Kimsem kalmadı ne yapıcam ben?

18 yaşındayım babam şizofreni hastasıydı onu 10 yaşımdan sonra asla göremedim onu unutmuştum çünkü zaten bir kere bile baba diyememistim ona bugün yattığı ruh ve saglik merkezi instagramda atmış o kadar değişmiş o kadar yaslanmisti ki görünce çok üzüldüm benim onunla birlikte ne hayallerim vardı, annem eşsiz abimle bende babasız kaldık onunla yasarken hep korku içindeydik her saniye annemi öldürecek diye korkuyordum hep annemi dövüyordu bi keresinde ben küçukken annem kuran okurken bende korkudan yanına oturmuştum çünkü o eve gelmişti 😢 ben annem birde o evde tektik geldi mutfağa büyük bıçağı eline aldı geldi annemin yanına o gün ki korktuğum kadar hiç bir zaman korkmamistim çünkü bıçağı tam yüzüne kadar getirdi sonra annem dedi ki çocuk yanımda var yapma dedi bıraktı eğer ben olmasaydım annem o gün ölmüştü hep böyleydik okula giderken ne eve gidesim vardı ne de yaşamak isteyesim vardı dışarda mutsuzdum annemle abimle huzurlu yaşamak istiyordum eve gidince hep huzursuzdum her gece kapıları kilitliyorduk o eve geldi mi hemen odaya koşarak kaçar kapıyı kilitlerdik ve bu anlar aklıma geldikçe daha da üzülüyorum hayatım boyunca beni kimse sevmedi ailecek deger ve sevgi görmedik, eğer ki benim babam hasta olmasaydi vallahiiii şu an çok daha farklı bir hayatım olurdu içim yanıyor yüreğim parçalanıyor kimsesizim çaresizim, nefes alamıyorum artık dayanamıyorum vallahide yoruldum 😢💔
Kimsem yok ben ne yapicam
Kimsem kalmadı ne yapıcam ben?