Teknoloji bu kadar ilerledi ve bu konuda da belli başlı gelişmeler olduğundan haberdarım. Sizin de fikirlerinizi almak üzere bu soruyu sormak istedim. Vücut kıllarından kurtulma kesin çözüm dediğimizde sizin çözümünüz ne olur?
Cevabın nedir?
Herkes gibi ben de kalıcı epilasyon diyeceğim; çünkü vücut kıllarından kurtulma kesin çözüm olan tek şey şimdilik bu. Lazer ve iğneli epilasyon tüm vücut kıllarından tamamen kurtulmak isteyenlerin güvendiği yöntemler. Bunların dışında kesin olmayan ancak uzun süreli rahatlık sağlayan yöntemler mevcut.
1. IPL Lazer
Evde lazer epilasyon imkanı sunan IPL lazer cihazları aslında ışın göndererek kıl köklerini uyutur. Bu da tüylerin dökülmesini ve uzun süre geri çıkmamasını sağlar. Bu da en azından bir süre tüylerden kurtulmak için kesin ve etkili bir yoldur.
2. Ağda
Ağda ile uzun süre pürüzsüz bir vücut elde edilebiliyor. Uzun süre pürüzsüzlük için tüylerin tamamının çıkmış olduğundan emin olmak gerekli. Dikkatli şekilde, hiçbir bölgeyi unutmadan tüyleri alır ve tüyleri aldıktan sonra birkaç gün boyunca internette kolayca bulabileceğiniz kahve karbonat karışımı gibi tüy zayıflatıcı maskeler uygularsanız tüylerden geçici olsa da iyice kurtulursunuz.
3. Epilatör
Epilatör de evde uygulanabilen ve tüyleri kökten alan yöntemlerden biri. Tüylerinizi ilk kez epilatörle almak biraz acılı olabilir, ama zamanla alışır ve masaj hissi bile yaşarsınız. Epilatörle tüylerinizi temizledikten sonra kalan tek tük kıllar için cımbız ve tıraş bıçağı kullanabilirsiniz. Bu yöntem de sizi bir süre idare edecektir.
Tabii başta dediğim gibi vücut kıllarından kurtulma kesin çözüm için bunlar geçici yöntemler, kalıcı epilasyon yaptırmak en iyisi.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
4Cevap
Ya gerçekten böyle basit bir konuya nasıl kalıcı çözüm bulamıyorlar lazer epilasyondan sonra da çıkıyor kıl. İğneli epilasyon falan diyorlar ama bence oda 2 3 sene sonra fiyasko çıkar
00 Yorumla- +1 yıl
Var tabi
Hamam otu tozu05 Yorumla- +1 yıl
Tamamen yok mu edio bidaha hic cikmio mu? 🤔
- +1 yıl
@BanaMesajAtt tamamen Yok etmiyor Bildiğim kadarıyla sadece hızlı bir şekilde döküyor kullandıktan yarım saat kadar bekletip suyla yıkayınca hiç kullanmadım Sadece çok pis bir kokusu olduğunu söylüyorlar
- +1 yıl
Ama soru kesin cozum yani tamamen yok edicek bir sey soruyor 😅 yani bu hamam otu tozu da ise yaramio
- +1 yıl
Bende bunu duymustum bir ara ya killari da azaltiomus sanirim
- +1 yıl
@BanaMesajAtt önce bir denesin işe yaramadığını düşünürse başka bir şeye bakar denemekten zarar gelmez değil mi
Lazer
20 Yorumla- +1 yıl
Keşke olsa
00 Yorumla - +1 yıl
Lazer
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar