Lutfen fikir verin?

1 senedir nikahliyiz Ve artik Cok bunalimdayim gecen sene pandemide Nisan ve soz yaptik 3 ay sonra atama olayarindan dolayi eşim nikah istedi ailem izin verdi yapildi pandemi bitince dugun yapilir dedik 2 ay sonra düğünüm var esim bingolde gorev yapiyor ben ve ailem İstanbul'da Esimin ailesi antalyada esimin ailesi sadece istemede geldirler yatalak bir kayinbabasi var ona bakiyorlar ama ayni zamanda bizimde hastamiz var ablam hasta oda yatalak durumda ailem yinede tanismaya gitti anlayos gosterip nisandan once Kizimizi kime vercez bi gorelim dediler Neyse nisandan sonra esimin ailesi bikere olsun İstanbul'a gelmedi simdi dugune 2 ay kaldi Ceyiz gidicek Esim bingolde 1 senesi var atamasinin cimmasina esyali ev tutalim esyalarimiz yolda Heder olmasin Ceyizi koye kullanmadigimiz eve koyariz dedi tamam dedim sadece kiyafetlerimi Gonderecegim bingole esyali eve gidiyorum ama Burdan gidicek ceyizler sorun oluyor Esimin annesi bugun ceyizi otobuse verseniz nasil. olur gibisinden bir laf etti ne ceyiz almaya gelicekler ne baska bisey Esimle 1 senedie etmedigimiz kavga kalmadi Cikmaz sokaktayim artik son donemlerim ben napicam 😄
Lutfen fikir verin?