Astroloji & Burçlar Yay Burcu olmak istemiyorum? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sizce neden ya böyle 😣😏😒uffu udfvjj Güncellemeler+1 yıl Yemin ediyorum herkes tirlamid 😄😅 Yay Burcu olmak istemiyorum? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
mutlukaan Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 67% Yengeç +1 yıl Ulan bunca ekonomik sıkıntının sorunların arasında bir de senin burcuna başlattırma bi çıkarcam şimdi 1 25 Yorumla Soran +1 yıl 😂🤣😅 Yorumla mutlukaan Yengeç +1 yıl Arsız bir de ya gel bir de soldan çıkarayım Yorumla Soran +1 yıl Ahahahha Yorumla mutlukaan Yengeç +1 yıl Bu sefer Tokat çıkarmıyordum 😎😎 Yorumla Soran +1 yıl Neyeyye Yorumla mutlukaan Yengeç +1 yıl Konuşmayı unuttururum böyle akıllı ol 😊😏 Yorumla Soran +1 yıl Dghnvbgvb Yorumla mutlukaan Yengeç +1 yıl Adın ne senin körpe Yorumla Soran +1 yıl Napcan Yorumla mutlukaan Yengeç +1 yıl Bak ikisini birden çıkartırım işuv işuv manyak olursun söyle kendi kendime de efekt yaptırdın zaten söyle çabuk Yorumla Soran +1 yıl Nediyosun be deli Yorumla mutlukaan Yengeç +1 yıl Adını sordum adını hani yukarıda yazdım ya açık açık adın ne nedir adın ismin sana takılan isim delircem kafanız ne kadar boktan çalışıyor ya ne dedıgımı soyledım adın ne tamam mı adın ne Yorumla Soran +1 yıl boş ver Arkadaş Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla mutlukaan Yengeç +1 yıl Sen sanki tırlatmadın mı Yorumla Soran +1 yıl Olmaz yapmam.🤣😀 Yorumla mutlukaan Yengeç +1 yıl Yaparsın arkadaşım yaparsın conem benim 😅😂 Yorumla Soran +1 yıl Conem ne lan Yorumla mutlukaan Yengeç +1 yıl Bir replik repliğin tanımını yapayım mı Yorumla Soran +1 yıl Yap neymiş mk merak ettim Yorumla mutlukaan Yengeç +1 yıl Terbiyesiz 🤦🏻 ahlakımı bozacaksın Yorumla Soran +1 yıl Yav ney bı seyddin yapp Yorumla mutlukaan Yengeç +1 yıl Bir oyuncunun oynadığı rolde payına düşen kelimeler topluluğu Yorumla Soran +1 yıl Hım Yorumla Soran +1 yıl Attım. aghn Yorumla
aleynaanice Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 70% Yay +1 yıl Niyee yaaa dicem en eğlenceli. En. Duygusal. En hakrti brucutr ya neşeli girisken 1 0 Yorumla
Ecemaysegencc Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 95% Koç +1 yıl Burcunun nesini beğenmiyorsun 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Bilmem öyle Yorumla
AteistCan Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% Başak +1 yıl bir yay burcuna köpek gibi aşığım 1 13 Yorumla Soran +1 yıl İyi neguzel git söylesen Yorumla AteistCan Başak +1 yıl olmaz sevgilisi var ve benimle konusmuyor Yorumla Soran +1 yıl Hım anladım geçmiş olsun abicim Yorumla AteistCan Başak +1 yıl sag ol Yorumla Soran +1 yıl Burcunuz ne Yorumla AteistCan Başak +1 yıl Aslan Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla AteistCan Başak +1 yıl Neden teşekkür ettin Yorumla Soran +1 yıl Öyle Yorumla AteistCan Başak +1 yıl Yağmur yoksa sen misin Yorumla AteistCan Başak +1 yıl Oha kendi kendimi ifsa ettim Yorumla AteistCan Başak +1 yıl Özür dilerim Yağmur ben kalbime engel olamadım Yorumla Soran +1 yıl Nediyosun abicim.🤣😂 Yorumla
hayatcoksacma69 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 Yay +1 yıl Bende YAY burcuyum ne var burcumuzda? 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Hayır demek çok zor ve eziliyorum Yorumla hayatcoksacma69 Yay +1 yıl O burçtan değil Yorumla Soran +1 yıl Neyden Yorumla hayatcoksacma69 Yay +1 yıl Ben öyle değilim. Bende yay burcuyum. Yorumla Soran +1 yıl Anladım Yorumla
fatihusta0052 Takip Et Xper 2 Yaş: 28 Yengeç +1 yıl Yay burcu harika ötesi tanıyan ve yaşayan bilir 1 0 Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 Balık +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 438 cevap paylaştı. değiştiririz 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl Yorumla _Thanos_ Balık +1 yıl güncelleme gelsin değiştircem ben Yorumla Soran +1 yıl Tm Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ulan bunca ekonomik sıkıntının sorunların arasında bir de senin burcuna başlattırma bi çıkarcam şimdi
😂🤣😅
Arsız bir de ya gel bir de soldan çıkarayım
Ahahahha
Bu sefer Tokat çıkarmıyordum 😎😎
Neyeyye
Konuşmayı unuttururum böyle akıllı ol 😊😏
Dghnvbgvb
Adın ne senin körpe
Napcan
Bak ikisini birden çıkartırım işuv işuv manyak olursun söyle kendi kendime de efekt yaptırdın zaten söyle çabuk
Nediyosun be deli
Adını sordum adını hani yukarıda yazdım ya açık açık adın ne nedir adın ismin sana takılan isim delircem kafanız ne kadar boktan çalışıyor ya ne dedıgımı soyledım adın ne tamam mı adın ne
boş ver Arkadaş
Neden
Sen sanki tırlatmadın mı
Olmaz yapmam.🤣😀
Yaparsın arkadaşım yaparsın conem benim 😅😂
Conem ne lan
Bir replik repliğin tanımını yapayım mı
Yap neymiş mk merak ettim
Terbiyesiz 🤦🏻 ahlakımı bozacaksın
Yav ney bı seyddin yapp
Bir oyuncunun oynadığı rolde payına düşen kelimeler topluluğu
Hım
Attım. aghn
Niyee yaaa dicem en eğlenceli. En. Duygusal. En hakrti brucutr ya neşeli girisken
Burcunun nesini beğenmiyorsun
Bilmem öyle
bir yay burcuna köpek gibi aşığım
İyi neguzel git söylesen
olmaz sevgilisi var ve benimle konusmuyor
Hım anladım geçmiş olsun abicim
sag ol
Burcunuz ne
Aslan
Teşekkürler
Neden teşekkür ettin
Öyle