Moda & Stil Sevgilim bu elbiseyi alıyor bana, sizce güzel mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Sarışın uzun zayıf bir kızım beyaz tenliyim yakışır mı bana sevgilim bunu doğumgünü hediyesi olarak alıcak bana Zannedersem? Sevgilim bu elbiseyi alıyor bana, sizce güzel mi? Cevapla Doğum Soruları Hediye Soruları Sevgili Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
callmedestroyer Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Elbise güzel ama rengi mesela mavi veya turkuaz olsa daha hoş olur gibi yeşil biraz boğacak bi renk gibi 0 0 Yorumla
mylfe343 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Moda & Stil konusunda 461 cevap paylaştı. Bilerek yapıyonuz di mi bunu.. Hayırlı olsun çok güzelmiş sevgilin çok zevkli. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Nedense böyle elbiseler AliExpress reklamı gibi. Heves ediyorsun gÖnderdikleri uyduruk bir şey oluyor. 0 0 Yorumla
TrevorPhilips00 Takip Et Xper 4 Yaş: 40 +1 yıl ohaaa bunla sokağa çıkarsan yrrakta sektirirler seni 0 0 Yorumla
hayatcoksacma69 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Şöyle sevgili olamadık diye mi zevmiyorsunuz bizi skdkfkkfkf. Tamam o zaman sevmeyin. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sen beğenmişsin kendine de yakıştırmışsın bundan daha önemli değil hiçbir cevap ama bence de güzel yani 0 0 Yorumla
sitmyface Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Evde giydirip şey yapmasın seni 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Her yerde giymem için aldı ve biz öyle sapık insanlar değiliz birlikte de yaşıyoruz birbirimizin istemediği birşeyi yapmıyoruz Yorumla sitmyface +1 yıl Oldu o zaman tamam Yorumla
ilyess Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 42% +1 yıl Moda & Stil konusunda 303 cevap paylaştı. Fiziğin benzerse yakışır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl hangi mağaza bana da söyler misin alacağım 0 4 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ciddiyim lütfen rica ediyorum bana lazım böyle bir şey Yorumla aLivingDead +1 yıl www.mooibutik.com/bel-detayli-sifon-lincoln-elbise-yesil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @aLivingDead teşekkür ederim kedicik <3 Yorumla aLivingDead +1 yıl miyav Yorumla
omurcancan Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Moda & Stil konusunda 766 cevap paylaştı. Seninde fizik böyleyse yakışır 1 0 Yorumla
Treda Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 88% +1 yıl qavat demek ki 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka Yorumla
SeymaXxx5 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Moda & Stil konusunda 932 cevap paylaştı. Olur olur 0 0 Yorumla
Zümra526 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 312 cevap paylaştı. Bence yakışır ⚡ 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Çok zayıfsan güzel durmayabilir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 1.76 boy 55 kiloyum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok zayıfsın 10 kilo alman lazım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Elbise güzel ama rengi mesela mavi veya turkuaz olsa daha hoş olur gibi yeşil biraz boğacak bi renk gibi
Bilerek yapıyonuz di mi bunu.. Hayırlı olsun çok güzelmiş sevgilin çok zevkli.
Beğenmedim bence çok süslü daha sade seviyorum ben
Nedense böyle elbiseler AliExpress reklamı gibi. Heves ediyorsun gÖnderdikleri uyduruk bir şey oluyor.
Elbise güzelde sana olur mu işte
ohaaa bunla sokağa çıkarsan yrrakta sektirirler seni
Şöyle sevgili olamadık diye mi zevmiyorsunuz bizi skdkfkkfkf. Tamam o zaman sevmeyin.
Sen beğenmişsin kendine de yakıştırmışsın bundan daha önemli değil hiçbir cevap ama bence de güzel yani
Evde giydirip şey yapmasın seni
Her yerde giymem için aldı ve biz öyle sapık insanlar değiliz birlikte de yaşıyoruz birbirimizin istemediği birşeyi yapmıyoruz
Oldu o zaman tamam
Görselde güzel duruyor.
Fiziğin benzerse yakışır
Alıcam dedi sen de kabul mu ettin yani
esmerlere yakışır bu renk
Güzel bir elbise bence
hangi mağaza bana da söyler misin alacağım
ciddiyim lütfen rica ediyorum bana lazım böyle bir şey
www.mooibutik.com/bel-detayli-sifon-lincoln-elbise-yesil
@aLivingDead teşekkür ederim kedicik <3
miyav
Seninde fizik böyleyse yakışır