Bu yılın sayılı günleri kalmışken neler yapıyorsunuz iş güç var mı benim yeni yıla kadar iş bulma hayalim vardı dün o da gerçekleşmedi
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Aynı diğer günler gibi geçiyor bir değişiklik yok
Sıkıcı geçiyor. Yeni yıl gelse de yeni şeylere sıkılsak bari
Çok güzel plan yeni yılda da değişecek hiçbir şey olmayacak bence
Öyle deme zamlar filan pahalılık gjfjdj birşeylerin fiyatı artacak, 2025 alıp kullanıp yediğimiz bir ürüne daha 2026 da veda edebiliriz artık bütçeyi aşar filan 😅😅
Hjsk bak orası öyle haklısın bir yediğimiz bir daha yiyemeyiz ehlileyete de zam gelecekmiş
Valla yeni yıl gelmeden bir iş bulaydım iyiydi
Misal bak ehliyet diyosun, almasam bende sıkılırdm jdjdjd dün pasaport aldım mesela yüzde 25 zam gelecek diye 😅
Bu arada açıklamayı dikkatli okumamışımm. Sen ne üzerine iş arıyorsun? Veya daha önce çalıştığın iş var mı, neydi?
Ben 25 yaşından küçüğüm o yüzden pasaport bana daha ucuz ama bir yere gidemedikten sonra pasaport çıkartıp ne yapacağım
Misal ben de ehliyet sınavından kaldım eğer dört kere kalıp dosyami yakarsam yeni zamlarla yeniden kursa kayıt yaptıracağım
Kalmazsın yaa biraz pratik yapma şansın varsa yap. Öyle gir sınava. Manuel mi alıyorsun?
Benden gitmem diye bu yaşa kadar almadım. Ama 29 da aldım şimdi 39 a kadar. Muhakkak gidilir bi yere 😅
Pratik yapma sansim yok maalesef arabamız yok annemin babamın ehliyeti de yok
Dün son dersim zaten sınavdan kaldıktan sonra bir ders veriyorlar dün derste fena sürmedim sadece güzergahı tam bilmiyorum iki güzergahin birini iyi biliyorum da diğerini bilmiyorum
Varsa ilk sınavdaki komisyonda suratsızdi insan biraz güler yüzlü olur hem stresliyim hem de hiç yardımcı olmayacakmış gibi bir komisyon denk geldi
Pratik gibi olmaz ama YouTube'dan bu eğitim videolarını da izleyebilirsin. Bizim de arabamız yoktu oradan izlemiştim
Evet az da olsa faydası olur hoca da güzergahı öğrenmem için Youtube'dan izlememi söyledi
Neden 2 güzergah onu da anlamadım, yani bitane olur orada öğrenir orada girersinnn
Çift sayi var bir de tek sayı var iki güzergah yol aynı yola gidiş sırası farklı parkurları giriş sırası farklı.
Olur ya heyecan yapma hiç. Geçiliyor bi şekil
İnşallah geçerim
Nerde çalıştığımı sormuştun ben arvato lojistik deposunda part time çalışıyorum ama genelde öğrenciler part time çalışıyor ve maaş çok az öğrenci olmayan biri geçinemez bu maaşla yeni bir iş arıyorum hatta dün istihdam fuari vardı geç kaldım ben gittiğimde fuar bitmişti
Genelde part time işler öyle oluyor ya. Umarım bulursun gönlüne göre bir iş. Eğer İstanbul'da isen, kariyer net, linkedin, İşkur, ibb kariyer istihdam ofisi vs gibi yerleri değerlendir.
İşte dün ibb istihdam ofisinin düzenlediği bir fuar vardı gittim ama geç kalmışım çok güzel firmalar gelmişti
Her yere bakıyorum da güzel bir iş yok en sonunda A101 de işe gireceğim 😀
Hiç çoktan iyidir en azından sigortam yatar bu part time işte sigortam da yatmıyor
Bende gecen sene gitmiştim. Yenikapı da olmuştu. Bi yer oradan dönüşte yapmıştı. Ama iş olmadı. Senin mesleğin ne veya okul okuduysan bölüm ne
Okul okumadım lise mezunuyum
Yine böyle istihdam fuari olur mu sence keşke bu yıl bir daha yapsalar
Daha önce çalıştın mı peki başka bir işte
Sanmıyorum genelde ibb nin senede 1 kez. Ama arada google da arat. Farklı kurumların olabilir böyle etkinlikleri filan
Markette çalıştım bir de bu lojistik deposunda çalıştım
Off ya valla ilk defa böyle bir fuara gidecektim şansıma
Olsun yav. Açıkçası o fuar hani direk iş bulmaya sebep değil. Bu ibb nin istihdam ofislerinin sitesi WhatsApp grupları filan var onlara gir oralardan takip et. Ben bile birkaçına girmiştim duruyor öyle kendi ilçemdeki
Yine market ve lojistik üzerine bi iş bakacaksın o zaman. Yani yaşın genç her ne yapacaksan ona karar ver ve onun üzerinden yolunu çiz.
İstihdam ofislerinde bakıyorum instagramdan falan da takip ediyorum
İyi yapıyorsun. Bakmaktan sıkılma ve vazgeçme. Nereden ne zaman çıkacağı inan belli olmuyor. 3 tane üniversite bitirdim 6 7 ay işsiz kaldım 2024 sonu ve 2025 ilk yarısı.
Üç tane üniversite mi bitirdin hangi bölümler
Onları söyle miyim de burada djdjdj bi okul iyi biraz ondan ekmek yiyorum. Birisi açıköğretim. şu an 4. Bölümü de açıktan okuyorum 😅
Hangi bölümü okudun onu da söyleyemezsin
Mesleğin ne peki
Kentsel dönüşüm yapıyorumm
Umarım en kısa zamanda gerçekleşir üzülme elbet olucak sabır et
Yok ya olacak gibi değil
Neden umutsuzsun
Dün Tuzlada istihdam fuari vardı ona geç kaldım ben gittim fuari topluyolarlardı
Bundan bişey olmaz önemli olan sağlığın yerinde mi bundan önemli bir şey yok hanımefendi
Ocak ayını düşünüyorum.
Normal ayni
Çalışıyoruz pek bir şey yaptığımız yok