Ben mangal yapmayı çok seviyorum ama insanlara tuhaf geliyor? Kadınlar mangal yapamaz mı, sadece erkek işi mi?

Ben mangal yapmayı çok seviyorum ama insanlara tuhaf geliyor? Kadınlar mangal yapamaz mı, sadece erkek işi mi?

Erkek yapmalı. Daha erkeksi bir hareket. Ben varken kadına yaptırmam. O otursun, bana itaat etsin. Eski mağara dönemlerinde de erkekler avlanırken hayvancılık yaparlarmış. Atalarımızdan kalmış bir alışkanlık. Tabi ki de ben yapacağım.
Erkek işi değil de mangal yakan kokar kadınlar bunu istemez ama erkekler için büyük zevktir hele bide mangalın başındayken bi yandan rakını yudumlarsan efsane
Annem güzel mangal yapar pardon ama yemek yapmayı kadının görevi sanan andavallar söz konusu mangal olunca ahkam kesmesin bi zahmet ikiside aynı kapıya çıkıyor
Cevap
13Cevap
kadınlarda yapar
Güzel yapan kadınlar var anneannemden biliyorum
Bizim pikniklerde mangalla annemle, ben ilgileniyorum babam beceremez bile. Kadınlar da yapar, erkekler de yeteneğe, beceriye bakar bu işler...
İkisi de yapabilir ama erkekler daha güzel yapıyor bence
Valla bizim evde hep bana yüklüyorlar. Kokusunda zaten doyuyorum onlara kalıyor. 🤷🏻♀️
Kadın da yapar hatta ben üniversite de piknikte 20 yaşımda yapmıştım ilk deneyimimdi ama güzel olmuştu ondan beridir 3 senedir yaparım usta oldum artık 😊
Mangalin erkegi veya bayani olmaz , mangal asktir 😉
Hatta olimpiyatlara eklenmesi gereken bir spor dalıdır mangalcılık..
Mangalı temizleyen mangal için et hazırlayan sebzeyi hazırlayan zaten kadın? Erkekler bir pişiriyor. Sanki çok matah bir işte
öyle bir şey mi varmış :)
hazırlayan olsa da yesek ;)
Yapar tabi etiket var ama salata da yapabilir amaç iş bölümü
Bizim evde hep biz bayanlar yaparız o işleri erkek anca yesa
Kadınlar da yapar ama erkeklerde iyi yapar.
Bizde annem daha iyi yapar aslında… 🙈😂
Ben yapıyorum mangal 😋
Hiç alakası yok, yapabilir tabi ki.
Siz bsey yapamazsınız
Hayır bu sadece saçma bir algı.
Erkeğe daha çok yakisiyor sanki.
Benim isim değil, bence erkek işi
yaparlarama guzel yapamiyorlar...
Yapabilir ama prosedür böyle 😃
Kadının yapamayacağı iş yoktur.
Yapar. En kolay yemek
Yapar biz yaptık