Kaybedecek bir kalmadı şimdi ne yapacağım?

benim yedi yıldır Vazgeçemediğim bir eski sevgilim var. benden nefret ediyor sürekli kadınlarla beraber oluyor takıntılı olduğu bir eski sevgilisi var sürekli onun peşinde. 38 yaşında ve asla evlenmeyeceğini söyleyen bir adam ona rağmen hayatına giren Her kadına evlenme teklif eden bir adam. Her şeyi bilmeme rağmen ben o adamdan Yıllarca vazgeçemedim. Komşuyduk onu unutmak için ev bile değiştirdim. ama yok. Daha kötü ne yapabilir derken en kötüsünü bile yaşattı. ona rağmen bırakamıyorum vazgeçemiyorum. sürekli affediyorum görmezden geliyorum hatalarını üstelik özür bile dilemezken tek bir telefonuna düşüyorum tek bir selamına içim gidiyor. beni bok gibi görmesine rağmen boşta kaldıkça benimle oluyor. Hatta yılbaşı gecesi beni dışarı çıkarmak istedi ben de hemen kabul ettim ama o gece ikimiz de çok sarhoştuk. Döndüğümüzde bir şeyler yaşadık ve aniden benim canım çok yandı. Elimi dokunduğumda kanamam oldu. o da gördü ama kabullenmek istemedi. adet kandır o dedi. çünkü adetimin yakın olduğunu biliyordu. ama kaç gündür adetim gelmiyor ve o gece Eminim ki giden gitti. 31 yaşındayım üzüldüğüm şey aslında kızlığımdan ziyade böyle bir durum yaşamam ve yalnız kalmam. Bana söylediği tek kelime ise şu oldu işte kurtuldun artık istediğin le yapabilirsin. Ben bu bataklıktan kurtulmak istiyorum bana bir yol gösterin. Battıkça batıyor ben böyle bir adamdan bu ruh halimle ondan onsuzluktan nasıl kurtulacağım bana yardım edin böyle bir adam için neye değer?

Kaybedecek bir kalmadı şimdi ne yapacağım?