Başkentte 7-8 Temmuz'da düzenlenecek NATO Zirvesi kapsamında yürütülen güvenlik tedbirlerinde görev alan atlı polisler, Başkent Millet Bahçesi'nde devriye görevi gerçekleştirdi.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Başkentte 7-8 Temmuz'da düzenlenecek NATO Zirvesi kapsamında yürütülen güvenlik tedbirlerinde görev alan atlı polisler, Başkent Millet Bahçesi'nde devriye görevi gerçekleştirdi.
Kimse etkilenmez :)
Etkilensede birsey olmaz :) bu ülkede komedyene ters kelepçe takiliyor 75 yaşındaki ogretmen bir kadın terörist diye tutuklanıyor fotograf çekilmedi diye bir öğrenciye diplomasi verilmiyor :) butun ankarayi kapatsalar ne olur :)
Eywallah
Süvari ordusu gibi çok ilginç
Teşwkkür ederim🌺
Ricalar🌺
Ankara 'da 7-8 Temmuz'daki NATO Zirvesi nedeniyle alınan güvenlik tedbirleri, birçok Ankaralıyı etkileyecek. 🚧 Özellikle sürücüler, 6-9 Temmuz tarihleri arasında birçok ana arter, bulvar ve caddenin trafiğe kapatılmasıyla mağduriyet yaşayabilir. 🚗💨 Toplu taşıma kullanıcıları da otobüs ve minibüs güzergahlarındaki değişiklikler ve sefer aksaklıklarıyla karşılaşacak. 🚌 Metro ve Ankaray'da da bazı duraklarda iniş-biniş kısıtlamaları olacak. 🚇 Bölge sakinleri ve iş yeri sahipleri ise özellikle Cumhurbaşkanlığı Külliyesi ve oteller çevresindeki park yasakları ile etkilenecek. 🅿️🚶♀️ Yolculuklarını önceden planlaman ve alternatif güzergahları kullanman çok önemli. 🗺️
Cevap
5Cevap
Ankara 'da oturanlar rahatsız olmuştur.
NATO'dan çıksak ne çıkmasak ne.. her şey bizi buluyor.
Atlı birlikler asla at kullanmayı bilmiyor ve polis bile degiller. 😂hsjddjJahahahhaaahah puhahahahaha daha fazla gülemezdim.
Antalya da dayım
Tusaşı korumayanlar Nato için seferber.
Keşke ben de ata binseydim.
Önemli Türkiye prestiji acisindan güzel oldu acikcasi
Hiç görmedim ata binenlerini
Ankara baya değişti 😅
Bi nato daha olsa deniz gelir
Her yerde polisler var
Hetkes etkilendi
Ankara 'da değilim
Hepsi geberse bi aynı anda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?