İnsanlar aileleriyle bir araya gelip güzel yemekler yiyorlar, mutlu ve neşeli bir şekilde dans ediyorlar, gelecek yılın iyi geçmesi için temennilerde bulunup dua ediyorlar.
Yani insanları mutlu eden/pozitiflik asilayan şeyler neden bazılarına göre günah?
yilbasi günah, cam suslemek günah, kahkaha atmak günah, kadının istediği gibi giyinmesi günah, erkeklerle konuşması günah, flört etmesi günah..
Bu dünyada cehennemi , obur tarafta hiç görmediğimiz bir cennet verilecek diye mi yaşıyoruz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
aMAç burada yeni bir yıla güzel gürmek ve keyif almak.
Kim bir kavme benzerse o da onlardandır, gavurlar kurbanda bize eşlik edip bi koyun kesip dağıtmıyosa biz de onlara mesafeli olmalıyız
Kardeşim 25 Aralık Hz İsa kutlanır. 1 Ocak yeni yıl olduğu için kutlanmakta. Hristiyan bayramı değil
Dini bi bayram demedim, gavurlar noeli kutlamayı bıraktığı gün sen kutlarsın
Kurbanda yardımcı olan hristiyanlar var bu arada
Peki
Yılbaşı dünyanın her yerinde kutlanır diye biliyorum ben de, ayrıca bir tane cam ağacı alıp susledin diye dinimden olucam diye korkuyorsan öncelikle kendini bi sorgulamani tavsiye ederim.
Yazdığım ilk cümle bir hadisti, burada susuyorum. Siz ikna olmak istemedikçe delil sunmak yersiz.
Delil sunmadın ki
Tabi.
Yoo kim demiş senin için günah değil sen kafana göre takıl bu müslümanlar için geçerli bir şey kafirler için değil
Bir Müslümana kafir demek de dinden çıkartır. Kendi dinini ogren önce, sonra başkalarına satas.
Komiksiniz
Allahın emirlerie hem uymayıp hem karşı geliyorsan kafirsin demektir önce sen öğren müslüman olup seriata karşı gelen kafirler mesela hem müslüman hem de Allahın kanuna karşı geliyor hiç bir halt bilmeyip bunlar neden günah ben yaparım demek Allaha karşı gelmektir bu da insanı dinden çıkartır
Konuş beeee 📢
Saçma inanç
Bi anlasak mk
Haya bu tatlim