Kim uzun boyluysa onun işidir. Evde erkek olunca bizimkiler ondan ister direkt ama evde full kadın varsa yanan kişi ben oluyorum. Boyum uzun olsa kabul ama boyum 1.60 sırf diğerlerinden uzunum diye bana kalıyor. Kat kat koyuyorlar sandalyenin , koltuğun veya yüksek bir yerin üzerine can çekişiyorum takana kadar.
Perdeler gereksiz artık işlevini yitirmiş icatlar olmakla birlikte bunun cinsiyeti yoktur temizlik firması getirdiğinde gelen personel kim ise tekrar takma işlemini yerine getirecektir.
Kadın veya erkek diye ayrım yapmıyorum ortak yapılmalı bir çok şey
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Erkek assa daha iyi. Hatta camları da erkekler silse iyi olur. Bazi abazalar (olgun abazalarda dahil) cam silerken kadinlara baktıkları oluyor. Ben bizim burada cam silen kadına bakan bir ş*refsize denk gelmiştim. Gercekten cam silme işi de erkeklerin olmalı. Istedigin kadar cam silerken bol giyin uzanayım, sileyim derken ister istemez şekilden şekile giriyorsun. Bu da bazi sapıklara malzeme veriyor.
Güç gerektiren bir iş olduğu için insan eşine yardım edebilir, yeter ki bu ayrıcalıklı o kadın bu erkek söylemleri olmayacağı gibi kadınlarında suistimal etmemesi gerekir.
Evee yaşayanın isidir çamaşır bulaşık ev süpürmek evde kimler yaşıyorsa onların isidir herseyi cinsiyet ayrimina getirdiler bi erkek temizlik yapabilicek beceriye sahip olmalı ben nasıl dolap söküp takabiliyor ya da araba tekeri degiştirebiliyorsam o da temizlik ve yemek yapabilmeli
Bizim evde hep ben asıyordum. Erkek kardeşim Ağrı'da okuduğu için.. bir puan daha az alsa Gürcistana çıkacaktı 🥱 neyse işte evde tek ben olunca hep bana kaldı perde takma işi, çokta zor değil aslında