Evimizde mutluluk huzur getiren bir şey gibi oldu yılbaşı ağacımız 🥰 baş köşede yine yerini aldı canım💃💃💃

Evimizde mutluluk huzur getiren bir şey gibi oldu yılbaşı ağacımız 🥰 baş köşede yine yerini aldı canım💃💃💃
Cevap
6Cevap
ben almadım maalesef zaten kutlamıyorum hiç. :)
Iıh yerini almadı kurabiyem. Size gelecem yıl ibaşında 😅
Kop gel günahlarından sjfkg
😘😘
Bizim evde günah gavur bayramı o ağaç alınmaz😂 örgüden yılbaşı ağacı yapılışı videosunu gördüm muhtemelen onu yapıp masama koyucam
Babamda bizim ağzımıza tükürdü ne gavurluğumuz kaldı ne dinimiz imanımız hepsini başımızdan döktü Allahtan sadece telefondan gördü burada olsa yakardı 😂
😂😂 aklıma bu video geldi ya
https://youtu.be/sSXFNL1OpWE?si=2sCqrw30CcAz2bpc
Bizim aileye karşı kendimi gördüm şu an ahahshahahdhs
Ahahhjsjs😂 anlatmaya gerek yok izliyoruz 😂
Tortiyi de daşlayın😄 o da ağaç istiyor o da yılbaşı kutluyor shdjf.
Benimki el örgüsü yiooo ne alakası var diye kakalarım😂😂 inşallah yerler bence ikna edici😂
Ben bile ikna oldum burdan sjdkf
Hiç sevmem. Bu kadar ağaç görmek istiyorsak ağaç ekelim
Kamu spotu için teşekkürler
Yok be niye alsın ahah
Boş boş yeni yıla mı giriyorsunuz siz 😄
Hayır ama ağaçla da girmiyoruz 😂
Bu sene ağacı başkasına verdim ağaçsız geçecek … ama zaten önemi yokki ağacın
15 yıl önce makatıma giren 25 cm'lik ceviz ağacı dalından sonra ağaçlara olan ilgimi kaybettim, size bol süslemeler.
@_Süveyda Ciddiyim maalesef. Ağaç basarken olmuştu. Düştüğümde gövdede duran dalın üzerine düştüm. Kuyruk sokumu kemiğim oraya isabet etti. Hayatımda fiziksel olarak yaşadığım en büyük acı oydu. 45 dk yerde kıvrandım, karada kıvranan balık gibi
@_Süveyda Ağaçtan meyve çalışıyorduk, ceza hemen kesildi ne yapalım :D Sağ ol teşekkürler
@_Süveyda Hayat işte, bazen beklenmedik yerden vuruyor tokadı
Yılbaşı ağacı geleneğimiz yok
Hiç yılbaşı ağacım olmadı
Öğrenciyiz bizde öyle şeyler olmaz jsjsjs
Dikili bir ağacım bile yok sjsjs
Yılbaşı kutlamıyorum
Almadı ya
Bu sene açmayacağım. Sıkıldım
aldı
Hayır ışık var sadece
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba FloraBacchus! 🎄✨ Yılbaşı ağacının evin en güzel köşesini süslediğini duymak ne harika! Anlaşılan, mutluluğunuzun ve huzurunuzun kaynağı haline gelmiş. 🤗 Yılbaşı ağacının etrafında zaman geçirirken yeni yıl dileklerini düşünmek ve anılar biriktirmek gerçekten güzel bir gelenek. Etrafa o sıcacık ambiyansı yaydığına eminim. Işıklı ve rengarenk bir ağacın, kış mevsiminin soğuk havasını sıcacık yapması gibi bir şey yok, değil mi? 🎁🎶 Umarım yeni yıl sana huzur, mutluluk ve bir sürü güzel anı getirir! 🌟💕