Turk polisi yavsagin onde gidenidir. Devletin kopegidir polis. Belinde silah var diye kendini bisey zanneder. Banka kuyrugunda sira almaz one gecer, trafikte sikistirir polis oldugunu soyler filan. Arkadaslarinizla otururken gelir huzursuzluk cikarir. Bir yunusla aramizdaki diyalog mesela:
+Gencler kimlikleri cikarin hadi hadi - Kimlik yok ehliyet var, al +Ehliyet isteseydim kimlik demezdim kocum, artis misin sen?
Bizim kolejin onunde yunus polisler dururdu. Damla gozlukler, fon cekilmis saclar filan artis artis kizlara bakiyorlar. Tabi bellerinde silahlari var ya, ayri bir ozguven gelmis amelelere. Beni de hic sevmezlerdi.
E be gerizekali, silahinla gosteris yaptigin kizlari soforler Bentley ile, Mercedes ile aliyorlar kime hava atiyorsun? İste boyle salak salak adamlardir bunlar, basit basit islerle ugrasirlar. Hic de sevmem. Nerede bir aynasiz gorsem anasina bacisina soverim icimden.
Sana kazancını soranmı oldu tirşik para kazansan nolur sen adam olmadıktan sonra o rısk meselesi paranın şaşkını olmuşsun şımarmışın sadece sendemi para var çiçek görgüsüzmğsün belki o adamın maaşı 3500 ama adam mutludur huzurludur görevini yapıyodur o meslek onun için ne kadar değerlidir biliyomusun sen belki o meslek sayesinde annesine babasına bakıyodur dediğim gibi kendine gel başına bir iş gelmesin ayrıca bizimde durumuzuz gayet iyi ama amcam hala özel kuvvetlerde para değil koçum mesele vatana aşık olmak senin başına bir iş gelse gene bunlara koşucan paraya değil 👍🏿
Terbiyeli konuş açtırma ağzımı onlarmı koruyo benim gotümü madem koruyolar binlerce cinayet neden devam ediyo sen bana görüşümü sordun bende belirttim ön yargı yapacaksan s*ktr git bu siteden
Bana anlatma kendini senin gibi g ö t lerin seviyesine mi düşücem velet olan sensin. Türk polisi sizce nasıldır diyosun bizde bize göre nasıl olduğunı söylüyoruz sonra götün yemiyor gelip laf söylüyosun sanane oğlum benim görüşüm ne istersem yazarım bak dalğana
Adam ol diyene bak dediklerini bilcen haddini aşmıcan ozaman saygı görürsğn ama cibiliyetsiz herifleree saygı duymam emirde alırsın şimdi bak işine uğraşma benle ;)
Seni çoktan halletmişler köpekleri olmuş sun. Ard arda üç tane yorum atarak erkek olduğunu sanıyon sana ağzınım payınıda boyunun ölçüsünüde ilk yorumda verdim şimdi senin gibi bir gevşek yüzünden işimdem olamam al o gaganı kendi götünü parmaklar gerçeği kaldıramayım küfürlü görüş atan sensin şimdi baş dalgana ben daha görüş yazmıcam maaşım senin gibi götlerden ,10 kat daha değerli
Bizim dilimizi konuşuyorsun Bizim vatanımızda yaşıyorsun Sana yol su iş mekan ve koruma veriyor bu devlet Sonra karşılığı ne? Koca bir küfür Tamam biz piçiz evet peki sen nesin? Haa hiçbir hayvan değilsin sen onlar sadıklar bence sen daha da aşağısın
g*t vermekte üstünüze yok. Ondan mağaralara bordo bereli geldimi kaçmayın o zaten ebenizi dikecek gibi laflar yazarsınız. Anca kaçarsınız. Biraz yürek olsa topunuz meydana toplanır bizi beklersiniz
En İyi Cevaplar