Aşk İlişkileri Yeni yıla sap girmek istemiyorum ya ;( ? sehmusdx Takip Et Xper 4 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sizde mi sap giriyorsunuz bu bizim kaderimiz mi? Güncellemeler+1 yıl Sap olanlarla grup mu kursak ne? 😂 Yeni yıla sap girmek istemiyorum ya ;( ? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,1b cevap paylaştı. bul birini 0 0 Yorumla
Kerem0506 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Azar indir kizlarla konuş bulursun birini 0 5 Yorumla sehmusdx +1 yıl Düşürdün mü hiç? Yorumla Kerem0506 +1 yıl Knk azardan elmas al kizlarla konuşmak için fiyati uygun al zaten İstanbul'da oturuyorsun düşurursun Yorumla sehmusdx +1 yıl Kanka çoğu kız iyisin ve kötüsün diyor sence 10 üzerinden kaçlık tipm var? Yorumla Kerem0506 +1 yıl 10 üzerinden 7 Yorumla sehmusdx +1 yıl Hadi ya daha düşük bekliyordum dnnakd teşekkürler kral Yorumla
MadamBovarry Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl sap girmemek için saplan 0 1 Yorumla sehmusdx +1 yıl Hahaha nasıl oluyor ki? Yorumla
Locussolus Takip Et Yoda Yaş: 102 , eic 99% +1 yıl Yanlış yola sapma 0 1 Yorumla sehmusdx +1 yıl Nedenn ya sevgilim olması kötü mü? 😂görünümüm nasıl ki Yorumla
Dertliymxm Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Gireceksin 0 5 Yorumla sehmusdx +1 yıl Baya uzman görünüyorsun öyle bir izlenim aldım hshash :D Yorumla Dertliymxm +1 yıl 😅😅😂 tabi Yorumla sehmusdx +1 yıl Hahsha gerçekten yaşın kaç merak ettim :)) Yorumla Dertliymxm +1 yıl Bugün den itibaren 24 😅🤣 Yorumla sehmusdx +1 yıl Aa dogum günün mü oa dogum günün kutlu olsun😂 ve bana mesaj atabilir misin? Puanım yetmioo ;( Yorumla
Kızzz23 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 637 cevap paylaştı. Sap giriyorum bende 0 1 Yorumla sehmusdx +1 yıl Yaa gerçekten mi?😂 Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl 4 gün var bul birini 0 1 Yorumla sehmusdx +1 yıl Kanka nasıl bulrz😂 İstanbul da mısın? Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. bulursun umarım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Gel bana gir o zaman 1 41 Yorumla sehmusdx +1 yıl Ben bakir bir erkeğim 😂namusumu kirletmemm Yorumla Locussolus +1 yıl Yorumla sehmusdx +1 yıl @Locussolus hahahah aynen bu bennn ya Yorumla Locussolus +1 yıl Kızlar azmış ağam Yorumla sehmusdx +1 yıl @Locussolus istedigim tek şey eğlenceli ve güvenilir olması :Dd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hadi otel tutalım grup yapım eş degistirmeli yemek sohbet alkolde olsun ama parada verin bedava olmaz l Yorumla sehmusdx +1 yıl Dkskkd ne demek otel ben dindar bir adamım hahaha ama sen çok tehlikesin :D. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet😈 Yorumla sehmusdx +1 yıl Hahah ama şeytansı bir cazibede var :Dd acaba bana nereden yazabilirsin? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İmanli ve hızlı hahahha Yorumla sehmusdx +1 yıl Hahaha😂😂çok fenasın ya Yorumla sehmusdx +1 yıl Kaç yaşındasın? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sana kaç lazım hocam Yorumla Locussolus +1 yıl Eeeeheeree ne oliy burada Yorumla sehmusdx +1 yıl DNsmdm o değilde erkek çıkıyormuş bide 😂 22-25 arası hahash Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kanitlarim? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Al hoca https://hizliresim.com/a54dw8u Yorumla sehmusdx +1 yıl Hahah oha kızım sen delisin 😂ya hahah neyse mesaj atabiliyor musun sohbet edelim enerjisi yüksek birisisin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kanka ben senin ablan sayilirim ya sen daha yolun basundasin MK 😘 Yorumla sehmusdx +1 yıl Alla alla bak senn kaç yaşındaymışsın acaba?😂 Yorumla sehmusdx +1 yıl Hep böyle söyleyenler hep ayak uyduranlar oluyor 😂ve sadece eğlenceli sohbet edicez baştan söyliyeyim bagımlılık etkisi gösteriyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İstanbul'da nerdesi tatlı kahve ismarlicanmi hoca Yorumla sehmusdx +1 yıl Hahah cömert bir adamım ama sadece kahve ve sohbet ilerisi olmaz söylim :D jsjahs Yorumla sehmusdx +1 yıl Instagram vereyim yaz bana? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İleri zatenolmaz ben senin ablanimmm😈 Yorumla sehmusdx +1 yıl Hahah çok fenasın ya seninle nasıl baş edicem ben? :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Edemezsin 😂 Yorumla sehmusdx +1 yıl İnsanda merak uyandırıyorsun ya ve buradan neden konuşuyoruz hsahhs Instagram alayım?😂yemem merak etme Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yiyemez sin kapı agzinda daha girmeden gelirsun knk sen ya 😈😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nihahah Yorumla sehmusdx +1 yıl Kzım sen beni kötü yola sürüklüyorsun jdajdjsjdj Yorumla sehmusdx +1 yıl Yoo Yorumla sehmusdx +1 yıl Gelmem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hahahhsh 😈😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Off gidiyorum ben kendine iyi bak hocam♥️ Yorumla sehmusdx +1 yıl İyi geceler yürüyen enerjik :D belki bi ara denk geliriz yine hahah ama eğer yazarsan bu tatlı çocuk (sehmusdx) bu instada olucam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İmanli ve hızlı 😂 sende çok fenasin Yorumla sehmusdx +1 yıl 😂analiz komusunda tek yetenekli kişi ben sanıyordum ( şimdi kıskanmadım değil :Ds₺) Yorumla sehmusdx +1 yıl Pişt :D hahah burada mısın? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Burdayim Yorumla sehmusdx +1 yıl Hahaha yürüyen enerjik dm mi gelsen ne?😂 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl E tabi alıştım 😄 0 4 Yorumla sehmusdx +1 yıl Hahah oysaki güvenilir bir aşk adamıyım 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 2 yoruma cevap verdim iki yorumda da aynı cevabı yazmışsın bana 😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şüpheye düşürdün beni yani 😄😄 Yorumla sehmusdx +1 yıl Hahah belki tanışmak için güzel bir sebebtir :Dd Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
bul birini
Azar indir kizlarla konuş bulursun birini
Düşürdün mü hiç?
Knk azardan elmas al kizlarla konuşmak için fiyati uygun al zaten İstanbul'da oturuyorsun düşurursun
Kanka çoğu kız iyisin ve kötüsün diyor sence 10 üzerinden kaçlık tipm var?
10 üzerinden 7
Hadi ya daha düşük bekliyordum dnnakd teşekkürler kral
sap girmemek için saplan
Hahaha nasıl oluyor ki?
Yanlış yola sapma
Nedenn ya sevgilim olması kötü mü? 😂görünümüm nasıl ki
Gireceksin
Baya uzman görünüyorsun öyle bir izlenim aldım hshash :D
😅😅😂 tabi
Hahsha gerçekten yaşın kaç merak ettim :))
Bugün den itibaren 24 😅🤣
Aa dogum günün mü oa dogum günün kutlu olsun😂 ve bana mesaj atabilir misin? Puanım yetmioo ;(
Sap giriyorum bende
Yaa gerçekten mi?😂
4 gün var bul birini
Kanka nasıl bulrz😂 İstanbul da mısın?
bulursun umarım
Alıştık
Gel bana gir o zaman
Ben bakir bir erkeğim 😂namusumu kirletmemm
@Locussolus hahahah aynen bu bennn ya
Kızlar azmış ağam
@Locussolus istedigim tek şey eğlenceli ve güvenilir olması :Dd
Hadi otel tutalım grup yapım eş degistirmeli yemek sohbet alkolde olsun ama parada verin bedava olmaz l
Dkskkd ne demek otel ben dindar bir adamım hahaha ama sen çok tehlikesin :D.
Evet😈
Hahah ama şeytansı bir cazibede var :Dd acaba bana nereden yazabilirsin?
İmanli ve hızlı hahahha
Hahaha😂😂çok fenasın ya
Kaç yaşındasın?
Sana kaç lazım hocam
Eeeeheeree ne oliy burada
DNsmdm o değilde erkek çıkıyormuş bide 😂 22-25 arası hahash
Kanitlarim?
Al hoca https://hizliresim.com/a54dw8u
Hahah oha kızım sen delisin 😂ya hahah neyse mesaj atabiliyor musun sohbet edelim enerjisi yüksek birisisin
Kanka ben senin ablan sayilirim ya sen daha yolun basundasin MK 😘
Alla alla bak senn kaç yaşındaymışsın acaba?😂
Hep böyle söyleyenler hep ayak uyduranlar oluyor 😂ve sadece eğlenceli sohbet edicez baştan söyliyeyim bagımlılık etkisi gösteriyor
İstanbul'da nerdesi tatlı kahve ismarlicanmi hoca
Hahah cömert bir adamım ama sadece kahve ve sohbet ilerisi olmaz söylim :D jsjahs
Instagram vereyim yaz bana?
İleri zatenolmaz ben senin ablanimmm😈
Hahah çok fenasın ya seninle nasıl baş edicem ben? :D
Edemezsin 😂
İnsanda merak uyandırıyorsun ya ve buradan neden konuşuyoruz hsahhs Instagram alayım?😂yemem merak etme
Yiyemez sin kapı agzinda daha girmeden gelirsun knk sen ya 😈😂
Nihahah
Kzım sen beni kötü yola sürüklüyorsun jdajdjsjdj
Yoo
Gelmem
Hahahhsh 😈😂
Off gidiyorum ben kendine iyi bak hocam♥️
İyi geceler yürüyen enerjik :D belki bi ara denk geliriz yine hahah ama eğer yazarsan bu tatlı çocuk (sehmusdx) bu instada olucam
İmanli ve hızlı 😂 sende çok fenasin
😂analiz komusunda tek yetenekli kişi ben sanıyordum ( şimdi kıskanmadım değil :Ds₺)
Pişt :D hahah burada mısın?
Burdayim
Hahaha yürüyen enerjik dm mi gelsen ne?😂
E tabi alıştım 😄
Hahah oysaki güvenilir bir aşk adamıyım 😂😂
2 yoruma cevap verdim iki yorumda da aynı cevabı yazmışsın bana 😄
Şüpheye düşürdün beni yani 😄😄
Hahah belki tanışmak için güzel bir sebebtir :Dd