceden yasamis yasiycagini neden itici gelmiyor sana bu? Bu da ayip degil mi evde kocani beklersin bu senin secimin gercekten kimseyi alakadar etmez ama boyle ignelemen hos degil :) bilmem anlatabildim mi? Ayrica bir kadinin ekonomik ozgurlugu olmak zorunda benim fikrim bu yonde erkegin kendine guvensizligi degil erkek nasil calisiyorsa kadin da calisabilir yanlis ideolojini yok et olur mu? Hep okumamaktan kaynaklaniyor bunlar.
58 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılE tabiki evde oturup senin gibi cahil kalmiyorum okuyorum biliyorum arastiriyorum sende anca oturuyorsun bizde senin zihniyetini yenmeye calisiyoruz. Hicbir kadini fiziken zihnen dusunce bakimindan ezmeye hakkin yok ne senin ne baska birinin simdi otur evinde agzini ac erkek bekle calisan kadina da dilini uzatma kopartirlar dilini kokunden. Kimsenin namusuna dil uzatmaya hakkin yok sosyal hayatina da
- +1 yıl
@Dusuncelerinmensubu cok cok dogru dedin. Ben yurtdisinda dogdum büyüdüm.. bu zihniyet bana sadece ters degil antik cagdan kalma gibi geliyor. Umarim kiz evladi olmaz.. kendisi gibi yetistirirse... Türkiye bu geri kafaliktan hic bir zaman tamamiyle kurtulamiycak gibi cok yazik cokk.
- +1 yıl
Cevap sahibi+1 yılCanim ben Ankara hukukta okuyorum bu bir ikincisi de sende baya asagilik psikoloji mevcut ucuncusu de ben senin ev hanimi olma arzuna bir b*k demedim senin kadinlara hakaret etmen beni dellendiriyor bir yerinle okuma lutfen :) senin bilgine bin basar bilgim diyim kendimi begeniyim canim :) laflarindan da belli atip tuttugun o yuzden kendinle ilgilen baska kadinlara ozellikle de alin terinin anlamini bilen kadinlara dilini uzatma
Cevap sahibi+1 yılDogru duzgun oku senin ev kizi olmak istemene kimse karsi cikmiyor :)
Cevap sahibi+1 yılZihniyetini yok etmeye calisiyoruz :)
- +1 yıl
Allah razı olsun kardeşim...
Tamam yavrum sen çalışma.. ekonomik özgürlüğünde olmasın. Otur bütün gün seda sayan izle, eşinin eline bak bir ömür boyu.. Aldatılınca, dayak yediğin zamanda otur kahrını çek onun çünkü malum başka seçeneğin yok vasıfsızsın maaşın gelirin diploman yok. Kadının da erkekle eşit olmadığını düşün hatta bunu da mutlaka eşine söyle eline fırsatları vermiş olursun:) Bunlar seni mutlu edecekse bize de saygı duymak düşer zaten.
63 Yorumla- +1 yıl
Herkese aynı yorumu yazmışsın sanki herkes aynı şeyleri demiş gibi, amaç nedir? Kim demiş meslek lisesinden mezun olduğumu, kolej mezunuyum ben;) ayrıca meslek lisesi olsa bile bu sana küçümseme hakkını vermez. Şu anda da lisans öğrencisiyim, yüksek lisans da yapacağım. Ayrıca ben son cümlemde sana saygı duyacağımı belirtmişken, senin bana saygısızlık yapabileceğini kim söylüyor? adabını takın, iyi akşamlar.
Gizli Üye(36-45)+1 yılCanım eğer sağlık sorunun yoksa bugün babana annene yarın da eşine maddi anlamda destek olsan fena mı olur? Çalışmamayı bu kadar katı savunman gereksiz. İlerde çoluk çocuğun olduğunda paranın kıymetini daha iyi anlarsın. Onlara her şeyin daha iyisini verebilmek isteyecek mutlaka. Eşin çok iyi de kazanabilir az da kazanabilir. Bunun hesabını yaparak evlilik yapmam ben. Gerekiyorsa çalışırım gerekmiyorsa çalışmam. Dışarda çalışmam daha doğrusu, insan bir işin ucundan tutmadan mutlu olamaz gibime geliyor. Evin eşin çocukların dışında zaman kalırsa tabii o da..
31 Yorumla- +1 yıl
Zamanında 'çingene' ye aşık oldum diyor kız.. Şimdi de doktor adayını kapaklamış da onun için telaşlı, acaba o kadar okumuşu beni alır mı? diye..:)
Gizli Üye(30-35)+1 yılDüşünme şeklin verdiğin cevapları görünce cahil olduğunu anladım Şöyle düşün çocuğun senin gibi cahil biri tarafından yetiştirelecek ve o da senin gibi cahil olmak zorunda kalacak Çalışmanın neyi kötü kendini geliştirmenin neyi kötü Vasıfsız biri olmanın neyi iyi diyeyim ya da ben sana Hiçbir şekilde özgür olmayacaksın Dışarı çıkmak istesen bile kocanın eline bakmak onun harçlık vermesini beklemek zorunda olacaksın Bu sana güzel bir hayatmış gibi geliyor mu gerçekten Önemsiz, kimsenin dönüp suratına bakmayacağı biri olmak
43 Yorumla- +1 yıl
Cevap sahibi+1 yılCanım benim ben kıytırık bir meslek lisesinden mezun olmadım Ankara Fen Lisesinden mezunum ama işte sende de görüldüğü üzere okumak sizin gibi kıt akıllıları da düzeltemiyor ki Yani beyinsizsen o bilmediğinden emin olduğum konularla hava atmaya çalıssan neye yarar Düşünme yetisi yok bir kere
Cevap sahibi+1 yılHa sen Ankara Fen Lisesinin Türkiyenin en iyi liselerinden olduğunu da bilmiyorsundur açıklamamı yazayım da bozulma bari
+1 yılO tip erkek ve bayanları bende anlamıyorum. Ben memurum memur bayan (bay) isterim gibi. yok okudum univ bitirdim üniv bitirmiş olsu. ya kısmet neyse o olur. benim görüşüm bir bayanın ewde olması lazım bir de böyle giderse ewde kalan bayanlarda artış olacak gibi...
21 Yorumla- +1 yıl
Diyelim hepimiz ev kızı olduk çalışmadık ekonomik özgürlüğümüz yok. Kocamız bizi dövüyor aldatıyor ama sırf paramız olmadığı için boyun eğiyoruz ya da kocamiz öldü beş parasız ortalıkta kaldık. Bu mudur hayalin? Yıllarca okuyup evde oturup da 2 kuruş vercek diye kocamın eline bakmam ben. Ayrıca kendine güveni olmayan erkek karısının evde oturmasını ister bilinçli mantıklı bir birey bu devirde tek maaşla zor geçinileceğini bilir. Sen kendini avutma boşuna.
42 Yorumla- +1 yıl
Ev de sürekli oturan kadın kafasın da sürekli olmayan şeyleri kurar. Ayrıca ev kızları çok durgun ve asosyal oluyorlar. Üstelik suratsız çoğu (üstüne alınma lütfen)
Hep dedikodu kazanı kaynatıyorlar, insanları çekip çekiştiriyorlar. Adam işten az geç gelse sorgular, aldattın demeye başlamalar.
Hiç hayattan zevk almayı bilmiyorlar, gezme tozma hiçbişey yok.44 YorumlaSimdi şöyle ki herkesin hayatina saygim vardir. Calisip calismamasi kendini ilgilendirir. Ama şöyle de bisey var calisanlari sen neden ezdin neden en guzeli bu dedin bu kaniya nerden vardin. Ikisininde iyisi kotusu var. Bunu cok iyi bilmen gerekiyo sadece kendini övmek adina cumle kurmamalisin. Erkekle kadin esit degil demissin neden boyle dusunuyorsun. Dusunsene elinde bir meslek yok ailen elbet göcup gitcek dunyadan koca eline mi bakcaksin ya sana para vermezse ya anlasamazda ayrilirsan nasil bakcaksin kendine kolunda bir is olmali kadinin ister calissin ister calismasin. Kendine bakabilcek ekmek bulcak bir bilgisi isi guveni olmali. He yorum yaparken saygi cercevesinde yaparsan sevinirim...
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 613 cevap paylaştı.
+1 yılseviyeni o kadar küçültmüşsün ki anlatamam herkes senin düşüncede olmaya bilir ama o kadar kaba bir yazı yazılamaz kimsenin namusunun bekçiliği kimseye düşmez herkes kendi yaptıklarında sorumlu olacak öbür dünyada arkadaşım yanlış yapıyorsun kul hakkına giriyorsun bu konuda herkesin tercihi kendinedir iş bu kadar basit
35 Yorumla- +1 yıl
Burada kul hakkına girecek ne yapmış bana söyler misin? @benbircezveyim
- +1 yıl
kişiler hakkında karalayıcı çemkirici sözlerde kul hakkına girer arkadaşım kul hakkı yemek para yemek değil söylediği her sözle kul hakkı yersin bir kişinin namusunu bile sorgulamak kul hakkına girer bunu size öğretmediler mi
- +1 yıl
Allah ıslah etsin seni ben ne edeyim sana senin gözünü kibir bürümüş çok yanlış düşünüyorsun çok
Hem çalışıp, hem ev hanımı olmayı başaranlarda var, yorumların aşırı derece çirkince. Kimin hangi şartlarda yaşayacağını bilemezsin, evlendikten sonra senin çalışmayacağının garantisi var mı.
Türkçe öğretmeninde çok iyi iş çıkarmış sende, birde nokta virgülde kullan arada.64 Yorumla- +1 yıl
Bu kızın ağzı çok bozuk ve sevgilisi okuyormuş onu hazmedemiyor.. Aslında mantıklı yazan erkek üyelere etmediği laf kalmayacak kadar kötü..
- +1 yıl
+1 yılsenin gibi kendını gelıstırememiş biriden ancak böyle açıklamalar beklenırdı zaten şaşırmamak lazım ev kızıysan ev kızısın ama bır kac tane kıtap alda oku belkı ufkun gelısır köy cahil zihniyeti var sende acık ve net ne sıyaset yapabılırsın ne toplum ıcerısınde erkegını gururlandıracak sözler sarfedebılırsın nede çocuk yetıstırebılırsın hergun yemek yaparsın. boş gelıp bos gıdersın yanı keşke böyle bır soruyu sormasaydın tüm ev kızlarının bu sekılde dusundugunu anlamaya baslıcaz maalesef.
413 Yorumla- +1 yıl
bence soruyu soran arkadaş bu güzel arkadaşın cevabı zoruna gitti. okumuş çalışan kadın erkek eline bakmadığı için erkeklerin ne düşündüğünü önemsemez. sen anca yaranmaya çalışırsın :) +1 bu arada
- +1 yıl
arabam var özgurlugum var evim vr aylık 5 bın gelırım var ve pesımde sayısız kulturlu medenı dolasan erkekler var emın ol zoruma gitti cok kıskandım senı ayrıca femınıst ne alaka bak anlamını bılmedıgın kelımelr kurma komık oluyo zaten ev kızısın daha fazla alçalma karsımda sen ancak benım evımde temızlıkcı olabılırsın muhattap sadece burada bu soruda olurum gerisi maalesef cunku paylasabılcegımız bırsey olmaz özür dılerım benden bu kadar ıyı günler ;)
- +1 yıl
cok teşekkürler @gizemlikadinn iyiki sizler gibiler var ya yoksa cekılmezz :)
- +1 yıl
ben sana değil cevaplayana katılıyorum. anlamadın sanırım :))
- +1 yıl
@PianistKadın rica ederim ama bırak şunu ya anlamıyor boş teneke gibi dan dan :))
- +1 yıl
sonuçta ne demişler cahile laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan zordur diye cok doğru gerçekten @gizemlikadinn :)
- +1 yıl
Çok teşekkür ediyorum sana @smosh
- +1 yıl
Daha cevap yazamıyor ya... neyse hadi uzatma lütfen hayatımdan sana yeteri kadar zaman ayırdım
- +1 yıl
ahahah lütfen daha cok alçalma karsımızda ve önce dınlemeyı sonra susmayı öğren okumuşsun ama boş okumuşsun hadı sımdı sus cok konuştun cahil cok konuşur boş konuşur...
Aile & Toplum konusunda 978 cevap paylaştı. Evde maddi sıkıntılar başlarsa o zaman güzel güzel yemek yapıp kocan gelince sarılmayı görürsün :) Kısacası mutluluk karın doyurmaz, ayrıca hayat müşterek, sen de o da hem dışarda hem de ev de hayatı birlikte götürmelisiniz. Bu benim fikrim elbet. Erkeğin evi tek başına geçindirebilmesi çok zor günümüzde, onun için ya doktor ya iş adamı bulman gerek
31 YorumlaBen kendi ayaklarım üstünde durmayı tercih ederim. Hayat bu ya serefsizin biriyle evlenirsem yuva kurarsam? Her gün dayak yeyip evde oturamam okuyan çalışan adamın kendine özgüveni olur.:) Ha kocam iyi olur çalışmamı istemez onunla ayrı oturur konuşuruz ama bir mesleğimin olması her zaman beni daha dik tutar
26 Yorumla- +1 yıl
Bebeğim sen kendini böyle avutuyosun:) e senin kocan calismasa sende onu istemiyeceksin? esitleniyo yani onunda istemesi gayet dogal hayat şartları zor birbirimize yardımcı olmazsak evliligin ne anlamı kalır param varsa onundur onun parasida benimdir kasma kendini bu kadar:)
- +1 yıl
cidden komiksin:D kendini bu kadar sıradan basit gormen.. herkesin kendi görüşü açıkçası ama sen bildiğin en kolay yolu tercih etmişsin iyi otur evde çocuk dogur ona bak kocana hizmet et tek gorevin bu olsun sonra adam senden soğur başka kadinlara bakarsa ağlama:D ben okurumda çalışırımda evlenirimde cocukta yaparım cokta guzel geciniriz valla:)
Gizli Üye(30-35)+1 yılkötü birşey değil bende ev kızı oldum artık. uzun zamandır özel sektörde çalışıyordm. hatta iyi bir departmana yükselecektm ki sevgilim çalışmamı istemedi. işten ayrıldım bir süre ona sinirlendm işimden etti beni diye. sonra dedi ki ben senin yorulmana yıpranmana okadar erkeğin girip çıktığı yerde insanların senin süzmesine gözlerinin içine bakmasına gönlüm razı olmaz dedi. tabi özel sektör için bunu söyledi. kpss den de birşey olacağı yok tabi. gayet de iyi ev kızı olmak. nişanlim bana da kendinede yetiyor.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılaminnnn tatlımmmm oluyor ya dua et Allah kadın kıymeti bilen hayırlı eş nasip etsin sanada. beni bu yorumumdan dolayı eksilemis kızlar var. onlara da iyi dileklerimi iletiyorum buradan :)
+1 yıl1-Ev kızı buna denmez hayatım, ev kızı namuslu edepli olana denir ki çalışan kadınlar da edepli olabilir.
2-Bu tamamen saçmalık. Yokluk çektin mi hiç sen? Bir durum olsa ev düzeceksin falan vs. Kadın da çalışacak, erkek de çalışacak ki çocuklara daha iyi bir gelecek sağlansın. Gerçi ne anlatsam boş, sen yine dar bakış açılı olacaksın. İyi günler.53 Yorumla- +1 yıl
Güleyim bari :D Namuslusun tamam anladık onu. Bende namusluyum. Ayrıca meslek lisesine falan gitmedim, Türkiye derecesiyle fen lisesi okudum. Yani hem ön yargılısın hem kibirli hem egoist. Beni tanımıyorsun, bilmiyorsun, kim olduğum hakkında en ufak bir bilgin yok. Ama hem namusuma, hem aklıma laf ettin. Yani hanımefendi müslümanlık sadece namusla olmaz. Kibir en büyük günahlardandır. Yani kısacası eğitim cehaletini almış ama eşekliğin baki kalmış hayatım.
Hayirlisini iste bebegim. Gkrdugun gibi senibtercih edecek bissuru erkek vardir.
Allah cocugunda rizkini verir seninde. Calismak sart degil, ama evde bis bos oturacaksan her gun alisveris yapacaksan kadinlarla kisir yiyip dedikodu yapacaksan olmaz24 Yorumla- +1 yıl
www.kizlarsoruyor.com/.../q1809444-universiteli-erkekler-birsey-sorabilir-miyim bu kızın ettiği laflar..
Bu nasıl bir zihniyet ya? Erkek eline bakmak nedir? O zaman kocan seni dövsün, öldürsün senin maddi kaynağın olmasın orta da sap gibi kal sen, çünkü bu zihniyet bu yani. Asıl bir şey alıcaksın parayı kocandan bekleyeceksin olur mu bu? Evlenmeden önce babaya bağlısın evlendikten sonra ise kocana bağlısın, sen kocanla eşit olmazsan, o zaman dayakta yersin gayet. Zihniyetini çok saçma buluyorum ve biraz düşünmeni istiyorum senden. Düşünmek zor değil.
58 Yorumla- +1 yıl
çalışıpta gayet güzel evliliğini sürdüren kocasına yeterli vaktini ayıran insanlar var. çalışıp çalışmamak senin tercihin ama bu durum kimine göre iyi kimine göre kötüdür. çalışıyorsan kendini garantiye alabilmen içindir, muhtaç olmadan kocana hayatına devam edebilmen , evine, çocuklarına senin de katkın olabilmesi içindir. bunun neresi kötü olsun ki?
20 Yorumla
+1 yılEN güzeli ev kızı olmak hangi it senin çalışmanı istiyor? o kendi huysuzlugu ona çalışmak zor geliyor ev işi kolay değil duvar sil yerleri süpür yemek yap cocukların altını temizle giydir bulaşık giysilerı katla ütüle bir sürrü şey aslında erkekten beter çalısıyosunuz ev işi daha zor sen buna alışmıssan aslında helal sana :)
20 Yorumla
+1 yılcanım bende sana katılıyorum bence bir bayan okur elinde mesleği olur fakat eşinin durumu kötüyse yetmiyosa tabiki bir bayanda destek çıkmalı herzaman sonucta calıstıgı zamanda evine erken gelip eşine yemek hazırlayıp güzelce karsılayabilir ama zevk için sırf daha fazla para için çalışması saçma. bir erkekte herzaman eşine bakabilmeli muhtaç etmemeli
30 Yorumla
+1 yılEvet bir "kezban" ornegi bu kadar guzel aciklanabilirdi
106 Yorumla- +1 yıl
kesinlikle ya
- +1 yıl
Facebook? Dusuncelerin o kadar yanlis ki sen 90'li yillarda kalmissin dusuncelerini dogru sekilde degistirmelisin.
- +1 yıl
@DarkeR dogru
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence sen kendini gelistiremedgin icin bu sekilde kendini avutuyosun.. kadin toplumda calisip yer edindikce sayginligi artiyor.. yarin esinden dayak yersen seni kale almzsa sana basit bir kiz muamelesi yaparsa o zaman anlarsn demek istedgimi.. pasif olmak yerine hayatta aktif olmayi tercih etmelisin
62 Yorumla- +1 yıl
sonunda doğru dusunen bı erkek
tebrıkler bay anonım
- Aile & Toplum konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle bir yazmışsınız ki benimle evlenirmisin diyesim geldi :( ;) (çalışanın da çalışmayanin da aynı oldugu ve senin düşüncelerini düşünen bir kız görmediğmi belirteyim :( bulamadım senin gibi düşüneni be :( ) sen cidden öyle misin? ;)
12 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle öyle çalisanlari da küçümsememek lazım ama doğrusu seninde dedigin gibi ;) nerelisin sen? Nerede yasiyorsun? ;)
Kalbimden geçeni dökmüşsün. O sana karşı çıkan tipler hep feminist oluyor genelde ve hiç mi hiç hoş değillerdir. Ev içinde kadının, ev dışındaki meselelerde de erkeğin sözü geçmeli. Bayanlar bu bağlamda çalışmamalı. Katılıyorum sana kardeş :)
13 Yorumlasen bu dediklerini yanlış düşünüyorsun bir erkeğin eline bakmak kadar kötü bişi yoktur asıl kadın dedğin hem evini hem işini idare edecek evde oturmak kadar saçma sapn şey yok sen halinden mutlusun sanırım evlendiğin zaman görürsün bence evlenmeden iş sahibi olda kimse seni ezmesin kimsenin eline bakma
28 Yorumla- +1 yıl
Okumak isine gelmiyo ablanin
- +1 yıl
+1 yılkeşke tüm kızlar ev kadını olsada rahat bir nefes alsak ya..
sen ve senin gibiler candır gerisi boştur kafaya da takan yoktur :D12 Yorumla- +1 yıl
rica ederim ne demek ;) ama beyfendi lafı bende yaşlılık hissi uyandırdı ya :D
+1 yılYılmaz erdoğan tarifi ile sırtı yere gelmemiş dişi
bilimum ev işlerinde master yapan, çeyiz hazırlayıp, koca bekleyen, okuyup kadın olmak gibi bir idealleri olmayan, evlendikten sonra tez zamanda kucağına bir de bebek alan kız kısmısı. Ki bu kız kısmısı için oral ve anal seks yapar. pıtışını elletmez. cıs kaka! yazık be güzelim diyesi gelir insanın böylesi köylü kurnazlarına.82 Yorumla- +1 yıl
Doğru dürüst kullanamadığın Türkçenle "kzlik sadece kiza mahsustur evlilik oncesi bunu yapanlar tabikide reZildir" diyip milleti sen hakir gör. Üstüne kendin bile kiz, kadın kavramının farkina varamayip kendi nedzinde tüm kadınlari aşağlayıp bel altına laf söyle bunds bir sorun bir terbiyesizlik olmasın ama biz bunu gayet uygun ve medeni bir dille eleştirince terbiyesiz oh ne ala. Bence dizilerinden arta kalan zamanda burada boş beleş takılacağına iki kitap okuda genel kültürün artsın. ,)
Evet kadinlara calismakdan cok evde oturub kocasini beklemesi cocuklari terbiye etmesi ve kendine bakmasi guzel, ama okuyupta kulturlu olmak sart bence.. aileye Allah gostermesin o gunleri bir sey oldugunda havada kalmiyasin kendine normal is bulasin diye..
10 Yorumla
+1 yılevlenecegim kiz gercekten istemedigi surece ben zaten calistirmam bir erkek eve geldigi zaman onu 4 gozle bekleyen bir es ister oyle degilmi?
12 Yorumla- +1 yıl
iste o zaman ne yorgunluk kalir nede bisey evde huzur olacakki omur huzurla gecsin
Anladık tamam üniversite kazanamayacak kadar cahilsin ve işin rahatina kaçıp evde oturup bir eşeğin sana bakmasını istiyorsun.
112 Yorumla- +1 yıl
Aynen panpa
Herkesin hayali kendine güzel. Bu dediğin kötü bir şey değil. Yalnız kendini bilen çalışan kadınlarda var hakkını vermeli. Bana sorarsanda sürekli evde yaşamak depresyon sebebi. İlla bir uğraşım olacak, illa bir koşuşturmanın içinde olacağım. Uzun süre evde durunca bunalıma girerim ben. Allah herkese gönlünce versin.
00 Yorumlasöylediklerine katılıyorum ama bir noktada seninle farklı düşünüyorum, eğer çok harika bir geliri yoksa erkeğin bu şekilde en az 2 kişilik bir aileyi (çocuklar olduktan sonra kim bilir sayı kaça çıkacak) geçindirmek kolay değil. günümüz şartlarını düşünürsek en kıytırık telefon bile 1500 tl nin altında satılmıyorken hayallerine ulaşmayı baltalar tek maaş
22 Yorumla- +1 yıl
hadi ama, kim arkadaşlarının yanında ezilip büzülmek ister? hatta ebeveyn olarak sen çocuğunun üzülmesini ister misin?
bir gün gelip de kucağında ağlasa, anne arkadaşlarımın ayfon 38s i var veya ne bilim ayakkabısı nayk acg ya da evlerinde şusu busu var dese sen üzülmez misin? benim benim çocuğum neden onların yanında kendini ezik hissetsin diye?
düşüncelerin saygım var ama katılmıyorum. Kadın ayakları üstünde durmalı. ben şu an nişanlıyım. evlenince eşim tek başına evi geçindiremez bu zaman da nerdeee.. çocuğumuz olana kadar çalışmayı düşünüyorum. evde oturunca kendimi işe yaramaz hissediyorum.
20 YorumlaDüşünceni doğru bulmuyorum. ömrün boyunca koca parasına mı bakıcaksın. diyelim kocanla küstün ama paraya ihtyacın var o zaman napıcaksın? bence asıl kadınların çalışması gerekiyor. çünkü para kimdeyse padişahlık ondadır. benim görüşümde bu.
34 Yorumla
+1 yılooooooooo bekaretini tüm hayatı boyunca yiyiceği paralara karşı erkeğine satan kadın alırım bir dal
144 Yorumla- +1 yıl
verin eksilerimi verin beleşçiler sizi asalak gibi yaşamaktan bıkmadınız gram gelişmiyosunuz. mal mal gündüz kuşağı programları izleyen tipler sizler olucaksınız verin eksilerimi
- +1 yıl
Gördüğünde arkasından bakıp fırsatını bulduğunda ise elin karısına kizina yavşayıp, mahalle kahvesinde namus abidesi takilip evleneceği kadında bekarek arayan, sözde namuslu özde namussuzların damarina basmışsın normaldir böylelerin eksi vermesi benden +1 aldın kardeş ~)
- +1 yıl
tamamen katılıyorum bro ayrıca bu bekaretini saklayıp triphle fisting e kadar çıkan tiplere ayrı kılım ulan götün soba borusu gibi olmuş hala bakireyim diye kendini savunuyosun
- +1 yıl
hadi erkekler -liyo yobaz oldukları için kadınlar niye -ler çünkü asalaksınız kocanız altına yatarak kendinize baktırıyosunuz beleşçi şerefsizler
- Aile & Toplum konusunda 644 cevap paylaştı.
+1 yılayy allam tamamen ıstemedıgım benden uzak olsun dedıgım bı hayat
kadının evde erkegını beklemesı guzel yemekler yapması nedır
kacıncı yuzyıla dondu burası :((((43 Yorumla- +1 yıl
bıldıgı polınom ıntegralle hava atanı da ılk kez göruyorum
sen benım ne okudugumu ya da ne bıldıgımı bılmıyorsun tamam mı
bunun dısında ev kızı omak da benım tercıhım degıl bunu soyluyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa sevgilim aslında ilerde çalışmanı istemem dedi. Erkeklerin büyük çoğunluğu istemiyor çalışan kadın. Ki bence en büyük neden kıskançlık.
Çalışma deneyiyim oldu toplamda bir 5 ay kadar. şu an evde oturuyorum ve patlıyorum sıkıntıdan. Sen sikilmiyor cidden?11 Yorumla
+1 yılTamamen duygusal sebeplerle evleniyorlar. Yoksa çalışmayan bayanla evlenirler.
21 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkatılıyorum size gizli kullanıcı.. sizin gibi birinide tanımak temennisindeyim.. ve evimin kadını böyle bir kadın olsun isterdim. sıcak bir yuva evinin eşinin ailesinim değerini bilen hanım hanım bir kız.. eve mutlu gelmenin evde mutlu olmanın anahtarı tamda burada işte. böyle bir ailem olsun. çocuklarım olsun.. başka ne isterim ki.
10 YorumlaSen izdivaca çık bence buraya böyle şeyler yazarak koca bulamazsın :P niyet apaçık. ;)
64 Yorumla- +1 yıl
Sen 'meczun' sun tamam mı ırmak17 haddini bil :P Burada sevgilisi Cerrahpaşa da okuyan ve çingeneye de aşık olacak kadar da ali cenap bir ev kızı var!!! :D
- +1 yıl
Sen benim lisemi birincilikle bitirdiğimi ve inönüde eczalık 3. Sınıfta olduğumu artı 2 tane onur belgem olduğunu nerden bileceksin de atıp tutuyorsun banane polinomdan integralden ben seni kuçumsemedim ki ne mutlu sana evinin kadını olmak istiyormuşsun yazdığım yoruma bak senin ev kızlığına birşey demedim sadece bu siteye bunu yazmanı dikkat çekmek için olduğunu erkek arkadaş bulmak için olduğunu duşundum kim kimin bilgi derecesinin ne oranda olduğunu bilebilir ki.. Ne mutlu sana eğer niyetin benim duşunduğum gibi değilse. Ha ayrıca bende sayısal mezunuyum... Bu birşeyi değiştirmez sana artı kazandırmaz.
- +1 yıl
Şunu da eklemek istedim. Sevgilisiyle hava atan kızlardansın ne yazık ki.. Acımalı mıyım bu duruma bilemedm. Çunkı şuana kadar bu tur karşıllaştığım kişileri adam yerine hiç koymadım. Sevgilimle abimle babamla v. s. Hava atacak olsam altından kalkamazsın ki. Ama şukur ki bu bir karakter meselesi..
bence çalışmalı yani sadece eve para getirmesi söz konusu değil onunda kendi elinde bir kaynak olmalı sadece koca eline bakmamalı o eskidendi özgür olmalı ekonomik konuda o nedenle evde oturan biriyle evlilikl düşünmüyorum allah bilir tabide.. hayırlısı.
24 YorumlaKimmiş o ezmeye çalışan onları bir göster ben onları ili çift lafımda ezerim
Bende çalışmıyorum ama bu benim tercihim kimsenin yargılamaya hakkı yok
Kendini sev!10 YorumlaAile & Toplum konusunda 708 cevap paylaştı. Erkeklerin hayalindeki kız modelisin hepsinin olmasada çoğunun
12 Yorumla- +1 yıl
Değilim olmadım okudum bir işim var çalışıyorum aktif sosyal hayatım var sadece şu an kabuğuma çekilmiş durumdayım. Hayatım okumak ve çalışmakla geçti geçiyor fazlasıyla hareketli sosyal bir hayatıda tattım. Sessiz sedasız herkesten uzak olmayıda.. Ama ev kızı olmadım bu yüzden eski sevgilim tarafından terkedildim ev kızı olmadığım için çünkü fazlasıyla girişken aktif sosyal hayatı olan bir insanın yanında ezilmeyi hazmedemez erkek :)
şerefsizin tekine denk gelirsen ev kızı olduğuna pişman olursun ama... en iyisi, madem çok sadık dürüst uysal ve hanım bir kadınsın sen yine okulunu oku işine gir olmadı ayrılır evinde çocuğuna bakarsın, ben bir erkek olarak şunu kabul ediyorum ki son cümlelerinde anlattığın kadın olmaya layık erkek pek yok artık
10 Yorumla- Devamını Gör (149)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat