Yeniden bir ilişkiye başlamak için yüzyüze konuştuk zamana ihtiyacımız var düşünelim ikimizde diye karar aldık buluşalı beş gün oldu ama o günden sonra hiç konuşmadık her yerden ekliyiz sosyal medyada engel yok yani ne demek oluyor bu niye yazmıyor eğer tamamen vazgeçse engeller çıkardı hayatımdan buna eminim ben bir kere yazdım cevap vermedi belki düşünüyordur diye daha yazmadım ama ne yapmalıyım sizce
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sen yazdın ve hala cevap gelmediyse bir süre zaman tanı bu süre senin insiyatifinde sevgine göre uzunda olabilir kısada. Ama dayanamadığın durumda son kez yaz sanırım bitirdin bunu benimle paylaşmalısın en az seninki kadar benimde zamanım değerli gibisinden
Eğer bitirse ben eminim ki engellerdi ama öyle yapmayıp cevap vermemesi benim garibime gidiyor bu neden olabilir sence
Bence kararsız düşünüyor ve hata yapıyor bu düşünmeleri geri birleşme kararından önce yapmalıydı. ya da hala aranızda çözemediğiniz bir sorun kalmışta olabilir
Evet aramızda bir sorun vardı mesela o bana 1-2 saat cevap vermese ben böyle yapmasının altında farklı nedenler arayıp üstüne çok gidiyordum güvenmediğimi belirtiyordum bu böyle davranması için bir neden olabilir mi
Kesinlikle eski huyuna devam ediyormusun diye güçlü bir deneme yapıyor olabilir dikkat
Ama 3 gün oldu en son yazalı ve buluşalıda 5 gün sizcede denememidir bu banada ilkte öyle geldi ama bu kadar gün sürdürür mü yinede
Gördüğüne eminsin değilmi yazdığını. Bence sizin ana probleminiz bu. Bana kalırsada deneme. Hırçınlaşacakmısın diye bekliyor bidaha yazsan bile öküz altında buzağı aramamalısın ki düzeldiğini düşünsün. Bide benden sana erkek tavsiyesi bu tarz meraklarını şüphelerini içinde yaşa erkeğe baskı şeklinde empoze etme. Hiç bir erkek dedektif vari bir kızla gelecek düşünmez. Ha evlendikten sonra yap yapacağını
Görüldü atmadı ama bildirimden elbet görmüştür. Peki diyelim ki kendince deniyor bunu ne kadar sürdürür ben yazmamak için kendimi tutuyorum zaten ama bunu ne kadar uzatabilir ben ne kadar süreden sonra yazayım mesela
Yani aslında birgün sonra ya da iki gün sonra iyimisin merak ettim başında bir iş yok değilmi diye yaklaşmak doğru olan
şu an yazmam doğru olmaz o zaman iki gün sonra bir hafta oluyor zaten
Artık sadece neyiz diye sorup konuyu devam ya da bitirme yapabilirsin
Peki teşekkür ediyorum :)
Rica ederim düzelir inşallah. Belkide başına bir iş gelmiştir ön yargılı olmayalım
Evet fevri olmadan beklicem bu sefer birkaç gün daha hem artık onun yazması daha iyi olur belki
Kesinlikle inşallah o yazar
Birkaç kişiye sordum en mantıklı yorumlayan sizdiniz çok fazla soru sordum ama sizce o adım atar mi
Eğer az bişe insansa adamsa atmalı çok ayıp bu yaptığı. O yüzden diyorum ön yargı yapma başında bir işte olabilir
Haklısın beklicem artık bakalım tekrar teşekkür ediyorum
Başlamadan bitmiş o ilişki, yeni aşklara yelken açın
Bunu niye söylemiyor o zaman
Sen niye söylemiyosan o da o sebeple söylemiyor
Ben bitirmedim o yüzden söylemiyorum tekrar denemek isteyen de oydu
E tekrar denemişsiniz olmamış, bunu kendine itiraf etmen gerekmiyor mu artık? onu diyorum.
Tekrar denemedik denemeden önce emin olalım dedik birbirimize süre tanıdık
Tanınan sürede bir gelişme olsa sanırım bu dakikaya kadar yazardı. Ölmedi ya bu adam. Bir wcye gitme zamanında bile sana yazmıyorsa buradaki mesajı anlaman lazım.