Yeni yılın hepimize Sağlık , Mutluluk, Huzur , sevdiklerinizin kaybının olmadığı bir yıl geçirmenizi diliyoruz.
🎄🫶🎄🎁🎉💛❤️🎄
🎄🫶🎄🎁🎉💛❤️🎄
İyi dilek ve temennileriniz için teşekkür ederim ama şahsınıza eleştiri olarak algılamayın lütfen bu temenniler fazlasıyla kulağa kapı gıcırtısı kıvamında geliyor. Dünya temennilerle dönmüyor maalesef. :D
Nazik yanıtınız için teşekkür ederim. Temennilerim yaşadığım durumlardan ötürü klişe olarak algılansa da benim açımdan tamamı ile kendi duygu hali yaratan bir dilekti. Belki bu sitede fenomen, mod veya diğer unvanlardaki gibi her zaman rahat cevap verilen sorular sormadıgim için sizler açısından basit algılanabilir saygı duyarım. Ama laf olsun diye , takipçi kasmak adına sormam hiçbir soruyu. Dünya aslında kimsenin anlamadığı enerji ve frekanslar ile dönüyor benim için. ☺️
Nazik yaklaşımım sizi samimi bulduğumdan dolayıydı üstadım. Farkındayım içtenliğinizin fakat ben de içimi burada dökeyim dedim. Saygılar 🙏
Herkese huzurlu seneler.
Cevap
5Cevap
Hepimizin yeni yılı kutlu olsun değişen bir şey olmadı Hayat aynı hayat sadece rakam değişti
Mutlu yıllar 🙋♂️
Yıl yarı oldu nerdeyse
Mutlu yıllar
gereksiz
Kutlayalım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar