Herkesin yeni yılı doğduğu gün değildir çünkü maalesef ben 1 Ocakta doğmadan doğsaydım evet olabilirdi. Fakat benim için yeni yıl doğduğum gün değil 🤷♀️. Burdan herkesin yeni yılını kutluyorum kimimize göre kötü geçsede kimimize görede güzel geçti. Bana ikisinin ortası denk geldi ama stresli korkulu bir yıldı benim için. Hatta kendimi Panik atak bile sandım. 2021'in Nisan ayında (10 Nisan 2021'di) ben tarihleri unutmuyorum. İştahsızlık başladı bende. Baya mutsuz oldum hiç bir şey yiyemiyordum psikolojim baya kötü olmuştu psikologlara felan gitmiştim. Özellikle bir şey yutarken felan ya boğazımda kalırda ömür boyu çıkmaz diye bir korku oluşmuştu hemen sonra iştahsızlıktan sonra. Kurtuldum ondan şükür. Bunlar kötü yanları daha varda işte hepsini yazmam uzun olacak. Okumaya üşenirsin bide emekte boşa gider felan. İyi yanlarıda varda ben yazmaya üşeniyorum işte bana göre orta geçti ne iyi ne kötü orta.
Aynen öyle ama yeni yıl da onca insanı birleştiriyor, bayram olması güzel. Yeni yılda nihayet olumlu kararlar alıp planlarınızı gerçekleştirmenizi dilerim kardeşim!