Yeni Yıl Yeni yılımız kutlu olsun mu? Jeasica Takip Et Guru Yaş: 54 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Sağlık mutluluk , bol kazanç ve her ne isteğiniz varsa o olsun!! Kime yeni yıl mesajı göndermek istiyorsunuz? Güncellemeler+1 yıl Sadece erkekler cevap vermiş bayanlardan mutlu yıllar yok bu sene 😅 Yeni yılımız kutlu olsun mu? Cevapla Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Affedilmeyen Takip Et FenomenMentor Yaş: 42 +1 yıl Herkesin istediğini elde ettiği bir yıl olsungöndermem gereken kişilere yeni yıl mesajımı gönderdim:) 1 0 Yorumla
aerolite Takip Et Master Yaş: 57 , eic 31% +1 yıl Sitede harika bir kız var. Bayılıyorum ona. Onun gibi bir sevgilim olsun, yüz milyon borcum olsun.En cok'ta onun yeni yılı kutlu olsun. 🏵️🌺🌻🤫 1 1 Yorumla Jeasica +1 yıl 🤭🤫 Yorumla
Tersy Takip Et FenomenMaster Yaş: 47 +1 yıl Nice mutlu senelere✌😎 1 1 Yorumla Jeasica +1 yıl Sizede 👍 Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% +1 yıl İyi seneleriniz olsun sağlık, mutluluk, huzur insallah 1 0 Yorumla
ezequielll Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 87% +1 yıl Kimsem yokki bari sana yazayım yeni yılın kutlu olsun 0 0 Yorumla
askadami3458 Takip Et Xper 6 Yaş: 44 +1 yıl Seninde yeni yılın kutlu olsun. umarim. istedin gibi bir yaşantı yasarsin 1 1 Yorumla askadami3458 +1 yıl Neden cevap vermiyorsun Yorumla
Marius35 Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Herkese mutlu, sağlıklı ve akpsiz bir yıl diliyorum 0 0 Yorumla
semxsem Takip Et Master Yaş: 45 , eic 97% +1 yıl Çok teşekkürler iyi seneler 👋 0 2 Yorumla Jeasica +1 yıl Sizede Yorumla semxsem +1 yıl Evet öyle olmuş😀 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Herkesin istediğini elde ettiği bir yıl olsun
göndermem gereken kişilere yeni yıl mesajımı gönderdim:)
Sitede harika bir kız var. Bayılıyorum ona. Onun gibi bir sevgilim olsun, yüz milyon borcum olsun.
En cok'ta onun yeni yılı kutlu olsun. 🏵️🌺🌻🤫
🤭🤫
Nice mutlu senelere✌😎
Sizede 👍
İyi seneleriniz olsun sağlık, mutluluk, huzur insallah
Kimsem yokki bari sana yazayım yeni yılın kutlu olsun
Seninde yeni yılın kutlu olsun. umarim. istedin gibi bir yaşantı yasarsin
Neden cevap vermiyorsun
Yeni yılın kutlu olsun :)
Herkese mutlu, sağlıklı ve akpsiz bir yıl diliyorum
Çok teşekkürler iyi seneler 👋
Sizede