Şimdilik yıl başı ağacımı kurmadım ama belki bir kaç gün sonra kurarım. Peki ya siz kurdunuz mu?

Şimdilik yıl başı ağacımı kurmadım ama belki bir kaç gün sonra kurarım. Peki ya siz kurdunuz mu?

Yılbaşı için herhangi bir şey almadı daha erken olduğunu düşünüyorum. Alacaklarımın arasında tabiki Yılbaşı ağacı olmayacak çünkü ben gerçek ağacı süslemeyi seviyorum
Henüz kurmadık ama o yılbaşı ağacı her sene başıma dert. Bizim evde 3 tane yılbaşı ağacı var. Kurması biter toplaması bir der saklaması bir dert Bir de süslerden ve ağaçtan dökülen tane tane kopan parçaları temizlemesi bir dert. Hala duvarda 2024'e girerken köpükle yazdığımız yazının izleri duruyor. Mecbur kuracağız Bizim hanım Durmaz çünkü o kadar almış yılbaşı ağacı İnşallah bu senede yenisini almaz. Çünkü evde yılbaşı ağacı görmekten fenalık geldi.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Kötü değil aslında güzel ve sevdiğim bi dekor ama yılda 1 ay kurup keyfini sürmek için koca ağacı 11 ay evse saklamak çok saçma geliyor. Keşke başka alternetif bi çözümğ olsa bunun ağaç değil de
Ben yil başı temalı süsler aldim pencere önüne koymak için kitap kahve storisi atinca arkada onlar cok güzel hava katiyor ağaç alirsam Akrabalar ve benim ailem beni taşlarlar jdjsjsjs
Cevap
26Cevap
Daha kurmadım.
Eksik süslerde var, almam lazım.
Ben beni bildiğimden beri yılbaşını kutlamıyorum bu sebepten bir ağacımız yok...🤭
Biz Noel kutlamıyoz. Yılbaşı ağacı değil bu Noel ağacı bu arada.
Hayır kurmadım. zaten kutlamıyorum da çünkü sıkıcı.
Hiçbir zaman yılbaşı ağacım olmadı.
Hayır kurmadım ve düşünmüyorum
Henüz kurmadım. Hala hastanedeyim. Öncelik kızımın nefesi, evimin süsü değil. Eve dönebilirsem kurarım. Sessiz, sade, ışığı az bir ağaç.
Evimin bahçesine 2 fidan diktim 2 tane daha dikecem
Bu lar noel agacina benziyor. turk kulturunde yok
Yılbaşı kutlamıyorum ağaç da kurmuyorum benim sevdiğim şeyler değil bunlar..:)
adamda yapay bir ağaç kurulu her zaman yılbaşı ağacı
Akaretlerden süs püs alıcam haftaya o zaman başlarım
Yaşadığım şartlar altında havariler gibi gizli gizli kurabilirim😅
Benim doğal kapı önünde çam ağacı var ama süsleri çalarlar diye süslemiyorum
Sevmiyorum böyle şeyleri muhtemelen uyucam yılbaşında 😅
Işıl ışıl her yer ne güzel
Bana ters bu ağaç ☺️
Bu yılbaşı ağacı değil Noel ağacı Noel de 25 aralıkta hristiyan bayramıdır hristiyan değilim ki ağaç kurayım
Hayır ben bu yıl kavak ağacı süslemek istiyorum, olur mu
Ailem sevmiyor ama ben seviyorum ☺️
@Furkannalpp neden ağaçmı kurucaz
Kurmadım. Kuracağımı sanmıyorum
Hayır yılbaşı zamları bize ağacı kurdu zaten
Hiç sevmem hristiyan değilim
hayır işim olmaz
Hayır kurmadım
Henüz değil
Hayır, kurmadım.
Hayır kurmadım
Ağacım yok🥺