Yeni Yıl Yılbaşında bu elbise güzelmiş sizce? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Merhaba bu gösterdiğim elbiseyi siyah bir kilotlu çorap siyah topuklu ayakkabı ve siyah bir kürk de giyeceğim sanırım nasıl Yılbaşında bu elbise güzelmiş sizce? Cevapla Ayakkabı Soruları Güzellik Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
babyyy_girl Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% 5 ay Önemli olan senin fiziğin 0 2 Yorumla Soran 5 ay Yani zayıf değilim ama belim ince Yorumla babyyy_girl 5 ay Yani elbisenin bir albenisi yok açık söylemek gerekirse düz ama senin üzerinde gerçekten özel kesim bir elbise gibi de durabilir denemeden bilrmezsin Yorumla
Kupid Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 5 ay Biraz yok gibi 0 2 Yorumla Soran 5 ay Üstüme daha giymedim kısalığını tam bilmiyorum deneyince göreceğim Yorumla Kupid 5 ay Dene göster bakim Yorumla
s MFBH22 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 5 ay Yeni Yıl konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evet gayet güzel 0 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 5 ay Yeni Yıl konusunda 421 cevap paylaştı. Guzel 0 0 Yorumla
carlsberg7 Takip Et Bilge Yaş: 18 , eic 100% 5 ay giyince belde nasıl durduğu onemlı bence 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 5 ay Harika olur ama nereye gideceksin 0 2 Yorumla Soran 5 ay Ailemle yemek yemeye 😭😭😭 Yorumla Cevap sahibi 5 ay Bende böyle eglence mekanı tarzı sandım ahhaa Yorumla
Gizli Üye (18-24) 5 ay Çok kötü bence başka seçenekler yok mu 0 1 Yorumla Soran 5 ay Bunun laciverti falan var bershkada bunu çok beğendim aslında… Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 5 ay Yeni Yıl konusunda 862 cevap paylaştı. guzel 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Önemli olan senin fiziğin
Yani zayıf değilim ama belim ince
Yani elbisenin bir albenisi yok açık söylemek gerekirse düz ama senin üzerinde gerçekten özel kesim bir elbise gibi de durabilir denemeden bilrmezsin
Biraz yok gibi
Üstüme daha giymedim kısalığını tam bilmiyorum deneyince göreceğim
Dene göster bakim
Evet gayet güzel
Guzel
Evet çok güzel
giyince belde nasıl durduğu onemlı bence
Üstünde görmekmisterdim çorapla
Yani idare eder
Harika olur ama nereye gideceksin
Ailemle yemek yemeye 😭😭😭
Bende böyle eglence mekanı tarzı sandım ahhaa
Çok kötü bence başka seçenekler yok mu
Bunun laciverti falan var bershkada bunu çok beğendim aslında…
guzel
Çok güzel
Siyahi daha guzel olurdu
güle güle giyin
Al giy ii eğlenceler
Kötü görünüyor