Hassas konular hassas araştırma gerektirir. Ben de onu yapıyorum. Buradan gelecek görüşlerin değerini çok iyi bildiğimden ısrarla doğruyu aramaktayım. Vücut kıllarından kurtulma için neler yaptığınızı benimle paylaşabilir misiniz?

Hassas konular hassas araştırma gerektirir. Ben de onu yapıyorum. Buradan gelecek görüşlerin değerini çok iyi bildiğimden ısrarla doğruyu aramaktayım. Vücut kıllarından kurtulma için neler yaptığınızı benimle paylaşabilir misiniz?

Elbette vücut kıllarından kurtulma yöntemleri denince akla geçici ve kalıcı epilasyon gelir. Vücut kıllarından kurtulmak gerçekten zahmetli ve vakit isteyen şeyler. Bu sebeple imkan varsa kalıcı epilasyon en kısa yoldan çözüm.

Kalıcı epilasyonun da zaman ve para istediği unutulmamalı. Bu yüzden geçici yöntemler her zaman gözde olacaktır. Bu yöntemler içinde en popüler olanlar ağda ve tıraş. Epilatör, tüy dökücü krem, eldiven gibi yöntemler de var ama sanıyorum ki vücut kıllarından kurtulma için en çok tercih edilenler tıraşla ağda. Ağdayı herkes kendine uygulayamaz, hatta başkasının uygulamasına bile katlanamaz. Bu acı eşiği ile ilgili. Bu durumda tıraş en kolay yöntem olarak öne çıkıyor. Bence kalıcı epilasyon yaptırana kadar tıraş olmak en mantıklısı. Zaman ve paradan tasarruf edersiniz. Üstelik tıraş düşünülenin aksine tüyleri kalınlaştırmıyor, ilk çıktıkları anda ele sert geliyor. Tüyleri makasla kesseniz de böyle olacaktır.
Cevap
5Cevap
Ne araştırması ya o kadarda salak değilsindir. Jileti, kremi, ağdayı, lazeri bilmeyecek kadar salak mısın? Hayır yani bu soruyu googledanda bulabilirsin kıllarımızı ne ile nasıl almalıyız diye?
Bacaklar kılsız olsa bile parlak çorap çok seksi olur.
Kılsız bacaklara deri tayt yakışır
Uzun bir abiyenin yırtmacı arasından görünen bacaklar paha biçilmez
Tüy sıkıntısı yaşadığım bir sıkıntı olmadı ama lazer tedavisi yle arkadaşlarım memnun kalmıştı
Kesinlikle lazer çok etkilidir..
Günaydın vücut kıllarından en güzel kurtulmanın yöntemi lazer epilasyon tunali guzellik..
Seni seviyorum de onlarda diğerleri gibi gider
26yaşına gelmiş hala bilmiyor mk
Karınca larvası
çok yöntem var
Çözüm çokkk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?