Çaresiz kaldım ne yapmalıyım şimdi?

Direkt baştan söyleyim almanyada yaşıyorum. Uzun zamandır her şeyim ters gidiyor anlam veremiyorum. Başta tüm arkadaşlarımla aynı okula yazıldım hepsi beraberken ben ayrı sınıfa düştüm ve hiç biriyle görüşemedim okulda. Sonra üniversiteye başladım. Bilgisayar mühendisliği okuyordum. Çok uzadı corona girince. Sonradan tam gaza bastım çok uzattığım için ki annemde kanser çıktı. Hepimizin hayatı sarsıldı. Annemle ben doktorlara gitmeye başladım annemin bazen almancası yetersiz kalıyor ve babam zaten hiç almanca bilmiyor. Her günüm nerdeyse doktorlarda geçiyordu ve aynı anda hem program yazıyordum. Ağlaya ağlaya program yazdım ve dersi geçtim. Bu sene 3 dersim kalmıştı. burada max 3 hak var. Geçemezsen o dersi 3 ten sonra okuldan atılıyorsun. Her sene benzer sınav yazan öğretmen bambaşka sınav yazdırdı ve zaman kısa geldi. O kadar dua ettim nolursun geçeyim diye. Bugün notlar acıklandı ve geçememişim. Son hakkımdı. şu an ne yapıcam bilmiyorum. Sevgilim vardı 6 senedir. Türkiyede yaşıyor ve bana hep diyordu buraya gelince almancan yeter sana güzel iş buluruz çalismak istiyorsan diyordu. 3 hafta önce basit bir konuda kavga ettik ve eskiden birikmiş şeyler vardı iyice bozuştuk. Umrumda değilsin defteri kapattım bitti dedi. Şöyle ki annem en baştan beri ilişkiye karşıydı. Ablamla birlikte stalklayıp iftiralar atıyorlardı işte o seni sevmiyordur buraya gelmek için kullanır seni gibi. Benim üstüme çok geliyorlardı ve sevgilime durumlaarı da anlattım. Neyse 2 sene önce sevgilim yanıma geldi ve babamla tanıştı. Babam da o sıra yeni öğrendi ve kendisi de türkiyeden damat geldigi için zor olur burada bitsin dedi. Sevgilim seni bırakmam diyip babamı ikna etmeye çalistı. Sevgilimin ailesi de tam tersi hemen kabullendiler sevdiler beni. Bugün sevgilime yazdım kötü hissediyorum ağlıyorum geçemedim diye ve durumu biliyordu ne olur geçemezsem diye. Beni ilgilendirmez bitti umrumda değilsin dedi. Konuşmaya çalıştım. Kavgalarda kırıcı oluyor sinirlenince sakinleşmesi biraz sürüyor. Devam konuşup alttan aldım ve ona ihtiyacım olduğunu söyledim. Engellerim dedi ve engelledi. Hayatım şu an karma karışık. Ilerde yapıcağım dediğim meslek hayalim bitti. Evlenirim dediğim sevdiğim adamla ilişkim bitti. Yalnız hissediyorum kimseyle de konuşamıyorum. Sabahtan beri ağlıyorum dualarımda ilk şey bu sınavı geçmekti. Kötü birimiyim diye de kendimi sorguluyorum. Ne yapmalıyım?

Çaresiz kaldım ne yapmalıyım şimdi?