Yılbaşı planlarını genelde yıl başı yaklaşırken kasın sonundan itibaren yaparım. Peki ya siz ne zaman yaparsınız?

Yılbaşı planlarını genelde yıl başı yaklaşırken kasın sonundan itibaren yaparım. Peki ya siz ne zaman yaparsınız?

plan yapmam, evime arkadaşlarımı davet ederim o kadar. genelde haftada bir gece dışarı çıkar eğlenirim ama yıl başı gecesi eğlenilmeyeceğini gurmeler bilir. o gün insanlar sadece miş taklidi yapar. takvimde ki rakam değişti diye bu kadar tantanaya gerek yok.
6 erkek 6 kızdan oluşan samimi lise arkadaş grubumuzda köye veya yazlığa giden anne babanın evi boşalttığı kişinin evinde toplanıp içip sıçıp kahkahalarla gülüp bazen romantizmin dozunu arttıran ama herkesin masumca davrandığı partileri özledim. Lisede bu yıl başı partilerini yaşadıktan sonra hiç bi yıl başı programı beni mutlu etmedi ve ne yıl başısı abi evden çıkmam dizimi izler yatar uyurum moduna girdim
Şimdiden yapmaya planladık bile. Yeni yılda büyük ihtimalle ailemle Kocaeli’de olacağım. İzmir’de yaşayan 2 aylık yeğenim bu sene ilk kez buraya gelecek, o yüzden hepimiz ekstra heyecanlıyız.
Kısacası yeni yılı, minik meleğin kokusuyla, aile kalabalığıyla ve sıcacık bir ortamda ailecek kutlayacağız. Bu sene benim için en özel yılbaşı olacak gibi duruyor.
2026 planlarımı hazırladım, umarım hepsi gerçekleşir , gerçekleşmezse sıkıntı. ~ aslında yapacak çok işim var ama hiçbir şey yapmıyorum telefon elimde oyun oynuyorum shsjsjsjsjsjjsjsjdjddkdk
Evdeyim nolsun aynı bakalım
Cevap
25Cevap
Plan bitti yaşıyoruz..
Dinleniyorum ohh hayat bana güzel :)
Yılbaşı kutlaması yapan birisi değilim gadası s
Plan yapmıyoruz bizim için çok farklı bir gün olmuyor
Bilemiyorum hiç düşünmedim şu anlık 🥳
Aralığın ilk başlarında başlarım..
Hiç bir şekilde bunun için plan yapmıyorum
Aralık ayı girince ama genelde planım olmuyor
Planım yok oteki günlerden farki olmaz
planım olmaz.
Genelde, sevdiğim kişilerin davetine katılırım. Hiç bir davet yoksa katılmak isteyeceğim, evimde geçiririm. Belki bir kaç arkadaşımı çağırırım.
Simdiden başladım Aralık ayı iyi basladi darısı sene basina insallah
Benim yılbaşı planım şimdiden belli. Şantiyede çalıştığım için Ankara 'ya evime gideceğim.
Aralık ayına gelmeden planlamalıyım çünkü nöbetli çalışıyorum
Plansız yaşıyorum bu konuda her gün napıyorsam onu yapıyorum
Planım yok yatar uyurum hiç önemi yok benm için
Geçen sene Amerika'ya gitmiştim bu sene evde dururum
Güzel bir kız gerek plan için. Gerisini ben hallederim
1 ay öncedwn planımı yaptım, Nöbetim var o gece 😐
plan yapmıyorum akışa göre ailemle rakı balık yaparız genelde
Yılbaşı planı yapmam
Ne zaman bulursam o zaman.
Şimdiden yaptım bile
Tatile çıkmayı düşünüyorum o gün
Hiç yapmam ki