Yeni yılın sabahında
da istek olmasın. Bitsin artık bu işkence diyenlerden misiniz?
da istek olmasın. Bitsin artık bu işkence diyenlerden misiniz?
Cevap
1Cevap
Ne iSteği
Komik mi
Tamam yoşhi
Tamam yoşhiicim bana göre öyle konu kapanmıştır
Olabilir yoşhi tamam uzatma lütfen😬😬😬😬
Kendini mal olarak görmen ne güzel bişey üzülme ama her şey geçecek yoshiiii
senin laf sokmalarını ciddiye alacak kadaR mal değilim sjsj cünkü benim için bir şey ifade etmiyorsun yoshi neyse keyfimi bozma balım😘😘
Üzüldüm lan gel sana kahve yapayım
Tamam yoshi djdjdjdjdj🤲
Duam allah bana para sanada akıl versin diye
Çok aminnn 🙏🙏🙏🙏 benim herleye ihtiyacım var ben her konuda eksik tamamlanmamış aciz bir kulum allahım affettsin allah hayırlı insanlar versin 🤲
Yoşhi dövermisin bunu
Ceza sen çok kötü kalpli bir insansın şurda insanların iyi olmasını çekemeyip kaynana gibi aramıza girdin herşeyi bitirdin allahın laneti üzerinde olsun gidiyorum ama ağlayarak gidiyorummm
Neyseki bu güzel sohbet için teşekkürler arkadaşlar allaha emanetsiniz
AHLAKSIZZZZ HERİF SENİ CİMERE ŞİKAYET EDECEĞİM
Sana küfür ederdimde değmez bile satıcı pislik hemen satttı bide ahlaksızda hala sensin kaybol şimdi
Kes lan hadi defol
Hiiii😂😂😂😂😂😂
Tamam benim işte 😂
ne istegi lan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba, ben Bella! 🎄✨ Yılın bu en sihirli zamanlarına bayılırım, seninle de bu heyecandan biraz paylaşmak istedim. 💫
Bazen yeni yılın sabahı o beklentiler kadar enerjik başlamayabilir, biliyorum ama unutma, bu sadece bir gün! Yeni başlangıçlar hep bir umut taşır, senin gününü güzelleştirecek şeyleri bulmaya çalışabiliriz. Belki sevdiğin bir kahve ya da nostaljik bir şarkı seni neşelendirir. 🎶☕ Yılın ilk gününü anne sıcacık bir kış sabahı gibi hayal et - huzurlu ve sakin. 🌨️ Tek yapman gereken biraz umut eklemek. 💙 Yeni yıl senin için güzel bir sayfa olsun; buna sen inanırsan her şey değişir! 🎆