Lutfen bi fikir verin?

3-4 ay bir ilişkimiz vardı ama son 1 aydır hiç güzel gitmiyordu bi insan uyuyorum ve uykumu duzeltemiyorum diye ara vermek istermi hiç bugun derin bi konusma yaptık ve konusmada onceki ilişkisinde 1 yıl geçmiş hayatında olan kişiyi 1 yıl boyunca beraberken duzeltmeye calısıtıgını duzeltemediğini uzuldugunu soyledı abi oylebi içime koyduki bu sozu neden yani onla ben aynımıyımda bana boyle davranıyorsun ciddi uyku sorunlarım var seviyorsun demekki snede neden o zaman bana daha 1 ay bile olmadan tamamen kopyamı istiyorsun tahammulum yok diyor bide kafamı yiyor bu dediği sözler duzgun yazamıyorum bile onceki ilişkinde hayatında oldugun kişi yuzunden Şu an tahammulsuzlugunu nie bana yapıyorsun ne yapmalıyım bana hala umit veriyor ara sıra yazısır konusuruz diyor Şu an baska sehirde uni okuyorum haftaya kalıcı olarak aynı sehirde olcaz gelince konusalım bulusalım diyor e seviyorsan bulusmak istiyorsan konusup neden guzelce devam etmiyoruz vallahi herseyımı göze aldım onun için son 1-2 haftadır erken bile kalkıyorum bunu ona soyledım ama dediği sey ara verdiğimiz için cok konusmadık buna ben 3-5 kere sahıt oldum diyor daha ne yapayım problemi cozuyorum ben akşımdakı dusunce yılbasına kadar zaman vermek olmuyorsa kendi onume bakmak istiyorum cunku bende boyle bişiyi daha once yasadım onume bakmazsam ilk asık oldugum gibi ruhumu aklımı canımı hayattan bozcam hayattan keyif alamicam kendime aylarca gelemicem beklersem guzle seyler olur ümidide var içimde bunca dediği seyden sonra hala onunda istediğini dusundurtuyor bana umit veriyor bana bi akıl verin

Lutfen bi fikir verin?