AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
128Cevap
Düşüncen gayet güzel bu devirde kızların tahammülü yok erkeğine uzadımı hemen boşamaya gidiyor iş
Genelde cıktıgım. kızlar böyleydi
Altta yazan kizlarda oyle cogu bence
Belli ediyolar kendini zaten
Doktor kapaklamış da ondan telaşı.. Gizliden yazdığı küfürleri okusanız hiç de masum demezsiniz.. Ev kızının işi yok belli ki, ne zaman baksam burada :)
Her şeyide ayırmaya nekadar meraklısınız...
Yok türk kürt laz çerkez
Yok dinli dinsiz şöyle böyle
Yok ev kızı sokak kızı calısan kızı
Yeter ya insanlıgınızı hatırlayın artık-...
hayır, asla, sen ileride evlenip çocuğun oldumu ona iyi bir terbiye verebilmen, iyi bir evlat yetiştirebilmen evi çekip çevirebilmen Dünyanın en kutsal şeylerinden biri
Cok iyi bence kimseye kulak aldirma cofu menfaatci demekki
Bu kız gizliden aynı soruyu sorup gizliliğe sığınıp küfürler eden biri.. Hatta erkek üyelerle küfürleşmesi daha beter.. İnanmayan bakabilir.. Çalışan kızlar için o. dur diyor.. Şimdi yorumlarsanız daha iyi olur. .
@uyuyançirkin çalışan herkıza orspu demek yanlış bişey ya da erkeklerle küfürleşmesi iğrenç ama şunu söylim eski çalıştıgım yerdeki evli kız veya kızların başkalarıyla yattıklarına şahit oldum
Ayben kardesim en iyisi en guzeli allaha havale etmek en guzelini en dogrusunu Alkahu teala bilir
Ben de ev kızıyım ama çalışan da yapıyor evdeki de.. Çok çirkin yazdıkları.. Evde oturup hem de tesettürlü kadınların kocalarını aldattıklarını da ben biliyorum.. Evimde okudum, çalıştım da iyi bir yer olsa yine çalışırım.. Sizin denk geldiğiniz kişiler öyleymiş ama buyrun size çift kişilikli ev kızı.. Şimdi yorumlayın lütfen. .
soran arkadaş bende çalışma yanlısı değilim erkeklere güvenmediğim için ama kendisi bilir ya da fazla erkekli ortamlar olmaz ve benim maaşıma katlanmalı eğer calısmıyosa ve maddi sorun yaratmamalı çalışmayan kızlarda zengin koca arıyo ama
@uyuyançirkin kimseyi tanımadan gercek hayatta yorum yapamam ama bu kızın düşündüğünü kim düşünüyor yemeği benmi yapcam hizmetçimiyim diyen kızlar var maalesef
Allah her turlu gunahi affederde kul hakkina giren gunahlari kulla arasina girer
Dilerim allahtan hakkima giren kisileri ya rabbe havale etmek nasil olsa
Oteki taraf var burayida hesap edin hafife alnayin ollur mu,
Dediğim gibi, siz neyseniz onu bulursunuz.. (Nur Suresi) Çalışmıyorum ama çalışırken de okurken de kaşlarım çatık gezdim.. Elin namuslu temiz kızına sırf çalışıyor diye bakire değildir demekle asıl kul hakkı senin üstünde kalıyor. Altta seni savunanlara bile çemkirmişsin.. Doktor sevgilim var çalıştırmaz deme, evlensen bile adam seni bu kafayla fazla çekemez..
Iyide efendim ben size oyle birsey demedim !!!
Ustelik benim sevgilim yok
@uyuyançirkin bu kızın daha ilk sorusu nasıl önceden soruyo?
Ama arama motoruna ev kizi yazinca bana benzwr bir suru soru cikiyor neden benle bagdasturiyorsunuz
Ne hakla yani allah ne demis birseye gozle gormedigin seye inanma sozo Allaha hevale ediyorum takdir onun
Ahh ahh..:) Sorusunun linkini altta verdik.. El insaf.. Bu o kişi..
Soran (18-24)
1saatŞikayet
Bakirelik beklemesnler o zaman! Hey alkahim ya neyin kafasindasin sen
Tamam xper toplamak icin bana iftiracatmaniza gerek yoktu Allaha havale ediyorum seni!!!
kapatın ben bıktım artık
www.kizlarsoruyor.com/.../q1809444-universiteli-erkekler-birsey-sorabilir-miyim bu sorusu işte.. Orada da kızların bekatetine takmış.. Haram olsun hakkımız..
Allah islah etsin seni :(
@uyuyançirkin ve @soran kesin artık ikinizlede evlenilmez be
Ne diyorsun ya
yeter be defolun gidin artık
Neslii adlı bu o. Resmimi çalmış!!! Modlar uyumayınız..
Sana tek bir söz söylemek istiyorum, bir sabah kalktığında eşiniz size seni sevmiyorum diyebilir ama kariyerin asla !
Oyle olacagini bile bile sende oyle bir kisilikle evlenme!!!
Ne alaka insanoğlu nankör ve doyumsuz ne boşanmalar oluyor birbirini deli gibi sevipte sonra boşanan. Eşinin ömür boyu senin yanında olacağının garantisimi var? Hadi diyelim oldu hastalansa, ölse ne yapacaksın nasıl geçinceksin ele muhtaç ee ne anladım o işten?
Hmm sen gibi dimi
ISTE BAZILARIniz YAZMIS SEN OKUMA YAZMAYI BILDIGINE SASTIM DIYE YAZMISTA
Kizlar ya :))
ISTE BAZILARI YAZMIS SEN OKUMA YAZMAYI BILDIGINE SASTIM DIYE YAZMISTA
Soyle diyim ev kizi olmak benim tercihim tamam mi?
Senin o tiytirik meslek lisesinden meczun oldugunu ben lisede sayisal dersleri gordum allah bilir benim bildigim integral polinom matris kalitim entropisi intrefazini bile bilmiyordursnz emin
Ollun ben hepsini biliyorum ama ev kizi olmak benim tercihim sizene bundan !!!
senin giib bir tane bulsam direk evlenecem de yok işte :P
Insallah bulursnz
bence sen en doğrusunu yapıyorsun kadın dediğin evinde oturup kocasını işten gelince yemeğini vermeli ona bakmalı erkek zaten eşini seviyor ve sayıyorsa elinin üstünde tutacaktır. evinin kadını olman en mantıklısı.
Pardon da polinom integral falan biliyorum siz bilmezsiniz demişsin. burada olay okuyup mühendis doktor olmak değil. Kendini yetiştirmek. Verdiğin alakasız cevapta bence kendini yetiştiremediğini gösteriyor.
@darkmesiah sanırım sizde algı sorunu vsr. Bahsi geçen kişiyi tanımam.
Doksanüçü dördü bilmem :) Sizi de..
Ne?
Şöyle söyleyeyim anlarsın düşüncemi; keşke tamamen İslam'a göre, gereklerini tam olarak yaşasam yaşayabilmek...
Keske keske :(((
Sen iste Allah'a sığın kalpten yalvar eminim gönlüne göre verir Rabbim... Diyor ya ayakkabınızın bağını bile benden isteyin diye rabbimiz sen insani görevlerini yap gönülden iste gerisini Allah'a bırak ;)) Şey banada dua eder misin içimden geldi istemek hani istersen? :))
Çevremden ötürü muhtemelen çalışan bir kızla evlenicem ama çalışmamasını tercih ederim şahsen. Özellikle çocuk olacaksa çalışmaması çok daha iyi. Çocuklar büyüdükten sonra ille de çalışacam derse de zorlamam.
Yazdıklarının hiçbirine katılmıyorum.
Herkes ayaklarının üzerinde durmalı.
Sorun kizlara degilki neden atiliyorsunki?
Ben de yazdıklarına katılıyorum aile bağları cok önemli ama belki evlilikten sonra da olsa kadının kendini geliştirmesi ve çocuğuna örnek bir anne olmasıdır eşinin desteği de cok önemlidir tabii çalışmaması hic bir sorun teşkil etmez
ya artık kız ol dul ol mantığı yok ki? hayata bağlı ol evine de bakacaksın çevrene de çalışan kız veya erkek olmak zorunlu neden mi? kadın eve ait bir varlık değil dışarıya da. aynen erkek de öyle eve de ait değil dışarıya da. yani çalışan eş hem faydalı hem de daha iyi. para geliyor.
Artık çalışmayan kız istemiyor ki erkekler maalesef. Ondan etrafımda bile çalışan kızların hepsi yaşı gelince evlendi ama evde oturanlar maalesef evde kaldı. Hayat böyle çalışan kız moda oldu.
Bakirelik beklemesnler o zaman! Hey alkahim ya neyin kafasindasin sen
kezban koktu buralar
Çalışan kızlar namussuz mu? ...
Çalışan bakire çalışmayan o.. pu dimi * salağı
Ya ben mi yanlış anlaşıldım? Yorumları pek çözemedim de... Bana mı hakaret edildi şimdi? Yani ben gözlemlediğimi söyledim sadece bu kadar iyi ya da kötü bir yorum katmadım aslında
Hqklisin hayal ama emin ol calismayani arayanda var ve ev kizlarindan haberimiz olmuyor
Haklısın işte kimsenin kimsede haberi yok bunu bende fark ediyorum :) Çünkü böyle habersizlikten acayip uyumsuz çiftler var meydanda
Senin o tiytirik meslek lisesinden meczun oldugunu ben lisede sayisal dersleri gordum allah bilir benim bildigim integral polinom matris kalitim entropisi intrefazini bile bilmiyordursnz emin
Karışmıyorum ki zaten banane ister çalış ister çalışma ama bana beni tanımadan hakaret etmen sence ne kadar doğru? Ben sana saygısızlık ettim mi?
Düşünce yanlış değil tam olarak ama çalışan kendisi için çalışır. Yani isterse çalışsın
Sacmaliyosun kizim. Okumak isine gelmemis iste ahahaha. Okuyanlara da camur atma. Muhendislik okuyorum sen gibilere inat. Diyelimki sen evde yata yata yata 150 kilo oldun. Zavalli afam napacak okumus guclu zayif bakimli kadinlara kayacak. Sen bosancan cocugunla acliktan geberip gidicen. Kapiş?
Sen dayagini ye otur ben makina yapicam :D
Xbirincisi 45 kiloyum merak etmecsen ikincisi kanser olursan allah korusun da esin seni asil bosar senin de hastaligin uzuntuden ilerler
Birak bu facebook laflari birak
kapislari ergennnn grurun varsa yazma daha !!!
Anladik cok meraklisin yazmaya hadivsmdi git kendi coplugunde ot
Ay herkes 45 kiloyum diyo sonra 150 kilo oluyo. Bacim okumak isine gelmemis iste camur atma okuyanlara. Ben muhendis olucam. Evlenmek de istemiyorum zaten gerek yok. Isime adayip ulkemi kalkindircam. Sen napcan. Kicini buyutcen. Bak bence okuyan bayanlara camur atma. Sonra bayan doktor falan ariyosun bisi olunca. Hem bir ev kiziyim demek var bir de Muhendisim demek var kafanda canlandir bir herkes ezer seni. Zaten sen gibi uc bes kisi anca var. Demekki okumaya mucadele etmeye gucun yok ne yapalim. Ikile hadi yemegini yap sen ben daha Calculus çalisicam
Sen devam et ezdirmeye kendini akillim
Evlenmek istemessin tabi senin gbileri cpk tanidm kizm senin gbilerle buvyuzden arldslgmi kestm ben!
Senin gibiler tavan yapms ucuyo allah sozo oslah etsn islahhh !!!
Bana baksana km sen evlenemezsn zaten kocan sana tahammyl edemezko yokk oyle ego tatmin etmeler !
Oyle bagirip cagirirsan kocana sana tamammul bile etmez!
Edebinde yernde durcaksn esine anladn mii !!!
Oldu o da dayak atsin baska karilara gitsin vs. Ego diye bir laf bulmussunuz atip tutuyosunuz yav yok oyle bisi hayat boyu rahat etmek varken niye kocanin eline bakican ki. Hem ille evlenmek zorunda miyiz yani ailem de evlenmeme karsi bin bir zorlukla okutuyo beni ev kizi olmak kotu bisi diyo annem. Her anne der seninki demiyo mu. Canim bak yanlis yoldasin okumak is guc sahibi olmak gibisi var mı bak bu isin sonunu dusun kocan snn ivir zivirina para vermez mutsuz olursun artik devir değişti
Yorunlari goruyosun anacim hadi gec olmadan al ygs lys kitaplarini siva kollarını hadi bakalim
Sen kadar dusuk degiliz. Al şu bonzaili kafani ikile. Çekemiyosan okuyan kizlari da anten tak
ISTE BAZILARI YAZMIS SEN OKUMA YAZMAYI BILDIGINE SASTIM DIYE YAZMISTA
Aynen bende şaştim. Belli cahilsin Kusura bakma bunca insan sana kiziyo hala sacma dusunceni savunuyosun
ister çalışsın ister ev kızı olsun yeterki kendini ortaya koymasın başka birşey farketmez.
evlenilecek kadın özelliğini yitirmemesi için kendine davranışlarına sözlerine dikkat etmesi lazım.
calısmalıdır kızla erkek ne olursa olsun ayrılmamalı hatta kızların kendını daha cok gelıstırmelıdır cok sacma bı dusunce bu kendını degıstırmelı caga ayak uydurmalısın
Caginiz batsin hemi!!! Bosanmalar var mofernlesme dediginiz zibalar var keske 1700 lu yillarda olsaydm szn gbi bos jalitesiz insanlarla knusmazdm su durumda olmazdm yani
Oyle bir dunya yok. Isterse calisir istemezse calismaz. Erkek gucu yetmezse bir sure sonra o evde guzel yemekler yapan kadinla kavgLar baslar durumu iyiyse sorun olmaz ama oda skici olur kadin evde skilir. Cok monoton yemek dedigin nedir isden sonra esinlede yaparsiniz. Evde otura otura fil gibi oluyorlar sonra. Az gec kalsan kuruntu yapmaya baslarlar ama illa oturcam dersede o ayri tabi ama gecinemiyosa adam kadinda oturuyosa fazla yurumez
Allah allah nasil yok ya !
Ben hep giruyorum sen suna kendime guvenim yok cimriyim sorumluluk almak istemiyorum desene!
ben benım ıcın fark etmez esim ne isterse o olur dedim ama sen belliki bir b*k olamadıgın icin erkek parası yerim parazit gibi yasarm dıyosun muhtac kalırım erkegin eline bakarım dıyosun ve bana gelmıs bunları soyluyosun :) ayrıca bazı arkadaslar guzel cevap vermıs sana ama sen anlamamazlıkdan gelmıssın. insallah eline baktıgın erkek seni terk edip cocugunla kaldıgında anlarsın bu laflarımı dersin keske calıssaydım ele mhutac kalmasaydım
Yaşamak güzel tatlım ister ev kızı ol ister çalış. Sadece ne yapıyorsan en iyi şekilde yap. Sen mutluysan kimse buna karışamaz.
kesinlikle katılıyorum sana
evliliğe karşıyım ama senden burada (yaşadığım şehirde)1 tane bulsam affetmem basarım nikahı ya neyse...
çok kötü bir şey de sabit fikirlisin şimdi seninle çeneleşemem.
evet katılıyorum
k. bakam çok uzundu başını okudum ama ev hanımları candır şimdi ben evlensem karım çalışsa eve gelince ne yicez ama kadın evde dursa eve gelince yemeğimi yesem ohh miss ulan acıktırdın beni off
Dogru yoldasin kardesim davem ettttt allah gonlune gore versin
Sag ve saglikli ol !!!
kötü bir şey deyil güzel bir şey evliliginde zorluk çekmezsin işte ne güzel birşey:)
Benim dusunceme ters dusunen kozlar kendi kabugundan ckmsda bende birseyller yapablrm ispatina girme ugrasinda sanki :) tamam tamam calisisn sende yaparsin birseylervanladk dimi ama yani :)))
Birşey sormak istiyorum. Erkek örneğin sabahtan akşama kadar çalışıyor. Üstüne gecede örneğin taksiye çıkıyor ama ay sonu gelmiyorsa erkek daha ne yapmalı?
Birazdaha acar misin cidden anlamadim
Bir adam düşün. Eşinin çalışmasını istemiyor. Adam sabahtan akşama kadar bir iş yerinde çalışıyor. Örneğin akşam 6da çıkıyor işten. Ordanda gidip taksicilik yapıyor gece yarısı eve geliyor.
Her günü böyle geçiyor. Bu durumda erkek daha ne yapmalı? Tamam bende evlendiğimde katiyen eşimin çalışmasını istemem ama elimden geleni yaparım olmuyorsa daha ne yapabilirim?
Herseyin ortasi iyidr gozu yukseklerde olanlar napicani sasirsin
Ben zaten evlenmeden önce herşeyi söylerim. Örneğin derim ki babanın evinden nasıl geliyorsan öyle gel. Yok onu alalım yok bunu alalım onları geçeceksin. Elimizde olanı alırız olmayanı boş geçeriz.
hayır. zaten kadınların çalışması zorunlu değil ki. eşini mutlu et ve annelik görevini yerine getir. gerisi boş :)
Katılıyorum. +1
Erkeklerin de calismasi zorunlu degil? :)
Eşitlik mi hıh... Erkeklerin attirdigi yere kadin attiramiyorsa eşit degiliz dmektir.. Bu arada Sen on numarasin ya çok güzel fikirlerin benimle ayni şeyleri düşünüyorsun :)
Garipsn
Bir garipsin şu dünyada kasidesi geldi aklıma söylerim istersen sesim çok güzeldir :)
değil neden kötü olsun ki belki istemeyecek evleneceğin kişi senin çalışmanı? belli mi olur kusura bakma ayrıca çoooook uzundu okuyamadım :D
Kadinin yeri evidir kadinin calismasi caiz gorulmrmidtir erkeklerin icinde evinde oturnasibini bekle bazi seylere heves etme
o kadar takma böyle birşey yok, çalışan bir kızlada evlenseler çocuk olunca evde oturmalarını isteyecekler
şu an istediğini düşünebilir hayal kurabilirsin. Keşke hayat senin sandığın gibi olsaydı. Evlenip anne olduğunda görürüm ben seni.
Helal be valla helal oku ama çalışmak istemiyosan çalışma bu kadınlarda ki çalışma merakı ne anlamıyorum gerçekten benim sevgilimde çalışıcam diyor bakalım zorlugu görsün bıraktırcam çalışmayı :)
bana göre çok saçma ve gerici düşüncelerin ama madem öyle mutlu olacaksın, git öyle yaşa başkalarının söylediklerine de kulak asma önemli olan mutluluk.
Mutluluk bir resim tatlm cizecegim ben o resmi hayatimin erkegyle tamam :D
Hangisiyle çizeceksin o resmi? :) Burada yazıştıklarınla mı, doktor adayıyla mı yoksa öncekilerden biriyle mi? Hangisi zengindi? Çingene dediğin mi? ;)
kızlık çok mu önemli bişey ya dkfkdllsag erkeklerde de şeref var hatırlatırım. d dediklerin de hiçbir anlam yok
Kötü bir sey degil ama kendi ayaklarin üzerinde dursan ailenin ya da ilerde kocanin eline bakmasan cok daha güzel olmazmi?
Benim için çalışmaması iyi
ne de olsa para sorunum olmıycak
Sen çalışıyor olsaydın bambaşka bir cevabın olurdu çalışmadığın için böyle bir cevap vermişsin. Yalnız eşi çalışan erkeklere kendine güvenleri yok demişsin. Bu onunla alakalı değil. Herkes daha iyi hayat standartları olsun ister. Bir sürü doktor eşi hakim eşi müdür eşi çalışıyor. Bu insanlar az mı maaş alıyorlar sanki.
Cevabm ayni olurdu merak etme!
Kadının çalışması lazım neden dersen bu devirde para kazanması zor erkeğin aldığı para yetmiyor ya da erkek çok para kazanması lazım +5000 lira gibi
Kendine guvenmiyorsan evlenme sende bu kadar basit!!!
Hem gizum yukseklerde degil benim sen git onu calisan kadinlara de
kadin zaten çalışmalı çalışmak istemeyen biri olabilir anlarim ama erkege sırt yaslamak herseyi ondan beklemek kendine guven demek ne demek anlamadim ilerde adam isten atilsa bu kadın kendine hayrin yok diyip terk eder o zaman
Sende bir baltaya sap olamamışsın bize patlıyorsun mesele kendine güvenmeme değil bugün asgari ücretle geçinen birçok çift var ama resmen süründükten sonra yemişim öyle evliliği
@lilithsdream hak veriyorum sonuna kadar bu devirde böyleleriyle evlenilmez bir baltaya sap olamamış ego tatmini yapıyor burada
:) valla okumadım yazdıklarını ama bir söz paylaşacağım kimindi hatırlamıyorum
"bu ülkenin veyahut dinin kurtuluşu yanlızça anaların evlerine dönmeleri ile gerçekleşebilir"
asgari ücretle çalışan bir insandan bunu bekleyemezsin. Yaşadığı şehre görede değişmekle birlikte en az 2500 lira geliri olursa adamın senın hayalin olabilir.
ve tabiki kötü birşey değil yani.
aksine kendi şahsi görüşüm ev kızı mı çalışan bayan mı diye sorulmuş olsa ben ev kızı tercih ederim en güzeli bu takma kafaya
sen becriksizsn diye cahilsn diye bütün kızlar öylemi olsun. gayet iyi bir işim maaşımda var terfide ettim allaha şükür. e daha başka ne istyim
Iyi esinle ayni yastigi payladr kurudunu koklatmazsn senin gbiler!
ne diosn be türkçe knuş asalak
o zmn nie çalışan kıza kötüdiosnnnnnnnnnnnnnnnnn
Kendini geliştirmeyi düşün bence evlilik cocuk güzel seyler evet ama önce sen bir belirli seviyeye ulaş daha sonra cocuguna güzel bir eğitim ver. Hayat bu kadar basit mi ben ev işlerine bakayım kocam da çalışsın para getirsin oh 😒
Okuma yazma bilmiyosun be 😃 ayrıca burada bildiklerimizi mi yarıstıralım kezo👊
çalışan kızla asla evlenmem çalışmayan kız ilk okul mezunu kız tercihimdir :)
Cunku onlar
ama bende kazaniyorum
Erkek kahri cekmezler bu yuzden bosanmalar artiyor
Disardan kendlerini yeni kesfetmeye calisan bir cins tur gibi gorunurler
Gozleri hep yukseklerdedir
yemek yapmayi birak yumurta bile kiramazlar
Kocalaryla ilgilenmezler
Ask nedir bilmezler varsin olsun onlar icin "BIR KADIN ICIN SEN CALISMAK NEDIR BILIYOR MUSUN "der
Universiteye baslayinca " ayyy benim ailem beni bu yasima ladar okutup buyutmus nasil olurda 1500 maasla beni gecindirebilir "der
Ev kizlarini sadece toto buyutuyo gozuyle gorurler
Egolari tavan yapmistir boyle tavan
Cevap vermede bir numaralilardir bu disiler
Aynen bana çalışan değil hanım lazım. çalışan bir bayan tercihim değildir. az fazla otraokul mezunu olmalıdır.
Neden bize @soran denk gelmiyor anlamadum.
Derken?
evde oturan ilk okul mezunu olan
Blmem bn lise mevzunuyum
Şu kızın haline bakın ya :(
https://www.urfa63.net/nasil-bir-cinayet-bu.html
Allah'ın adını anıyorsan "A" ları büyük yazacaksın.
Ben burada Turkce dersi vermiyorum hanimefendi
@darkmessiah88 abi neyin kafasındasın? Nesslii dediğin bensem eğer milleti kötülemek için o kadar uğraşamam ben -.- üşengeç bir insanım bikere.
Ayrıca bunun Türkçeyle alakası yok. "A" lar büyük olacak.
Kötü bir yanı yok ki dert ettiğin şeye bak.. Kimsenin yaşam tarzını-görüşünü eleştirmem.. Bana sorarsan da çalışmak güzel...
koca parası yiycek hanfendi. adam senden boşanırsa ne yapcan. kapının önüne koyarsa ne olcak. aklını başına topla oku eline ekmeğini al. meslegin olsun.
ben okuyorum. inşallah işimi en iyi şekilde yapıcam insanlara faydalı olcam. evde sadece kocamın seks ihtiyaçlarını karşılamak için gelmedim dünyaya.
meslek lisesini küçümseyemezsin. ayrıca ben meslek lisesi mezunu degılm ızmır fen lısesı mezunuyum. şuanda ıstanbul ünide okuyorum. bide o yazdıgın integral polinom matris vb. bilmekle adam olunmuyo. insanlara faydalı olabilmek önemli olan.
Eve bir çift maaş girmesi var bide tek maaş girmesi var. Çalışmasada kıyamet kopmaz eğer memur sıfatında olucaksa çalışsın özelde bir yerde olucaksa çalışmasın.
oku ama evde otur.. her konuda konusabılelım yerı gelınce oturp ıngılızcede muhabbet edebılelım. çalışıp çalısmaması b enım ıcın onemlı değil ama bılgı bbırıkımı ve gelşmişlik şart
Bir kadın nasıl olmamalı sorusunun cevabını vermişsin. Bence
Aynı soruyu gizliden sorup istediğin cevabı vermeyemlere küfür eden ev kızısın sen :)
www.kizlarsoruyor.com/.../q1809444-universiteli-erkekler-birsey-sorabilir-miyim demek bu sendin.. Millete küfür etmeye utanmıyor musun namuslu geçinirken?
Bu gercek mi?:)
gerçek :)
Gerçek tabii ki.. Çok küfürbaz ve gizliliğe sığınıyordu ama gerçekler bu..
Çalışan kız bakire olamazmış..:D Yazık vallahi.. Kimse onun gibi arkadan vermiyor ya onu hazmedemiyor.. Köpek gibi mi yapıyor bunu doktorcuğu?
Üstte bir cevap var bir erkek yazmış. . Kız yazmıyor inkar edemiyor adam kimse? Yayınlasa da okusak maceralarını :))
Hayir kotu bisey degil.. Hayallerin guzel insalah seni mutlu edecek biricikar karsina
beni çalıştırmayacak kadar zenginse neden olmasın sebastian
Evlenilecek kızsın dısarda serseri takılan kızlar cok gezen kızlar takılmalık sen ciddi evlilik icin adaysn :D
Bu kızı bir de gizliden sorduğu soruda gör kardeşim. . O zaman kesin konuş ;)
Benim düsüncem seni ilgilendirmez ben öyle kızlarla evliliği düsünürüm dısarda cok takılanlarla flört sevgili kullanıp atma gibi bir şey olur
Kadın erkek eşit değildirden sonrasını okumadım :-|
Aynen
Mesleğim olduktan sonra bende evde oturmak çoluğuma çocuğuma bakmak isterim
ev kızı olmayı isterdim valla :) ohhhh ne güzel altın günü çocuk buyut yemek yap gece ıkı cilve naz ulen her zorluk erkeklere
Ev kızı isteyen çok kişi var fakat benim fikrim üniversiteyi açıktan da olsa oku bir diploman olsun sonra yine ev kızı ol çalışma ama bir güvencen olmalı...
ev kızı candır napacan dışarda süslü civciv gibi gezerek:)
Bence devir değişti su an hem evini cekip cevircek hem de caliscak kadn olmali ha cocugu olur calsmaz onu büyütür anlarm ama hayat pahalı maddi açıdan tüm yükünerkekte olmasi hhaksızlık