Arkadaslar bir senedir evliyim. Artik nisanlandigimdan Yani 2 senedir ayni hikaye. Esimin ailesiyle Aram limonu ve bana kötu davraniyolar, huzursuz ediyolar.
Biz yurtdisindayiz oyuzden Bayramin ilk iki gunu zsten normal is gunu.
Her sene hep onun ailesine önce gidilicek kvye ve orada tum kardeslerle bayramlastigin halde ertesi Gun ikisine ayri ayri bidaha gidilicek. Onun disinda teyze, annane gil vs derken iki gun bitiyor…Benim bi cekirdek ailem var annem ve kardesim ve bir iki akraba ama illa bayramda gidilicek diye bi sart yok.
Esimle aramiz ailesi yuzunden hep bozuluyir ve bu aralar Cok zor gunler geciriyoruz. Onlar yuzunden konu ayriliga kadar geldi ve haftanin 5 gunu o bu Bidr esimle yasadigim kirginliklar sogukluklar derken hayat cok zor..
Esimin iblis ablasiyla konusmiyoruz kendisine Hic birsey yapmafigim ve bir sözum olmadigi halde igrenc davraniyor ve cok görusmeme ragmen kayinvalidenin evinde beni aciktan disliyor. Ramazan gunu bana bir kahve/su falan cok göruyor herkese ikram edip sorup beni atliyor. Bayramin hangi gunu Kayinvalidede olucak bilmiyorum..
Yeni ise giricem bu hafta ama is dedigin ztn en gec 5te biter. Ne gibi saglam bahaneler edip esimle kötu olmadan bu durumdan kurtilurum? Is sonrasi toplanilip kahve falan icilicrk diyebilirum. Ordanda kendi anneme gitsem bile aksam 8-9da olsa Kayinvalideye gidip o iblisle falan görusmek istemiyotum. Kendisi aylardir bana selam falan vermek istemiyor ve nefret ediyorum kendisineen.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Abicim siz aile olmayı başaramıyorsunuz. Çünkü karşılıklı saygı yok. Onlar seni yok sayıyor. Dik dur hamile kalma boşan
Ben hep dik durdum ve saygimdan yana bi yanlisim yok. Bende bana davranildigi gibi yapiyorum. En son gittigimdr ramazanda esim ablasiyla selam verdi ablasi geri cekildi bende ayagina gitmedim iyi aksamlar dedim gectim. Tum aksam eltimi benim yanimda övdu durdu bilerek. Ve biz ztn konusmuyoruz 4 aydir. Ama herkese tek tek su kahve sorup beni atlamasi okadar cirkindiki anlatamam. Ustelik ramazan gunu
Bro yapcak bir sey yok ilk gun onunki lere gideceksiniz ikinci gun siziniilere yok gitmem diyorsa sen gideceksin. Gelecek eneeler iicnde bahanen olur
Hep gittim bu sefer gitmicem kararliyim. Benim onlarla kutlicak bi Bayramim yok ve görumcenin kayinvalidenin evini dar ettigi ortama girmek istemiyorum okadar hosuna gidiyorki anlatamam. Esim gecim olsun dite hasta dicek
Oo iyi seninle yanliysa
Bilmiyotum ama normali o
Bisey demicem beklicem. Ztn yurtdisindayiz ailelerde yurtdisinda. Öyle bayram havasi yok ama esimin ailesi yobaz insanlar
Nerdesin yurtdisinda?
İşten çıkarken ayağın burkulsun düş jasyaneye git
Guzel numara ama yalan oldugu cabuk ortaya cikr
Bayramdan bir gün önce evi kundakla
Nasil?
Evde küçük bir yangin cikart... evi toplarim ayagina gitme
Estagfullah niye dengesiz insanlar icin öyle bisey yapiyim
Ozaman hastayim yalanı kullan
Evet ama esim anlicak yalan oldugnu cunku yazdigim gibi is gunu persembe ve cuma
öncelikle eşinle güzel geçineceksin.
Biz ztn iyiz bozan onlar ve ona izin veren esim
eşinin gönlünü güzel yapacaksın ki senden taraf olacak
Benden taraf ama gitmek istemeyingce sorun olucak yzulucek vs. Kv desen öylede surat yapiyor böylede. Gitme gelme daha mis
ikna edersin. kadınlığını kullan
Kullansamda olmuyor. Ailesi esime deger vermiyor ve esim cok duskun degil ailesine yinede uzuluyir huzursuz oluyo
kullansan nasıl yaramıyor adam senin elinde
Ama yinedr uzuluy
Yahu halledersin anlamıyor musun dediğimi. Sen adamı erkekliği ile doyur gerisini halledersin. Aranız özel konularda zayıf mı
Hastayım dersin
Onuda dusundum ama esim görucek ise gittigmi? Ve ben ilk gun anneme gidivem umrumda degil
Kanamam var dersin
O yetmez ve ortaya cikar. En iyisi herkes kendi ailesiyne gitsin esimdr benden icin hasta desin gecim olsun diye bi kere yalan söylesin
Kanamanın olduğuna inandır
Öyle degil de benim icin yalan söulesin kendi gitsin bu sefer uzulucek morali bozulugak ama benim oraya gudip maskara olmaya niyetim yok
Numara yap yataktan kalkma çok hastayım yürüyemiyorum falan dersin
Evetde persembefe cumada is gunu ve ben yeni ise giricem hastalik yapamam
Akşam evde dersin
Iste bozmus olucam o gunu Allahim
Valla her bayram ayri ayri iskence
Özele gelirmisin bişey söyleyecem
Ayrıl ailesiyle mi evlendin ne alaka sinir oldum
Yeminle. Esim bana baski yapmiyor bana anlayis gösteriyolar ama esim mal gibi uzulup duruyor. Ablasinin bir iblis oldugnu annelerininde ablalalarinin kuklasi oldugnu yeni yeni anliyo
Benim babamda öyle
Sizde nasil?
Şu an babam ailesiyle konuşmuyor
Oluyor aile ici kirginliklar