Artık ne yapmalıyım?

Konuyu çok uzun tutmayacağım geçen yıl Haziran ayında bir ilişkiye başladım İlk 3 ay çok güzel geçti fakat Ağustos'ta kendi bunalımları yüzünden bana biraz zaman ver dedi ve benden ayrıldı ama bu süre zarfında hep iletişim kuruyorduk ben kendimi çok yıpratmıştım sürekli toparlanmaya çalışıyordum sürekli onu da toparlamaya çalışıyordum Ve sonunda barıştık 14 Eylül'den 22 Eylül'e kadar inişte çıkışta ilişkilerimiz oldu bu süre zarfında hiç ayrılmadık ama kavgalarımız oldu ama ufak tefekti bana hep senin o mavi gözlerini ölürüm diyordu sonra 22 Aralık'ta onu kıskandığım bir sebep yüzünden benden ayrıldı kısa sürer diye beklerken ben 2 ay boyunca barışalım diye yalvardım beni sevdiğini söylese de adım atmadı daha sonra 12 Şubat 'ta bir tanıdık vasıtası ile barıştık Bana artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmadığını sadece kendine bir şans verdiğini artık hiç kimseye karşı hiçbir şey hissedemediğini hiçbir duygusunun kalmadığını söyledi ama yine de ilişkiye başladık Bir hafta çıktık ve bir haftanın sonunda ben yapamıyorum deyip benden ayrıldı Ben o gün sinir krizi geçirdim Çünkü Yaklaşık 3 aydır hep onu bekliyorum ve bir anda karşıma çıkıp ben seni sevmiyormuşum dedi Ona gelirsek aslında kendi bunalımları var hayattan hiçbir zevk almıyor sürekli üzücü şeyler paylaşıyor en yakın arkadaşlarına bile arada bir yazıyor sürekli hikayelerimi okuyordu en son 6 Mart 'ta bana mesaj attı onun numarasını annemden silmemi istedi annem rahatsız olmasını istemiş Tamam dedim sildim 2 gün sonra ınstagram'ını dondurdu Başka bir hesap açtı 2 yakın arkadaşını ekledi başka kimseyi eklemedi ve artık hiçbir hikayeme bakmıyor Ben ne hissedeceğimi bilmiyorum artık ne yapmam gerektiğini bilmiyorum 3 aydır her kuşun da çabalıyorum artık ne yapmalıyım?

Artık ne yapmalıyım?