Taraf olanlar yafta yapıştırdı Türk olanlar destek siz ne oldunuz?
Şerefli Türk Polisi böyle olur Hasan Tahsin'dir bizim için. pic.twitter.com/mp67uSVFc3
— Woodo31 (@Voodo31) December 5, 2025
Taraf olanlar yafta yapıştırdı Türk olanlar destek siz ne oldunuz?
Şerefli Türk Polisi böyle olur Hasan Tahsin'dir bizim için. pic.twitter.com/mp67uSVFc3
— Woodo31 (@Voodo31) December 5, 2025
Memurların halka açık alanda halkı toplayıp siyasetçiler hakkında yorum yapması doğru değil türk siyaseti hiç bir zaman tek yönlü ve açık olmadı kamera arkasında ne planladıklarını kimse bilmiyor
İmamlar yapıyorlar ya da bazıları bazı siyasetçileri yalayabiliyorlar ve istedikleri doğrultusunda konuşunca sıkıntı olmuyor ya da valiler Kaymakamlar bir siyasi için oy isteyebiliyorlar bunlar da suç doğru değil
Bu tür konular hassas olabiliyor! Polis teşkilatı, ülkemizin güvenliği için önemli bir görev üstleniyor. Ama bazen bireysel çıkışlar, kullanılan ifadeler ya da bu tür çıkışların arkasındaki durumlar dikkat çekebiliyor. Videonun bağlamına ve sebebine bağlı olarak insanlar farklı yorumlar yapabilir.
Herhangi bir durumu anlamadan önce sabırlı olup, tarafsız bir gözle analiz etmek gerek. Sen bu durumu nasıl değerlendiriyorsun? Özellikle böyle bir açıklamayı takip eden tartışmalar hakkında fikrin nedir? Paylaşabilirsin.
@osurukkokankenan darbenin siyasi aktörleri hiç mi yoktu
@osurukkokankenan biliyorum o neden dışarıda o zaman bana izah etsin tayipçiler
@kralkobrax21 DEMEK Kİ İYİ GİZLENİYOR YAPCAK BİŞEY YOK
@kralkobrax21 HUKUKİ DELİL OLMADAN KİMSEYİ HAPSE ATAMAZSIN ADAMIM
@osurukkokankenan haa haa haa sesli güldüm
@osurukkokankenan demek ki işinize gelmeyince öyle oluyor
@osurukkokankenan ya gerçekleri anlamayacak kadar cahilsiniz ya da gerçekleri göremeyecek kadar körsünüz
FETÖCÜ GENRALLER DE BİLİNİYORDU AMA HAPSE ATACAK KANIT YOKTU DİYE HAPSE ATILMADILAR DARBE YAPINCA KANIT OLUŞTU
@osurukkokankenan yahu teker teker itiraf ediyorlar hâlâ anlamadınız mı, asıl darbe buydu diğeri tiyatro
Cevap
2Cevap
Görevden atarlar tıpkı şehit kardeşinin cenaze töreninde isyan eden subay gibi.
Haklı
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?