Herkesin kendine özel yöntemleri olduğuna eminim. Elbette benim de var ama; herkesin bu konudaki görüşlerini almak istiyorum. Lütfen vücuttaki tüylerden kurtulma yolları hakkında biraz bilgi verebilir misiniz?

Herkesin kendine özel yöntemleri olduğuna eminim. Elbette benim de var ama; herkesin bu konudaki görüşlerini almak istiyorum. Lütfen vücuttaki tüylerden kurtulma yolları hakkında biraz bilgi verebilir misiniz?

İstenmeyen tüyler hayat boyu savaştığımız ve hijyenden estetiğe pek çok açıdan insanı rahatsız eden bir durum. Şimdi yaz da geliyor, tüylerden kurtulma yolları arayışları artıyor. Özellikle bu mevsimde uygulayabileceğiniz pratik yöntemlerden bahsetmek istiyorum.

Yaz aylarında tüyleri uzatmak hem zor, hem de mantıksız. Zaten kısa olan yaz mevsiminde istenildiği zaman istenen kıyafet giyilmeli. Bu yüzden yaz aylarında en iyi tüylerden kurtulma yolu tıraş. Zaten sık duş alınan bu mevsimde her duşta tüyler de kolayca aradan çıkarılabilir. Tüy dökücü krem de tıraşa bir alternatif olarak öne çıkıyor. Kısa tüyleri alan bir epilatörünüz varsa yeni çıkan tüyleri alıp çıkma sürelerini de erteleyebilirsiniz. Özellikle bu mevsimde bence bu yöntemler en mantıklısı. Ağda gibi yöntemleri yaza girerken yaptırmak daha doğru. Zaman kaybı olmaması açısından pratik yöntemleri önerdim, tüylerden kurtulma yöntemleri denince aklıma ilk gelenler bunlar. Tabii birkaç yöntemi deneyip kendinize en uygun olan tüy alma yöntemini bulabilirsiniz.
Cevap
4Cevap
tüy dökücü sprede olur, lazerde olur, acısız ve ağırız her şey e evet
hamam otu yılardır kulanıyorum ne ayıtıyor ağda gibi nede pahalı ama dikatli kulanman lazım yüz hariç bütün bölgende kurtulma süren 6 7 dk aktarda zücaciyede bazı marketlerde satıyorlar
Epilasyona git ve bütün tüylerinden kurtul çok güzel yöntem.
Ayda bir profesyonel merkeze giderim.
Ben veet sprey kullanıyorum bebek gibi yapıyor
Epilasyon kesin çözüm git kurtul
En iyisi lazer
Sir ağda
Tüy dökücü sprey var ecz onu kullan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?