Zeytinyağında yapılan menemen (soğan, domates, biber ve 2 yumurta) kilo aldırır mı verdirir mi?
Bir kaç gün üst üste yense mesela
Bir kaç gün üst üste yense mesela
Dedemin zinası vardı, kumarı vardı, alkolü vardı..
Ama cuma günü öldü misali
Ne kadar ekmek yediğin önemli.
Neden zayiflatsin diyet bir yemek mi üstelik ekmekle yenilen bir sey
Ekmekle yiceksin diye birşey yok. Ekmekle yenilecek olsa da Farklı ekmek türleri var. Diyetten anladığın nedir?
Ben sporcuyum senelerdir diyet se yapmak zorunda kaldigim icin diyetten anladigin nedir sorusunu uzerime alinmiyorum. Aldirmayacagini dusunuyorsan ye tabiki seni ilgilendirir yiyip yememen
Sporcuyum diye geçiniyorsan ve bu konuda kendine güveniyorsan düzgün bir yorum yazarsın. Senin sporcu olman seni ilgilendirir.
E bende kotu bir yorum yazmadim zaten, genelde ekmekle yenilen bir yiyecek, yumurta zaten bol proteinli bir sey 2 yumurta+ekmek zayiflatmaz. Ekmek yemeyeceksen ekmeksiz yiycem diyebilirdin terslemeye insan arıyorsunuz benim yorumumda yamuk bir taraf yok sen terssin malasef
Bende kötü yorum yazmadım tatlım. Yamuk anlıyorsan senin sorunun
şu an birbirimizin yüz ifadesini göremiyoruz yazarken hangi niyetle yazıldığı da anlaşılmıyor. Ama kötü niyet yoktu benim tarafımdan. Yazdığın 3. yorumu başta yazman daha anlaşılır olurdu. Yinede teşekkürler yorumun için
Valla hayatım ben de kotu niyetle yazmamıstım. Dedigin gibi yüz yüze olmadigı icin sen elestirdigimi ya da dalga gectigimi falan dusundun sanırim. Problem yok, iyi geceler🌸
Cevap
2Cevap
neyle yedıgıne baglı. canım ıstedı yapım bari :))
Fazla ekmekle tüketmezsen kilo aldırmaz
Kilo aldırır.
Ziyafet yapar 😊😊😊😊
zeytin yağı aldırır..
Aldırmaz.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar