Moda & Stil Almak istediğim bu elbise sizce nasıl güzel mi? AdeM07 Takip Et Guru Yaş: 50 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bayanlar siz olsanız giyer misiniz Güncellemeler+1 yıl Aldım arkadaşlar elbise iyi çıkmadı Almak istediğim bu elbise sizce nasıl güzel mi? Cevapla Güzellik Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
bubanayapılırmıbe Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 98% +1 yıl Sen mi giyiceksin igrenc bi model 40 yasi da kiler bile giymez 1 7 Yorumla AdeM07 +1 yıl Evet profil resmime bakabilirsin Yorumla AdeM07 +1 yıl Sen olsan nasıl bir mini elbise giyersin Yorumla bubanayapılırmıbe +1 yıl tek renk tercih et boyle karisik seylerin modasi gecti Yorumla AdeM07 +1 yıl Şimdi profilime bir bakar mısın elbisem nasıl Yorumla bubanayapılırmıbe +1 yıl oncekine gire daha iyi Yorumla AdeM07 +1 yıl Sen olsan giyer misin Yorumla bubanayapılırmıbe +1 yıl benim yasima uygun degil modeli Yorumla
varrohincco Takip Et Guru Yaş: 87 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 396 cevap paylaştı. Gelecek yaz için düşünülmüş bir elbise ise güzel tabiki vücut hatlarına uyum sağlayacak mu göğüs bel kalça ölçülerin manken ile yakın ölçülerde mi bunuda kontrol et bence pişman olma 0 0 Yorumla
hayletdayi Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Moda & Stil konusunda 988 cevap paylaştı. Güzel yakışır 1 1 Yorumla AdeM07 +1 yıl Teşekkürler
kalpsiz-melek Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Moda & Stil konusunda 973 cevap paylaştı. Kötü 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kumaşı serttir 1 1 Yorumla AdeM07 +1 yıl Yok sert değil esnek rahat bir kumaşı var Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sen mi giyiceksin igrenc bi model 40 yasi da kiler bile giymez
Evet profil resmime bakabilirsin
Sen olsan nasıl bir mini elbise giyersin
tek renk tercih et boyle karisik seylerin modasi gecti
Şimdi profilime bir bakar mısın elbisem nasıl
oncekine gire daha iyi
Sen olsan giyer misin
benim yasima uygun degil modeli
Gelecek yaz için düşünülmüş bir elbise ise güzel tabiki vücut hatlarına uyum sağlayacak mu göğüs bel kalça ölçülerin manken ile yakın ölçülerde mi bunuda kontrol et bence pişman olma
Güzel yakışır
Teşekkürler
Kötü
Bence güzel değil ben giymem
Kumaşı serttir
Yok sert değil esnek rahat bir kumaşı var