Ben ayrıldım başka insanlarla eglenebilirim çok sabrettim ve bitti soğudum açık konuşim birazdan çekip gidicem ne güzel dünya var insanlar var ben nerde beni aldatan yalanlar soyleyem insan varsa ona inanmışım şimdi soğudum zaten bitti hersey herkes özgür ben bu günden başlıyorum kendi yaşantıma dönmeye beni gerçekten seven insanla eğlenirim
Sakın ama sakın yazma derim herkes hata yapar evet ama bu şekilde sana küfür etmeye veya tehdit etmeye hiçbir şekilde hakkı yok. Yazarsan sadece gtunu kaldırmış olursun bırak yediği haltın farkına varsın sana böyle küfür eden biri seni gerçekten sevemez peşinden koşma derim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ben ayrıldım başka insanlarla eglenebilirim çok sabrettim ve bitti soğudum açık konuşim birazdan çekip gidicem ne güzel dünya var insanlar var ben nerde beni aldatan yalanlar soyleyem insan varsa ona inanmışım şimdi soğudum zaten bitti hersey herkes özgür ben bu günden başlıyorum kendi yaşantıma dönmeye beni gerçekten seven insanla eğlenirim
O yazmazsa sende yazma neden kendini yıpratıyosun
:/ içim rahat değil sadece
Ne zaman ayrıldınız
Perşembe akşamı
Dün sabah yazdıgıma crvap atmıstı işte bende görüldü attım okadwr şey dedikten sonra
Yani eğer sen hatalıysan yaz derim ama onun dışında bir sebepse yazma bazıları 2022 de kalmalı emin ol
Dedikleri için öyle bir şey demeli ki yapmalı ki ana avrad etmek nedir ya
Sana mı yaptı bu dediğini tam anlayamadım
Küfür etti ana avrad tehtit sinirlendi die
Sakın ama sakın yazma derim herkes hata yapar evet ama bu şekilde sana küfür etmeye veya tehdit etmeye hiçbir şekilde hakkı yok. Yazarsan sadece gtunu kaldırmış olursun bırak yediği haltın farkına varsın sana böyle küfür eden biri seni gerçekten sevemez peşinden koşma derim
O yazmaz ama asla
Yazmaz çünkü senin yazacağından emin sen yazma bak bakalık nasıl yazıyor
En son ben yazdım kavga ettigimizde görüldü atmıstım gene