Yeni Yıl Sevgilime yeni yıl hediyesi olarak alacağım elbise sizce de güzel mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Seçmiş olduğum model güzel mi, yardımcı olabilir misiniz? Sevgilime yeni yıl hediyesi olarak alacağım elbise sizce de güzel mi? Cevapla Hediye Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Model güzelde kumaşı kaliteli değil. Bu kumaşlar sürekli yukarı çeker rahat edemez. Düğmelerde olmasa daha güzel 1 4 Yorumla Soran +1 yıl nasıl bir tavsiyen olur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Model açısından sıkıntı yok link atmayı da bilmiyorum ama kumaşını iyi seç Yorumla Soran +1 yıl gece clubü için iyimi sence Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyi değil bu kumaş gündüz için. Geceyle alakası yok Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Sevgilin fotodaki gibi değilse hayalin suya düşebilir 1 4 Yorumla Soran +1 yıl daha zayıf ve narin sence yakışır mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yakışır tabi kiskanmaz mısın Yorumla Soran +1 yıl uzun soluklu ilişki sevmiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kız kardeşin Yok galiba empati yapmıyorsun Yorumla
mert5599 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 58% +1 yıl al knk giydiğinde o mutlu olsun çıkardığında sen 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Modeli sevdim de kumaş hiç iyi ve kalileti durmuyor daha farklı kumas bak 1 11 Yorumla Soran +1 yıl sen bir link atsan olmaz mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Atayim tabiki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Zayif mi sevglin nasıl biri Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ona göre bakayım Yorumla Soran +1 yıl zayıf, kalçaları iyi göğüsleri normal Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şık bir şey arıyorsun spor veya sade mi nasıl Yorumla Soran +1 yıl gece clubu için senin zevkinede göre olabilir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Link atılmıyor ben snaa foto atayim Yorumla Soran +1 yıl gizliden çıkarsan yazarım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çıkamam Yorumla Soran +1 yıl soruyu beğen Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Sen sevgilini sevmiyorsun galiba 1 1 Yorumla Soran +1 yıl yılbaşında bir clube gideceğiz Yorumla
35ksk96 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Güzel değil 3 1 Yorumla Soran +1 yıl farklı bir tavsiyen olur mu Yorumla
nickmickk Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Sıradan ya 0 7 Yorumla Soran +1 yıl sen ne tevsiye edersin Yorumla nickmickk +1 yıl Kırmızı saten bir elbise Yorumla Soran +1 yıl link olarak atarmısın Yorumla nickmickk +1 yıl Attim Yorumla nickmickk +1 yıl Ama göndermiyor ki Yorumla nickmickk +1 yıl Takip at Yorumla nickmickk +1 yıl Ss atim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Model güzelde kumaşı kaliteli değil. Bu kumaşlar sürekli yukarı çeker rahat edemez. Düğmelerde olmasa daha güzel
nasıl bir tavsiyen olur
Model açısından sıkıntı yok link atmayı da bilmiyorum ama kumaşını iyi seç
gece clubü için iyimi sence
İyi değil bu kumaş gündüz için. Geceyle alakası yok
Sevgilin fotodaki gibi değilse hayalin suya düşebilir
daha zayıf ve narin sence yakışır mı
Yakışır tabi kiskanmaz mısın
uzun soluklu ilişki sevmiyorum
Kız kardeşin Yok galiba empati yapmıyorsun
al knk giydiğinde o mutlu olsun çıkardığında sen
Modeli sevdim de kumaş hiç iyi ve kalileti durmuyor daha farklı kumas bak
sen bir link atsan olmaz mı