AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
128Cevap
Yanlış bir düşünce emin ol benim karım olacak hatun çalışmasın evlenince bile istemiyorum
Sonuna kadar haklısın. Bende hala böyle düşünen birileri var mı diye merak ederdim hep
Ben hatunumu çalıştırmam :-) ama çalışan bayanlara saygım sonsuz
sen erkegin senden ustun olmasını ona hizmet etmeyi isteyebilirsin umarim ileride pisman olmazsin
çalışıp kendi hayatını kurmalısın. ailenin dizin dibinde oturmaktan çokmu keyif alıyorsunuz
Sıkıntı yapma çalışanın çalışmayandan bir farkı bir üstünlüğü yok bizim çalışan kız istememiz biraz ekonomiyle alakalı yoksa her iki kızla da evlenilir kimse evde kalmaz yanı
Buraya bir cevap yazıp soruya abone olalım. Müsait zamanda içimi dökerim.
özellikle senin düşünceni çook merak ediyorum :D bişiyler yazdığında beni etiketle
Erkek, güçlü ve kuvvetli olmasına binaen idareyi, dış işleri ve ev ihtiyaçlarını görmek gibi vazifeleri yapar. Erkekteki fıtri olan bu üstünlük, aile hayatının devamı için gereken bu vazifeleri yerine getirmek hikmetine binaen verilmiştir. Yoksa onları zayıf ve merhamete muhtaç kadınlara karşı, baskı ve zulüm yapmak için verilmemiştir. Bunları su-i istimal edenler, insanlığa ve yaratılışlarına uygun hareket etmeyenlerdir.
Kadınları ise Cenab-ı Hakk, erkeklerde bulunmayan üstün bir şefkat ve ince bir ruh ile yaratmıştır ki, beşerî hayatın devamı için en mühim mesele olan, çocuk besleyip büyütmek ve evin iç işlerini idare etmek gibi vazifeleri yaptırmakla, bu hususlarda onları erkeklerden üstün kılmıştır. Demek erkeğin kadından üstün yönleri olduğu gibi, kadının da erkekten üstün yönleri vardır. Allah katındaki mutlak üstünlük ise takva iledir. Takvayı yaşamakta ise erkek kadın eşittir.
@intiharsüsü
İslamiyet erkeğe, hanımının ve çocuklarının yiyecek -içecek ve içinde oturabilecekleri mesken gibi nafakasını temin etmeyi şart koşmuştur. Kadın zayıf ve nazik olduğundan, ona bakmak ve muhafaza etmek hizmetini erkeğe vermiştir. Bu muamele ile kadının hakkını çiğnemek değil, bilakis beyini ona hizmetkâr yapmıştır. İslamiyet âile idaresinin devamı, gereken hizmetlerin yapılması ve herhangi bir sıkıntı durumunda, hiçbirinin hakkı çiğnenmesin diye, bazı tedbirler almıştır.
muhteşem söylemişsin. kadının amacı kocasını mutlu etmek olmalı. ve ona çocuklar doğurmalı. kocası da çalışıp bu aileyi geçindirmeli
yine ergen ergen sacma sapan sorular... uyu büyü de öyle gel buraya...
https://www.youtube.com/watch?v=6akANtvlM3gBelli cok takmissin buvdurumu kafaya :D
Yalnz kendini cpk io ablatmissin videoda cok iyi anladm konuyu hocam :D
calismasin isterim kardesim maddi sikintim olmadigi surece
konuyu okumadım ama başlığa cevap veriyorum ev kızı olmak neden kötü olsun ki..
kimse yargılayamaz ev kızıyla evlenmek isteyende var istemeyende
Midemi bulandiriyorsun.
Sen de benim canım yaa !!!
Sen kimsin de bana cevap veriyorsun? Boceksin bocek. Yasamanin bir anlami bile yok. Sirf bana degil seni adam yerine koyup aciklama yapanlara bile bos bos cevaplar vermissin. Yikil karsimdan simdi.
ISTE BAZILARIniz YAZMIS SEN OKUMA YAZMAYI BILDIGINE SASTIM DIYE YAZMISTA
Kizlar ya :))
Soyle diyim ev kizi olmak benim tercihim tamam mi?
Senin o tiytirik meslek lisesinden meczun oldugunu ben lisede sayisal dersleri gordum allah bilir benim bildigim integral polinom matris kalitim entropisi intrefazini bile bilmiyordursnz emin
Ollun ben hepsini biliyorum ama ev kizi olmak benim tercihim sizene bundan !!!
Sen kimsin asil hasaa allah misin?
Meslek lisesi mi? Ben anadolu lisesinden mezun oldum ve simdi de odtu'de okuyorum. Ve tabi ki okumayip kopek gibi evde kocani beklemeyi sen sectin. Daha turkce yazamiyorsun bile ve bana matematik bildigini iddia ediyorsun. Aramizdaki fark kultur, zeka ve egitim. Ha bir de ilerde ben kendi paramla yasayip kocamla mutlu bir hayat gecirecegim para meselesini ona yikmadan, sen de evde ezik bir sekilde beyini bekleyeceksin. Iste bu aramizdaki fark. Boylece sen bocek oluyorsun.
Hem gercekten matematik bilmen ne fark edecek? Ne olacak yani? Matematik bilince ezik olmayacak misin? Okumus ve kulturlu mu olacaksin? bir git bunlari dusun de oyle cevap ver. Su bos cevaplari gondermeye de ara vermis olursun bu sekilde.
Sunu da yazayim son olarak: kadin ve erkekler esittir. Senin gibiler erkeklerin gidip para kazanacak koleler olmadigini anlayamiyor. Hadi cok eskiden erkekler ava gidiyordu ve kadinlar fiziksel olarak gucsuzdu bu yuzden evde kaliyorlardi. Eee? Insan irki gelisti. Sabahlari kalkip ise giden insanlar avlanip dovusmuyor.
Çalışan kadında eşi işten gelirken onu karşılar çocuklarına bakar. Herzaman kadının çalışmasını savunmuşumdur. Böyle konuşuyorsunda, Bir küçük kavgada erkek ben çalışıyorum sen ancak yiyorsun der sana
Senin görüşüne göre kadınlar köledir? biz erkekler ihtiyaçlarımız için evlenelim öylemi?
tamam çok güzel ama bir kadın gücü olsa iyi olabilir bir mesleğin olsaydı daha güçlü durabilirsin dışardan oku çok rahat :)
ev kız olmak neden kotu olsun yaa
Ama hep elestriyorlar baksana ezik goruyorlar beni
miktirsin gıtsın yaa
Evet haklisn senin gbiler kaldimi yaa :((
kim goruyo ya senı ezıkk
Bazi yorumlara bakarsaniz anlarsnz :
bir insan insan olabilemsi için önce kişiliktir. iş hayatında çalışanlara sor kişiliği oturmamış kaaaç kişi var. meslek sahibi olmak sadece para kazandırı. hayat bu ne olucagı bellı olmaz bakarsın yarın sayısaldan para cıkmıs mılyardersın o zman herkez egılır onunde
Para icn herseyi yapiyorlar evet! Ama hepimiz tek carsaf kefenlenip gtcz farkindalarmi acaba!!!
:))
offf çok köt bişeyy nasıl ev kızı oldun Allah kurtarsın :/
senden bir tane daha varsa benle tanıştırırmısın :)
ya sen gercekmisin :D :D allah gönlüne göreveriri işallah kardeşim :))
Bu karı.. resmimi kullanıyor profilimdeki.. Allah belasını versin deyin..
l*n o resmi kaldır şikayet edicem seni @uyuyançirkin sen merak etme ben modlara diyicem
Allah razı olsun hepinizden, şikayet sonucu kaldırmış.. Ama hala profili açık.. Resmimi kullanarak küfür etmiş eşi cezaevinde olan bir kardeşimize de. Ayıp nedir bilmiyorsun, bari Allah'tan kork. Hakkım haram olsun Neeeeslii adlı kişiye.
Profili de kaldırılmış ama rumuzundan adının Neslihan gibi birşey olduğunu sanıyorum. . Tekrar sağolun :)
Bende mesela calismiyorum ama ev kizi da degilim o nolcak
ailenin maddi durumu iyiyse çalışman şart değil :)
aksi halde gelir gider malum :)
gayet normal bir durum
Super bir meslek dusunsene evde guvenlik gorevlisi gibi birşeysin der etme
Otur evde bebelerni buyut ilerde olunca boşver naapcn çalışıp
Cok cahilsin keske olsen
Senin o tiytirik meslek lisesinden meczun oldugunu ben lisede sayisal dersleri gordum allah bilir benim bildigim integral polinom matris kalitim entropisi intrefazini bile bilmiyordursnz emin
Meslek lisesi mi ben ozel okulda okudum liseyi ve matematigim senden bin kat iyi
Boşandığında da babanın evine dönersin bir nevi asalak gibi hayat yaşarsın
Terbiyesiz
Kızlarımız bu kadar aptal hayatın ne getireceği belli değil garantiye almak gerekir umarım sonun asalak olmaz
Seni seviyorum melmer20!!!
ISTE BAZILARI YAZMIS SEN OKUMA YAZMAYI BILDIGINE SASTIM DIYE YAZMISTA
Bende seni @smosh
Matematik ten bahsetmişsinde sırf onla olmuyor meslek Lisesinden mezun olmadım ayrıca mantığın kadar akıllısın ama sen de mantık ne gezer
kardesim herkez ev kizi olamaz inab samimi olrk soylyrm rahat ol keyfini ckr
Herke ev kızı ama bazıları genel :)
yaptığın züğürt tesellisi yapma bunu :D
Yanlış anlama. ama fiziki olarak nasilsin vucudun iyi mi peki?
Defol git ib neligin luzmu yok
Ne alaka cahilsen biz napalım kufur ogrenmissin evde otura otura sen anca yemek flan yap bu kafayla tuvalet temizlemekten baska birsey yapamazsin cahalet zor.
Ben seni alnından öperim. Ne güzel düşünüyorsun.
En güzel olanı bence ev kızı olmak.
Bosver sene sen calisma kim derse desin
Bende ev kiziyim kendimi esime adicam
güzel güzel kasma fzla
Üsküdarlı, senin ne olduğunu biliyoruz yeme bizi.
Yazışmaları yayınlarsam kalırsın internet namusunla.
Neden cevaplayamıyon? Hani iyi kızdın? Yayınlayacağım az sonra paragöz seni.
Siz kimsiniz? Tanimiyorum sizi tabi paylasinda bizde gorelim :)))))
Tamam dusunce akisimiz farkli olabiir ama bana itiraf atamazsin!
S. ktiğim günü sanalda ne çabuk unuttun? Resmini de biliyorum oro. pu.. Üsküdar da oturduğunu inkar edemezsin tabii. Kamerada s. ktirdiğin resmini koysana çalacağına.
Allah a şükür.. Kardeşim resmini gördün mü kendisinin? Benim profil resmimi almış ahlaksız. Engelledim demiş ama o da yalan.. HARAM OLSUN ANAN BABANA YAZIKLAR OLSUN NEEESLİ MİSİN NESİN!!! DAVA AÇIYORUM
Hemfikiriz Seninle %100 katılıyorum
Kötü bişey olurmu ya cansın sen can
Ne farkederki çalışan ya da çalışmayan.
Oku ama çalışmak istemezsen çalışma
Abime ev kizi ariyok varin mi?
Düşüncen saçma. Yine de sen bilirsin.
Vay be insan kendi kendini ancak bu kadar aşağılayabilir heralde.
Nedwn asagiluk olur senin aban doktor bavan abd de mastr mi yapti?
Efendim?
Sen ömrünce ezilmeye mahkumsun
hedefinden hiç şaşma doğru olanı bu zaten
niye kötü olsun ki :S
Benim Kadınım Çalışamaz Zaten...
en güzeli bence
Bu şahıs resmimi çalmıştır.. Şikayet ediniz.. Allah'ını seven hakkını haram etsin bu kişiye
aranan hint kumaşı !!!
Guzel yazmisin keyifle okudum ellerine saglik :)
bence köt birşey değil panpa
Herkesin görüşü saygı duyarım
Kendini geliştirdiğin sürece sorun yok.
Çok Haklısın. Evlen benimle
Hayalimdeki hayat ;)
Bu yasta ne cok biliyosun:)
Evinin kadını çocuklarının anası olacaksın ulan..
değil tabi ki
Kadin calismamali ya