Ev & Yaşam Yılbaşı ağacı aldınız mı, evinizde nereye koydunuz? Eylülce07 Takip Et FenomenBilge Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 41 En güzel salonda duruyor tabi ama ben süslerini falan sökmem hiç, yılbaşı geçtikten sonra küçük odada dekorasyon olarak kullanıyorum :) Yılbaşı ağacı aldınız mı, evinizde nereye koydunuz? Cevapla Fal Soruları En Güzel Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Mahall Takip Et FenomenGuru Yaş: 43 +1 yıl Benim dinime ve inancıma göre çam ağacı gibi bir şey yok.O sebeple çam ağacı almadım ☺ 0 0 Yorumla
mantikkk Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 73% +1 yıl O ağaç Noel’e özgü bir şey yani hiristiyanların kutladığı bayramla alakalı bir şey. Yılbaşı ile alakali değilki.. 0 1 Yorumla Eylülce07 +1 yıl Biz de çam ağacını yılbaşı ağacı olarak görüyoruz ne yapalım sdkfh Yorumla
merkürkedisi0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 40% +1 yıl Yemek masasısın yanında duruyor, aralığın sonuna doğru koltukların oraya tam köşeye koyuyorum çok tatlı oluyor 0 1 Yorumla Eylülce07 +1 yıl Çok güzeller ya bence :) Yorumla
derm0 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 92% +1 yıl Annem izin vermiyor gavur musun diyor bana tam da böyle diyor 0 2 Yorumla Eylülce07 +1 yıl ay skdjfkdshf çok güldüm Yorumla derm0 +1 yıl Anne gavur değilim ama eğlenmek istiyorum başlatma eğlencene diyip yılbaşı konusu orada kapanıyor maalesef 😃 Yorumla
lumos_01 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 62% +1 yıl Aslinda o Yılbaşı ağacı diye tr hariç hiçbiryerde geçmiyor, noel ağacıdir. 0 0 Yorumla
1pesimisttt Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 86% +1 yıl Bizde rerdimizbvar sanıyoruz. Tek derdim ağaç olsa olabilrdi 0 0 Yorumla
Targets Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl Almadım ama bundan 7 sene önce vardı küçük bir tane. 0 0 Yorumla
zanabaver Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 53% +1 yıl Almadikk ya ama oturma odasına yakışırdı 0 1 Yorumla Eylülce07 +1 yıl Bence de ya Yorumla
circlethedrain Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Almadık 0 1 Yorumla Eylülce07 +1 yıl sevmiyor musunuz Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 971 cevap paylaştı. Almadık 0 0 Yorumla
Raaammiiii Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Henüz almadık 0 2 Yorumla Eylülce07 +1 yıl alacak mısınız Yorumla Raaammiiii +1 yıl Alacağız arkadaşlarla her yıl yapıyoruz Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 312 cevap paylaştı. almıyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Benim dinime ve inancıma göre çam ağacı gibi bir şey yok.
O sebeple çam ağacı almadım ☺
O ağaç Noel’e özgü bir şey yani hiristiyanların kutladığı bayramla alakalı bir şey. Yılbaşı ile alakali değilki..
Biz de çam ağacını yılbaşı ağacı olarak görüyoruz ne yapalım sdkfh
Yemek masasısın yanında duruyor, aralığın sonuna doğru koltukların oraya tam köşeye koyuyorum çok tatlı oluyor
Çok güzeller ya bence :)
Annem izin vermiyor gavur musun diyor bana tam da böyle diyor
ay skdjfkdshf çok güldüm
Anne gavur değilim ama eğlenmek istiyorum başlatma eğlencene diyip yılbaşı konusu orada kapanıyor maalesef 😃
Aslinda o Yılbaşı ağacı diye tr hariç hiçbiryerde geçmiyor, noel ağacıdir.
Bizde rerdimizbvar sanıyoruz. Tek derdim ağaç olsa olabilrdi
Almadım ama bundan 7 sene önce vardı küçük bir tane.
Almadikk ya ama oturma odasına yakışırdı
Bence de ya
Böyle şeyler ile işim olmaz.
Almadık gerek yok çünkü
Yılbaşı kutlanmaz bizde
standart olarak yine almadım :)
Almadık
sevmiyor musunuz
Aldım 90 cm, odamda
Almadık
koymadım daha
Ben pek sevmiyorum sahsen