Ev kızıyım bu kötü bir şey mi?

Simdiki erkekler neden hep calisan kiz istiyorlar anlamiyorum devrin degistigi yok kadin erkrk esit degildir kendimi ezdigimde yok smdi bazi kizlar sen bir baltaya sahip olamamissin ya da kadinin calismasi ne demek sen biior musun diyecek oz guven diyecek ama cogunuz erkek kahri cekmiyorsunuz. Kadin duygusaldir esitlik yoktur kzlik sadece kiza mahsustur evlilik oncesi bunu yapanlar tabikide reZildir ama sunu soyluyorum bir erkek kadini calistirmamalidir evet hayat sartlari cok zor ama kendini guvenmelidir erkek bnce kendine guveni olmayan bir erkrk calisan kadin ister bunlar genelde cimri kadininin maddi gelirleryle ugrasmayanlardir sunu da soyliyim kadinda onune geleni istemicek tabi ki de bazi kadinlarda cok seytan erkegi sadece parasal olarak kullaniyor ancak en guzeli kadinin evde erkegini beklemesi guzel guzel yemekler yapmasi kapiyi actgnda bir cocugun babasini beklemesi gibi ve opmesi doyasiya sarilmasi kadar guzel birsey yoktur eminim benim hayallerim bunlar en guzelli bu emin olun
Güncellemeler
+1 yıl
Benim dusuncelerime karsi kizlar tamam anladik o kabugunzdan yeni cikip kendinizi kesfetme cavasindasbz istedgnizivyapin ama yorum yapiyorsaniz bilin ki nöronlariniz gerilmistr anlarim
Güncellemeler
+1 yıl
Erkeklerden cok neden kizlar ezdirici konusuyor pardonda cekemedignz durum mu var allah rizasi icin kizlar yapmayin bir bulasmayin bana ya erkeklere sordm erkek deglsbz ki yaz ma yin alllah rizasi icon diyprum ya allahin adini aniyorum bu kadar mi dustunuz
Ev kızıyım bu kötü bir şey mi?