Görumcemle aram iyi degil ve bayramda gitmek istemiyorum, haksizmiyim?

Evet 5 aylik evliyim esimle sorunumuz yok ama nisanlilik döneminde Esimin ablasi ve annesinin kafa yapilari benden cok farkli oldugnu gördum. Esimin ablasi cok bilmis, burnu havada, herseyi herkesi elinin kontrolu altinda tutmaya calisan egolu bencil biri kucuk kaynanalik yapmaya calisti hep. Ufak tefek hosuma gitmeyen seyler oldu, kina ve dugunde soguk ve umursamazdi. Kendini bisey sanan tip. Nisanlandigimdan beri mesafemi korudum herzaman. Bunun disinda Sürekli beni kendi ailelerine hizmet etmek onlarla sirekli berabdr olmak zorundaymisim bitmek bilmeyen bu tarz seyler. Onlarin biseyleri oldufunda gitmek zorundaymisim gibi yapti hep. Cokta kiskandigni dusunuyorum beni farkli seylerde.

2 ay önce bayramda gittim Geldim bisey yoktu. Sonra esimle 3 ayimizi doldurduk annelerle bi wp grubu var mesajlari gördu hic tebrik falan etmedi zoruma gitti okadar aileci oynayan insan kardesinin evliligine iki cift guzel laf etmedi. Sonra kv de gördum bende mesafeli davrandim ona konustugunda konustim kisa. Sonra Esimin teyzeler ve onu annesini evimize davet ettim bir tek oydu dönupte Geliyorum gelemiyorum diyen. Yaptigi 2nci terbiyesizligi oldu..

Bende sosyal medyada falan cekildim paylastigi seyleri falan hic begenmedim oda ayni sekilde. Dogum gunum oldu bildigi halde kutlamadi bi mesaj falan. Bende ayni hafta onun cocuklarina yazmadim. Ailece bana deger vermediler, kaynanamda soguk davrandi bu sure cunku sutekli ona gelip gitmemi istiyo bende mesafe koydum az gudip Geliyorum artik. Ailece ya cok fazla iyiler ya cok kötuler.

En buyuk oglu Lise bitirdi diye kutlama yapicaklardi biz esimle o tarih daha önceden tatil ayarlamistik katilamadik oda ayri problem oldu biluyorym onun faturasida bana bisey demesede. Sadece ozaman tebrikler falan diye yazdim geri soguk bi cevap aldim…

Annelerle wp grubu var iyi tatiller falan dilediler biz tatile giderken yine tek o yazip cizmeyen oldu bi kac gun önce. Mesajlarida hep okuyo goruyo grupta hic tek kelime etmiyo kocaman insan 41 yasinda ben ondan 11 yas kucugum.

Simdi bayram olucak 2 hafta sonra bende gitmek istemiyotum kemdisine. Gidersem enayi gibi hissederim diyotum. Esimle konustum bu durumlari o biraz hassas, kimseyi kirmak istemiuo falan. Cok tartisyik bu konular yuzunden dedi bi ara konusutum diye. Bende dedim bana bunlar alttan altan sen görmedrn yapiliyo diye. Bundan sonra ya fake olup esimin Hatri icin Hic bisey yokmus gibi davranicam ya da hic umursamamaya ayni ortama gelmemeue calisicam. Sizce?

Görumcemle aram iyi degil ve bayramda gitmek istemiyorum, haksizmiyim?