Erkek işidir fakat insanlara et yedireyeceğim diyip gerçekten işinin hakkını veren. Et pişirmekten sofraya gelemiyen siz yiyin deyip mangalın başında 3 5 etle günü geçiren insanların işidir asıl.
@ayponcik68 Ee ramantizim ne oldugunu biliyoruz nekadar maco olsak bile.. peki niye simdiye kadar boyle iltifata bulunmadi cok guzel bir kizsin aslinda😊
@ayponcik68 Anladim ben kendimde cok degisik biriyim o yuzden degisik bir iltifat diye yansidi Yuz vermesende bile ben neysem oyumdur O iltifati sana laik gorduysem icimden geldiyse hakketmisindir Bende herkeze butur iltifatlarda bulunmam 😉
Valla ben evimde neredeyse herhafta mangal yapıyorum, etleri kasaptan kendim alırım, marinesini terbiyesini kendim yaparım, şişe kendim saplarım, kendim eti çeviririm, annemde şişleri yıkar sofrayı kurup kaldırır yani yarı yarıya yaparız işleri, hatta annem bazen mangalda yardım etmek ister izin vermem
eti ben secerim biftek veya bonfile ya da kanat gider ben alırım ızgara kömürünü ben sevcerim mangalı ben yakarım mangalın ızgarasını kadın temizler sadece gerisi erkek işidir
mangal etini tabaklara servid edecekseniz üsütne aliminyum folyo ve pecete ya da gazete sararak tabagın yaglanmasını önleyebilirsnz ha olduki bulasık cıktı bulasık mankinesi var
Hepsinin parasını ödemek için erkek eşekler gibi çalışır. Kadın da evde kadın programı izler ve arkadaşlarıyla kahkahalar atarak kuru pastasından ısırık alır. Şimdi ne kimin işi tartışın.
Bu gün canlı örneğini bizzat yaşadım iki tane bayan mangal yakmak için 2 saat uğraştılar yakamadılar bizim arkadaş yardım etti ancak öyle yandı erkek işi bence
En İyi Cevaplar