Yeme & İçme “Tatlı benden sorulur” diyenler buraya! Sence yoğurttan tatlı olur mu? (Sayfa 4) Danissimo Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 57 “Tatlı benden sorulur” diyenler buraya! Sence yoğurttan tatlı olur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Olur tabi kucukken içine şeker atar karistirir yerdik cokta hosuma giderdi keske hep cocuk kalsak 0 0 Yorumla
Savkii Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Bir tabak yoğurda 3 yemek kaşığı şeker doldur ve ye mmmmmm enfessss 0 0 Yorumla
kadirustalife Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl olur vişne ya da çilekle kariştir birazda şeker at nefis olur 0 0 Yorumla
Sabırr00 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Hc denemedm ama bencede olur hem sağlıklı hem lezzetli mmmm 😀😊 0 0 Yorumla
Cherymoya Takip Et Xper 4 Yaş: 42 +1 yıl Iyyy diyenler olacak ama umrumda değil :) şekerli yoğurda bayılırımm:) 0 0 Yorumla
icimdeki-firtina Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl yogurtan tatli olmiyorsa ustune dok kendin tatli ol ne diyelim 0 0 Yorumla
BurakMehmett Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Olmaz olur mu? Denemek lazım elbette gönderin bedava deneyeyim :D 0 0 Yorumla
Minnak_öğretmen Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Yeniklere açık olmak gerekir hem ben yoğurt çok seviyorum 😍 0 0 Yorumla
Mukes Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Şeker koy karıştır bir bardağa boşalt içine bir kaşık koy buzluğa alsana tatlı 😉 0 0 Yorumla
_catgirl_ Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Meyveli yoğurt tatlısı olur hem hafif hem besin değeri yüksek bir tatlı olurdu 😊 0 0 Yorumla
ıçanlar Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Yoğurdun bikere tadı tuzu yok bence yoğurttan asla tatlı olmaz 0 0 Yorumla
Gereksiz1birey Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Olmaz öyle şey tatlı dediğin şöyle şerbetli şerbetli olur 0 0 Yorumla
doqubey Takip Et Xper 4 Yaş: 39 +1 yıl Kıymadan börek oluyorda yoğurtan tatlı neden olmasın 0 0 Yorumla
Kullanır Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Yoğurtun genelde ayran yapımış şeklini tüketiyorum ve tuz atarak bu yüzden benim için olmaz😉 0 0 Yorumla
sensizbensiz1986 Takip Et Xper 2 Yaş: 39 +1 yıl Bizim orda biri vardı yoğurdun üstüne reçel döküp yiyordu 0 0 Yorumla
mısırlımursi35 Takip Et Xper 2 Yaş: 51 +1 yıl yoğurttan tatlı olabilir belki önemli olan mevsimimi? 0 0 Yorumla
ebruli87 Takip Et Xper 4 Yaş: 38 +1 yıl Şeker katıyorum tatlı oluyor 😃 küçükken yerdim hala da seviyorum 😉 0 0 Yorumla
Zamansız76 Takip Et Xper 5 Yaş: 50 +1 yıl İmamdan genel müdür hatta rektör oluyosa bu memlekette yoğurttan tatlıda olur 0 0 Yorumla
GökyüzüVeSen Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl İyide irmik vb. kekli tatlılarda içine zaten yoğurt koyarız bazen. Olur yani😆😆😆 0 0 Yorumla
ferayi Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl ben de yoğurda reçel ekliyorum tadı mükemmel oluyor öneririm 0 0 Yorumla
çağataygfb Takip Et Xper 3 Yaş: 39 +1 yıl neden olmasın ki tatlı olması için 1-2 yemek kaşığı şeker atmak yeterli:) 0 0 Yorumla
eYuKa Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl ya hiç denemedim ama neden olmasınki yoğurttan tatlı. 0 0 Yorumla
MaviMilena__ Takip Et Yoda Yaş: 27 +1 yıl Kek’e süt yerine yoğurt kullanan da var olur yani 1 0 Yorumla
_-AngelOfDeath-_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 64% +1 yıl Canim çekti markete gidince alcam :) 2 0 Yorumla
greenprofessor Takip Et Master Yaş: 50 , eic 36% +1 yıl Çok güzel tatlılar elinize sağlık. 1 0 Yorumla
angels_4ever Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 61% +1 yıl Bence harika olur, yapmışlığım var :D 1 0 Yorumla
sanaldabirgercek Takip Et Bilge Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Tatlı ihtiyacını giderir neden olmasın 1 0 Yorumla
bahardan Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 41% +1 yıl güzel olabilir ama tatlı yerine geçmez bence. 1 0 Yorumla
einsteinenisten Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 48% +1 yıl donmuş yoğurt falan güzel olur meyveli falan 1 0 Yorumla
handehancer97 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 31% +1 yıl Denemek lazim ama buralarda var midir ki ondan ya? 1 0 Yorumla
elmakurdu15 Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 45% +1 yıl Meyveli yogurtlar olduğuna göre tatlıda olabilir. 0 0 Yorumla
__GoneWithTheWind__ Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 30% +1 yıl Olur tabi hem de bal gibi olur 😌 0 0 Yorumla
Experimenter Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 91% +1 yıl Peynirden oluyor yoğurttan neden olmasın :) 0 0 Yorumla
_-RockStar-_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 45% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Olur olmaz diyen kördür kördür diyen olmazdır. 0 0 Yorumla
SiriSevecen Takip Et Master Yaş: 32 , eic 39% +1 yıl Yoğurttan cacık olur :) tatlı olmaz :D 0 0 Yorumla
PrfStriker Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 42% +1 yıl şunun ananaslısınıda yapın da yiyelim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
415Cevap
Olur tabi kucukken içine şeker atar karistirir yerdik cokta hosuma giderdi keske hep cocuk kalsak
Bir tabak yoğurda 3 yemek kaşığı şeker doldur ve ye mmmmmm enfessss
olur vişne ya da çilekle kariştir birazda şeker at nefis olur
Hc denemedm ama bencede olur hem sağlıklı hem lezzetli mmmm 😀😊
Iyyy diyenler olacak ama umrumda değil :) şekerli yoğurda bayılırımm:)
yogurtan tatli olmiyorsa ustune dok kendin tatli ol ne diyelim
Olmaz olur mu? Denemek lazım elbette gönderin bedava deneyeyim :D
Yeniklere açık olmak gerekir hem ben yoğurt çok seviyorum 😍
Şeker koy karıştır bir bardağa boşalt içine bir kaşık koy buzluğa alsana tatlı 😉
Meyveli yoğurt tatlısı olur hem hafif hem besin değeri yüksek bir tatlı olurdu 😊
Yoğurdun bikere tadı tuzu yok bence yoğurttan asla tatlı olmaz
Olmaz öyle şey tatlı dediğin şöyle şerbetli şerbetli olur
Kıymadan börek oluyorda yoğurtan tatlı neden olmasın
Yoğurtun genelde ayran yapımış şeklini tüketiyorum ve tuz atarak bu yüzden benim için olmaz😉
Bizim orda biri vardı yoğurdun üstüne reçel döküp yiyordu
yoğurttan tatlı olabilir belki önemli olan mevsimimi?
Şeker katıyorum tatlı oluyor 😃 küçükken yerdim hala da seviyorum 😉
İmamdan genel müdür hatta rektör oluyosa bu memlekette yoğurttan tatlıda olur
İyide irmik vb. kekli tatlılarda içine zaten yoğurt koyarız bazen. Olur yani😆😆😆
ben de yoğurda reçel ekliyorum tadı mükemmel oluyor öneririm
neden olmasın ki tatlı olması için 1-2 yemek kaşığı şeker atmak yeterli:)
ya hiç denemedim ama neden olmasınki yoğurttan tatlı.
Kek’e süt yerine yoğurt kullanan da var olur yani
Hamsiden oluyorsa herşeyden olur
Canim çekti markete gidince alcam :)
Çok güzel tatlılar elinize sağlık.
Bence harika olur, yapmışlığım var :D
Tatlı ihtiyacını giderir neden olmasın
güzel olabilir ama tatlı yerine geçmez bence.
ikisi ayrı ayrı güzel şeyler
donmuş yoğurt falan güzel olur meyveli falan
Denemek lazim ama buralarda var midir ki ondan ya?
Yoğurdun her hali güzeldir
Olmaz olur mu hemde ball gibi olur✨
Yedim daha önce. Çok beğendim
Reçel artı yoğurt favorim
Meyveli yoğurt gibi bir şey olur, olur uani
hemen yemek istiyorum :)
Olur.
#Güneş
Olur çok da güzel tarifler var
Meyveli yogurtlar olduğuna göre tatlıda olabilir.
Hem saglikli olur protein iyidir...
Olur olur bal gibi olur.
Olur tabi hem de bal gibi olur 😌
Hüptirik vardı ya bir araaa
olur sekerli yogurt seviyorum
Olmamı çok besleyici olur hemde.
Bal gibi olur valla.. :)
Denemeden bilemeyiz yapda yiyek
Peynirden oluyor yoğurttan neden olmasın :)
Olur tabiki neden olmasın 😋😋😋
Yoğurdu zaten çok severim. Tatlı da olur.
çok tatlı olur ayrıca
Chessecakeklisini merak ettim
Olur olmaz diyen kördür kördür diyen olmazdır.
Yoğurttan cacık olur :) tatlı olmaz :D
Çokta hoşşik olur süper olur.
şunun ananaslısınıda yapın da yiyelim
Meyveli yoğurda bayılırım
Danissimo var adamlar yapmış